Thread Closed 
Rain.fell.
24 Jan 2011, 13:10
Cand am rostit amandoua vrajile demntori o luasera la fuga,am observant ca patronusul lui Rosalie era o puma,eram fericite ca alungasem aceste ciudatenii,intotdeauna cand eram cu Rose trebuia sa se intample ceva rau,nu mai exista o farama de bine in toata aceasta lume.Cel putin scapasem de toate problemele si nu avea sa dea altcineva mai mic poate in primul an de acest dementor ar fi fost mort in doar cateva secunde.Mi-am indreptat privirea catre Rosalie care era cu zambetul pe buze ca terminase tot acest spectacol dar se vedea si putina tristete in acel zambet.
-Haide,sa plecam!spsue Rose luandu-ma de mana si tragandu-ma in afara padurii,as fi sarit in sus de bucurie dar nu cred ca as face altceva decat sa ma fac de ras nu cred ca ar face-o mai vesela dar na.Pentru cateva secunde s-a oprit dupa care am cazut pe jos cu mainile pe pamant expirand si inspirand,o durere ma cuprinse,ma durea rau de tot spatele ma intepa.Nu cumva o fi fost din cauza vraji dar nimanui nu i se intamplase acest lucru.
-Esti bine?ma intreba Rose punandu-si mana pe spatele meu,ar trebui sa plecam cred ca lupta te-a afectat putin,hai sa mergem in castel sigur iti va fi mai bine.Am dat din cap in semn de aprobare dupa am iesit din padure nu cred ca as mai pasi in acel loc nu degeaba se numea si interzisa inseamna nu intra pericol.Acum m-am invatat minte.

Topic Closed.

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Find all posts by this user
01 Feb 2011, 18:24
Raizen:
123p Astropufi
100g Rosalie Andrews Blackfire

Closed.

Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Stand in the rain Rosemarie E. Hathway 13 2,746 15 Aug 2012, 21:58
Last Post: Sofia L. Leyden