Natural
01 Jan 2011, 18:07
" - Multumesc..." am spus incet.
Am stat o clipa nemiscata. Linistea domnea. Apoi am izbucnit intr-un ras isteric.
" - Ha hahaha! Stii... Ha ha... Chiar nu... haha.. ma asteptam... la... asta!"
Mi-am dus mana la gura, incercand sa ma opresc.
Cand in sfarsit m-am calmat..:
" - Foarte dragut. Ma bucur ca acum am primit complimente ca si bufnita. Pot muri linistita" am chicotit iar.
Am respirat sacadat, pastrand urma rasului, si m-am asezat inapoi in zapada.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01 Jan 2011, 18:10
- Ou,da sigur.. nici'o problema. Ma bucur pentru tine,am raspuns pe un ton greu de descifrat.
Nu stiam daca e bine sa-mi fortez norocul sau sa stau in banca mea.Asteptam un semn care totusi nu venea asa ca m-am gandit ca poate este mai bine asa.
- Da,pai.. mergem mai departe?Eu ma duc mai incolo,am zis ca voi face inconjurul Castelului.Vi cu mine?,am intrebat eu.
Ema era in zapada.Asculta ce i-am zis.Mi-a facut semn sa stau un pic sa se ridice apoi s-a ridicat.

Nu incerca niciodata sa impresionezi sau sa fi prea complex.Nu iti va iesi.Fi simplu si la obiect si vei izbuti!,by m3[Mihai Petre Jr.]
Find all posts by this user
01 Jan 2011, 18:15
" - Sa mergem!" am ranjit, apoi am facut o fata serioasa. " Ne bucuram ca ati ales Vizite la Hogwarts! Va rugam, puneti-va centurile si coborati pe partea dreapta" am imitat fara succes vocea unui robot.
Mi-am ridicat mainile deasupra capului si m-am intins. Mi-au troznit oasele de la incheieturi.
" - Bun. Care este prima oprire?" am intrebat cuminte.
M-am uitat in jur, gandindu-ma daca le luam in ordine. Serele erau cele mai aproape si probabil, cele mai calduroase.

01 Jan 2011, 18:49
Pai da,sunt multe opriri am gandit eu.Brusc mi-a venit in minte o idee geniala.Si nu stiam cum s-o pun in practica.Ea vedea ca ma gandesc la ceva si imi zambea diabolic.
- Deci,imi zici acum ce ai pe suflet sau nu?, a intrebat ea.
- Pai, da.. adica nu stiu, incerc.
- Foarte bine, a zis ea.
- Deci..
- Deci..
Ma uitam la ea, ea se uita in fata.Brusc s-a intors spre mine.Se uita fix in ochii mei si eu in ochii ei.Apoi n-am mai rezistat, am luat-o in brate si am stranso puternic.Nu imi mai pasa cum va reactiona.Trebuia sa ii spun adevarul.

Nu incerca niciodata sa impresionezi sau sa fi prea complex.Nu iti va iesi.Fi simplu si la obiect si vei izbuti!,by m3[Mihai Petre Jr.]
01 Jan 2011, 21:37
Am inghetat.
" - Um... Doar nu... Doar nu crezi... Stii tu..." mi-am agitat mana pe sub bratul lui.
Asta era ciudat, gresit.
' Doar nu ma...' Nici in gand nu am putut termina intrebarea.
Ma simtisem destul de aiurea la petrecere, cand primeam complimente. Eu nu primeam complimente. Era o regula generala pentru viata mea. Si totusi, in seara aceea se schimbase ceva.
Nu intelegeam posibilitatea acestui fapt. Eu eram fada, stearsa. Deveneam enervanta si eram prea rabdatoare de multe ori. Mergeam inainte, gandind intr-un singur mod. Intotdeauna.
Asta nu-mi era caracteristic, am remarcat. Mereu gandeam in paralel, zeci de solutii deodata. Dar acum imi era impVedeam doar un drum.
M-am retras din imbratisare si am oftat. Un zambet vaf imi ramasese pe buze, in timp ce ochii tradau socul si curiozitatea.
" - Nu inteleg..." am zis, zambind stramb.
Sau poate ca intelegeam?

01 Jan 2011, 22:15
Ma uitam la ea si nu stiam ce sa-i spun,cum sa-i spun. Ma uitam in ochii ei si nu stiam cum sa-i zic.
- Pai.. Ema... eu unul...
Se uita la mine.Avea o privire ciudata.Nu intelegeam nimic.Nu parea incantata,stresata,suparata,speriata.Nu intelegeam absolut nimic.
- Eu te plac,i-am zis luandu-mi inima-n dinti.
Ma uitam in ochii ei,acei ochi frumosi,magici care spuneau atatea,ochi ce nu ma pot minti.Insa ea nu spunea nimic.Asteptam sa zica ceva,asteptam.Intr-o fractiune de secunda mi-au trecut prin gand 100 de intamplari posibile.O suta de reactii ale ei,care mai de care mai urata.Si eram convins ca nu voi putea trece peste un refuz.Ma uitam la ea si nu stiam ce sa zic.I-am zis c-o plac.Parea adormita.Am repetat.
- Te plac enorm Ema,te plac cum n-am mai placut pe altcineva inainte!

