Thread Closed 
Prieteni neasteptati
01 Feb 2011, 19:59
occ: nu e nici o problema atata timp cat n-ai scris romane cu personajul meu nu am de ce sa ma supar

bic:Ma enerva la culme faptul ca cei doi nu ajunsera,iar padurea aceea ma facea sa ma simt din ce in ce mai nelinistita.

"La naiba de ce nu mai apar!"Simteam cum doream sa dau cu pumnul in ceva.Alice ma privea putin speriata si nu stia cum sa ma faca sa ma linistesc.

"Alice mai bine hai sa ne instalam aici macar pentru cateva ore pana vor aparea si ei.Scoate te rog din geanta mea cortul si ceva haine de schimb.Aceasta baga mana dupa cort realizand ca ii facusem gentii o vraja de marire.
In cateva minute am instalat cortul intrand in el.

"Alice poti sa te schimbi si sa mananci ceva eu raman afara sa fac vrajile de protectie!"I-am spus iesind afara ridicand bagheta soptind.

"Obscuro,Mufiliato,Protego Totalum,Protego!"

[Image: 314882_10150321779962727_190781042726_85...51_n-1.jpg]
Find all posts by this user
02 Feb 2011, 16:53
Alice merse intr'un colt al cortului si isi dadu roba jos. Scoase din gentuta Mariei un hanorac negru si il puse peste camasa. Impaturi roba, si o baga inapoi in geanta. Isi puse bagheta in buzunarul stang al jeansilor negri si isi prinse parul in coada, lasandu'si libere doar doua suvite de o parte si de alta a fetei. Isi dadu bretonul din ochi si iesi afara, impreuna cu gentuta Mariei.
Aceasta era probabil in spatele cortului aplicand in continuare vrajile de protectie. Alice ocoli cortul si o auzi pe viperina rostind incantatiile.
"Cu ce te ajut?" intreba astropufa. "Ai aplicat toate vrajile de protectie cunoscute?"

[Image: 2igkmd1.png]
03 Feb 2011, 00:02
"Ai aplicat toate vrajile de protectie cunoscute?"Ma intreba aceasta in momentul in care terminasem.

"Stii ce,nu e rau sa le verifici poate am omis vreuna!Ma duc si eu sa ma schimb si sa fac ceva de mancare cu siguranta Em' si cu Ed' vor aparea din clipa in clipa asa ca te rog sa fii atenta la asta!"Aceata incuvinta din cap.Am intrat inauntru schimbandu-ma repede in niste haine comode si curate.Am cautat prin ghiozdan frigiderul portabil in care pusesem mancarea.Am scos cateva oua cu costita deoarece ma gandeam ca acestea doua erau combinatia perfecta pentru o masa rapida si delicioasa.Adaugam ingredientele vazand ouale cum se rumeneau langa costita.In secunda aceea am auzit doua pocnituri ca sunetele Aparitiei.Am stins repede aragazul alergand in afara cortului.Emily venea cu Edward in carca nu imi dadeam seama daca era ranit deoarece nu avea sange pe trup.Amandoua am alergat inaintea lor.

"Em ce s-a intamplat!"

"I-a venit rau nu stiu ce s-a intamplat a pus mana la inima si in urmatoarea secunda era cazut pe jos!"Impreuna cu Alice l-am ridicat cu ajutorul baghetei si l-am pus pe pat in speranta ca isi va reveni.

03 Feb 2011, 13:38
Marie se intoarse in cort, iar Alice isi ridica bagheta si incepu sa rosteasca: "Salvio Hexia, Protego Totalum, Repello Muggletum", iar cu fiecare incantatie rostita, campul de protectie din jurul cortului se cutremura, si stralucea usor. Astropufa se asigura ca totul era bine, si simti mirosul de mancare venind din cort, cand sunetul familiar, facut de cineva care Apare ii umplu urechile.
O vazu pe Emily mergand cu greu, si carandul dupa ea pe Edward. Marie iesi din cort alarmata, si amandoua il luara pe Ed si il dusera in cort, pe un pat. Alice nu putea intelege de ce i s'a facut rau, fiindca nu se vedea niciun fel de rana pe corpul sau. Intoarse capul ingrijorata catre Emily si spuse incet:
"S'a intamplat ceva de ati ajuns atat de tarziu?"

04 Feb 2011, 14:18
Emily o privi pe Alice intr-un fel fericita ca era implicata in toata chestia asta.

"Chiar nu stiu ce se petrece cu el pur si simplu i-a venit rau si de aceea am intarziat!"Ii spuse aceasta rugand-o pe fata sa o ajute pentru a il pune pe pat.Nu stiam exact se se intampla,insa stiam ca nu era a bine.I-am facut un ceai cald pentru momentul in care se va trezi.Spre fericirea noastra acesta deschise ochii privindu-ne incercand sa zambeasca.

"Edward te simti bine?"L-am intrebat tinandu-l de mana.

"Da e mult mai bine acum durerea a trecut!"Nu stiam exact despre ce durere vorbeste,insa nu doream sa il obosesc.I-am adus ceaiul de tei pe care il preparasem cu putin zahar rugandu-l sa il bea.Acesta nu ma refuza si il bau imediat.

