Lights Out.
|
04 Dec 2010, 01:13
|||
|
|||
3 Decembrie, 2010
~Just.Do.It.
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3861p30-lights-out">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3861p30-lights-out">conectat pentru a vedea acest link]</span> Sa recapitulam evenimentele de saptamana asta: Am racit.M-am indopat cu pastile de toate neamurile.Mi-am scos creierul de la naftalina si m-am tampit invatand muntii la geografie.Am vreo doua greseli prin teza.Ma duc la olimpiada de engleza care nici n-am idee cand este.A nins, s-a depus zapada siii....am programate vreo trei botezuri, no problem for me.Luni am teza la romana si stiu de branza, dar tot mi-e lene sa-mi invat.Am capatat si eu sindromul ciobanilor ( Nu stiiiu!).Mai toata lumea e nemultumita de mine- ok, there are some exceptions.Vreau cadou de Mos Niculina dar probabil ca voi primi cel mult cateva caramele expirate.Am ochit o gramada de carti pe la librarie si am inceput sa salivez de m-a luat mama naibii- so, yeah, I will die.Nu am voie sa-mi cumpar asa ceva.Revenind...am observat ca unele persoane isi lauda aptitudinile de rahat in fata mea mai mult decat e cazul.Gaseste-ti si tu o viata, dom'le. Mai sunt cateva puncte pe aici, dar nu le enumar.Nu vreau sa incep al Treilea Razboi Mondial
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
13 Dec 2010, 01:23
|||
|
|||
[URL=http://img34.imageshack.us/i/thebetraybyaninyosalohd.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3861p30-lights-out">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3861p30-lights-out">conectat pentru a vedea acest link]</span>
Never break them...or you'll get lost. 1.Nu lupta pentru cei care nu lupta pentru tine. 2.Esti ceea ce te fac oamenii sa fii.Accepta si mergi in continuare.Daca negi...pierzi. 3.Fii rece cu cei ce te pastreaza asa. 4.Nu incerca sa fii sincera si buna cu cei ce nu merita; lucrurile astea denota doar vulnerabilitate. 5.Nu le arata ce e in strafundurile tale. 6.Riposteaza daca ei ataca; nu incepe tu o lupta. 7.Nu te uita niciodata in trecut, nu gasesti nimic acolo. 8.Termina ceea ce ai inceput. 9.Ai incredere in cei ce au incredere in tine. 10.Sa nu ai limite cand vine vorba de ceea ce iti doresti- fii egoista.
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
22 Dec 2010, 12:16
|||
|
|||
- I miss you -
[URL=http://img151.imageshack.us/i/iheartyoubybellat.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3861p30-lights-out">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3861p30-lights-out">conectat pentru a vedea acest link]</span> - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
03 Jan 2011, 23:51
|||
|
|||
3 ianuarie, 2011
I know we can't make it out alive.
[strike]Nu vreau scoala nu vreau nu vreau nu vreau[/strike]
Bine, gata, mi-am revenit.
Mi-e frica de o bucata sa scriu in jurnal; Miss Nicole ma trage la raspundere pentru fiecare cuvintel pe care-l scriu.Decat sa dau explicatii ore intregi pe urma, mai bine abandonez tot pe aici ( jurnalul meu devine loc de tras cu ochiul pentru restul si loc de dat cu capul pentru mine). Ce-am facut pana acum ? Nici nu mai stiu ce-am facut pana acum, exceptand faptul ca mi-am irosit toata vacanta.Bineee, aproape toata, in afara de vreo doua zile pe-acolo in care am reusit sa fac ceva Ma urasc.Nu am reusit sa ma imbat de Revelion.Cum se poate asa ceva?Si nici de Craciun.Nici atunci cand am fost la Bells. Hei, una si-a scris la status la mess ca-si taie venele [strike] P.S.: Bells, I kill you daca ma mai santajezi mult.[/strike]
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|