01 Jan 2011, 22:25
Teoretic, trebuia sa intreb 'Pe bune? Adica... pe mine?'
Practic, am privit ca zapacita fata lui.
Am facut un pas inainte si l-am imbratisat, incapabila sa scot vreun cuvant pe gura. Ma simteam in siguranta acolo, la adapostul bratelor lui.
Mi-am ridicat privirea si i-am zambit bland,incercand sa-mi ascund entuziasmul. Apoi i-am pus cea mai grea intrebare posibila.
" - De ce? Nu am nimic special"

01 Jan 2011, 22:33
Nu imi venea sa cred despre cat de modesta putea fi aceasta fata.Am ramas inghetat cand am vazut.
- Nu ai nimic special?!,am strigat din rasputeri.Esti cea mai frumoasa fata pe care am intalnit-o vre'o'data.Ai ceva special.Nu doar ceva, tu esti speciala in sinea ta.Nu stiu sa ma exprim,esti.. nici nu stiu... si te plac.. te plac.
Ema se uita in semn de refuz spre mine.Atunci am luat-o de mana iar ea s-a calmat.Se uita fix in ochii mei.Ma uitam la ea si nu m-am putut stapani.Am luat-o in brate si am suratato.Nu puteam sa cred ca am facut asta inca o tineam de mana desi imi despartisem buzele mele de a le ei.Ce moment magnific.Ce moment!Cel mai bun moment din viata mea.
- Am mintit Ema!,am spus eu dramatic.Nu te plac!Nu.. nu te plac!Te iubesc!!!Vrei sa fi iubita mea?

01 Jan 2011, 22:45
' Prea multe complimente!' striga o voce micuta undeva in mintea mea.
Si apoi ma saruta.
Sangele imi inunda obrajii. Ce stanjenitor! Imi doream sa nu mai rosesc asa usor!
" - Vrei sa fi iubita mea?"
Aproape ca m-am inecat, aerul oprindumi-se in gat, intre doua respiratii.
L-am privit fix in ochi si am simtit cum imi pierdeam sirul coerent al gandurilor. inima bubui tare, ca nicioadata. ' Cu tupeu, Emm, cu tupeu!' m-am indemnat singura.
i-am luat fata intre palme, desi degetele imi tremurau, si m-am ridicat pe varfuri. Am inchis ochii si l-am sarutat.
Nu-mi imaginasem pana acum senzatia acestui fapt. Ca orice fata, m-am visat candva o printesa. Candva va veni printul ce ii da sarutul si o trezeste. Cand m-am retras, i-am privit pieptul, refuzand sa ma dau mai in spate. Am zambit firav si m-am uitat iar la chipul sau.
" - Iti raspunde asta la intrebare?" am vorbit putin ragusita, ridicand o spranceana.

01 Jan 2011, 23:07
- E perfect,am spus eu fara sa mai stau pe ganduri.
Era ceva magic.Ma simteam atat de bine si sunt sigur ca si ea.M-am aplecat,am luat-o de mana si i-am sarutat obraji dupa care i-am zis sa ne continuam drumul.
- Sigur, a raspuns ea.
N pelimbam prin prejurul scolii,ne tineam strans de mana si ii repetam o data la 10 de secunde ca o iubesc.
- Deci,unde ramasesem inainte sa se intampla ce sa intamplat?,am intrebat eu.
- Nu mai stiu,a spus ea.
- Nici nu mai conteaza,am continuat eu,clar nu mai conteaza.
Am luat-o iar in brate si am sarutat-o.
Se uita cu acei ochi verzi incantatori..Ma uitam la ea,fermecat de privirea ei incatatoarea.Mi-am scos din buzunar o foaie si o pana si am inceput sa scriu pe o foaie niste strofe.Apoi i-am dat ei foaia sa o citeasca.
Quote:De prima oara de cand te-am vazut
In iubirea noastra,din prima am crezut
Stiam ca tu esti clar aleasa mea
Si uite acum,tu esti iubita mea.

Ceea ce simt eu pentru tine
Este ce-i drept de nedescris
Acesta-i un secrect inchis
Si tot ce vreau e sa-ti fie bine.

Iubita mea,ce'i ca din vraja scoasa.
Ce s-a-ntamplat ca mie sa-mi fie aleasa
O fata dulce,cu ochi verzi,foarte serioasa
O fata minunata,prea frumoasa,si geloasa.

Oh,o iubesc atat,atat de mult
Si o servesc,al ei eu mereu sunt
S-o pierd nu vrea vre'o'data
Si trece vremea,si-o mai sarut o data.