"Edward poti sa ne spui acum ce s-a intamplat?"Il intreba Emily plina de spaima.

"Am grave probleme cu inima si nu vreau sa va sperii,insa voi fi bine promit!"Nu imi venea sa cred Edward bonlav era ca si cum sirul necazurilor nu se incheia niciodata.

04 Feb 2011, 14:54
Alice asista la intamplari inspaimantata, si i se lua o piatra de pe inima cand vazu ca Edward se trezi. Isi turna o cana de ceai, si incepu si ea sa ea, pentru a se relaxa.
"Am grave probleme cu inima si nu vreau sa va sperii,insa voi fi bine promit!" isi justifica Ed starea, iar Alice aproape scapa cana din mana. Desi il cunostea doar de cateva ore, lui Alice ii pasa, iar sa afle ca acesta este bolnav fusese ca un soc pentru ea.
Deodata, isi aminti cum ajunsera aici. Se intoarse spre Emily, si o intreba ingrijorata:
"Emily, daca Devoratorii s'au dus acasa la Ed, si au vazut ca nu suntem acolo, e vreo posibilate sa va ia voua urma? Doar am Disparut..."

06 Feb 2011, 18:42
Emily tresari la auzul cuvintelor Aliciei deoarece era foarte atenta la Edward si ca lui sa nu i se intample nimic.Stiam dintotdeauna ca Em' il iubea pe Edward,insa stiam deasemnea ca Edward iubea pe altcineva.Aceasta o privi putin speriata zicandu-i.

"Alice nu stiu ce sa iti spun teoretic nu cred ca ar avea cum sa ne dea de urma,insa practic ramane de vazut!De aceea maine ne vom muta cu cortul deoarece nu vreau sa avem surprize!"Spuse aceasta facandu-ne sa o aprobam.Edward adormise probabil fericit ca durerile se incheiase.Nicioadata nu imi imaginasem ca Edward avea probleme cu inima si mai ales ca la orice soc putea sa faca infarct.

"Alice eu zic sa facem amandoua de paza deoarece suntem odihnite,iar Em si Ed trebuie sa doarma!"Aceasta ma aproba iesind impreuna din cort cu o lampa mare aprinsa.

10 Feb 2011, 20:43
Alice iesi din cort, muscandu'si buza de jos. Scoase bagheta din buzunar si o stranse cu degetele ei subtiri. Afara, soarele inca stralucea puternic, iar astropufa isi privi ceasul de la mana. Nu mai dura mult, si acesta urma sa se ascunda in orizonturi, lasand loc lunii sa isi ocupe locul pe bolta cereasca. Stica ca odata ce intunericul urma sa se astearna asupra padurii, totul avea sa fie mai periculos. Se aseza la baza unui copac de langa cort, si se rezema cu spatele de scoarta plina de crapaturi. Isi puse bratele pe genunchi, si scruta imprejurul. Nu se misca nimic in zare. Marie, probabil inconjura cortul si privea spre cealalta parte.
Un tufis dincolo de zona protejata se misca, iar astropufa banui ca sunt doar animale din padure. Ascultand insa, in linistea din padure, auzi voci. Se ridica alarmata, si sopti:
"Marie! Vino pana aici!"

18 Feb 2011, 18:50
Am auzit-o pe Alice strigandu-ma si m-am indreptat repede catre ea.Aceasta statea cu bagheta ridicata tremurand.

"Alice ce se petrece!"Insa aceasta nu trebuii sa imi zica deaorece puteam auzi clar vocile.

"Ah sigur sunt pe aici tradatorii aceia!"Spuse o voce care ma inlemnii.Il cunosteam pe acel devorator asa ca stiam ca veneau dupa noi si se pare ca reusisera sa ne gaseasca.

"Alice daca ne prind ne omoara vino trebuie sa ii anutam si pe ceilati!"Am prins-o de mana aleragand pana la cort.

"Emily!Edward!"Am strigat acestia ridicandu-se imediat din pat.

"Impachetam chiar acum si Disparem fiidca se pare ca ne-au dat de urma!"Totii ramasesem in tacere socati de acest fel.

19 Feb 2011, 13:12
Cei doi ramasesera socati, dar incepura imediat sa ajute la strangerea lucrurilor din cort. Edward parea ca se simte mai bine si se puse deja pe picioare. In cateva clipe, cortul fusese strans in cea mai mare liniste, iar Alice simtea cum tensiunea si bataile inimii ei cresteau din ce in ce mai mult.
Odata gata, cei patru privira in jur sa se asigure ca totul e in regula, dar o voce patrunzatoare ii surprinsera din spate:
"Plecati undeva?"
Alice se intoarse imediat, cu parul in vand, si privi la Devoratorii care stateau in fata ei, pregatiti de duel, cu baghetele in mana. Isi stranse bagheta in mana, ca sa se asigure ca e gata pentru a para orice vraja, si simti frica crescandu'i. In mijlocul devoratorilor il recunoscu pe unul din cei pe care ii impietri in cafenea, si stia ca va incerca sigur sa se razbune atat pe ea, cat si pe ceilalti prezenti.

Thread Closed