Incercand
|
06 Feb 2011, 21:16
|||
|
|||
Imediat ce aburii parfumati se ridicau din cani, le-am asezat pe masa, in fata fiecareia.
" - Sper sa va placa" am ranjit, dar m-am incruntat brusc. " Um... Nu ma intrebati ce aroma e... Este oricum unicat... Nici nu mai stiu ce pliculete am pus" Mi-am incrucisat degetele sub masa, sperand sa nu apara reactii adecvate: ochi mari, surprinsi, gura larg deschisa in soc, sunetele din gat, sunetele de innec... Daru aparut. Pfiu! Mi-am scuturat mana in asa fel incat roba sa alunece. Ceasul arata ca posibilele noastre esuari in bucatarie ar fi gata peste douazeci de minute. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
17 Feb 2011, 17:06
|||
|
|||
"Oh!"exclama Jess ducandu-si mana la gura.
Ema ridica o spranceana si isi musca buza. Se putea observa ca se speriase,crezand ca astropufei nu ii placea ceaiul. "Uh..e chiar asa rau?" intreba Soimeanca trista. "Glumesti?! E delicios!"raspunse ea luand o noua inghititura. Ema rasufla usurata,apoi rase usor. "Ma bucur ca-ti place!"exclama zambind. Jessica privi ceasul,imediat dupa ce vorbira in jur de cateva minute. "Cat mai asteptam? ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
20 Feb 2011, 22:32
|||
|
|||
Mi-am verificat ceasul.
" - Super! Doar zece minute!" Deja simteam parfumul prajiturelelor. " - Cred ca ceaiul va merge cu gustarea asta" am chicotit. Mi-am flexat mana, studiindu-mi degetele lungi. M-am uitat o clipa la cicatricea fina de pe aratator, amintire a vizitei din Padurea Interzisa. Mi-am lasat mana in jos si am privit spre cuptor. " - Haide... " am marait. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
26 Feb 2011, 23:57
|||
|
|||
Jessica se ridica si isi aseza ceasca de ceai in chiuveta,zambind.Apoi lua buretele si spala cana,terminand punand-o la loc,pe un raft umed. Apoi se apleca langa Ema si apasa un buton,care ajuta cuptorul sa se 'lumineze'. Ofta si privi si ea la ceas. Isi duse mana la burta si isi asculta stomacul ,ce scotea sunete de parca ar fi vrut sa inghita intreg pamantul.
"Aproape gata!" sopti Soimeanca. Jess rase si facu ochii mari. "Iuhuuu,in sfarsit!" ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
07 Mar 2011, 10:44
|||
|
|||
Cu un 'bing!' sonor, cuptorul ne anunta ca expirase timpul.
Am sarit in sus de fericire si m-am rugat o clipa sa nu o dau in bara. Cu grija, si cu mainile infasurate in prosoape, am luat tava fierbinte si am asezat-o pe masa. Mirosul inundase de-a dreptul bucataria. Si era atat de placut! Dulceag, cu o oarecare aroma de fursec. Nu mai aveam rabdare, asa ca mi-am scos bagheta. Am fluturat-o incet pe deasupra prajiturelelor, facandu-le sa se raceasca. " - Minunat! Sunt gata!" am chicotit iar. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
31 Mar 2011, 17:53
|||
|
|||
Am simtit un miros venind in bucatarie si avand in vedere ca imi era foarte foame am mers intr-acolo.Am vazut ca acolo erau doua fete,iar ceea ce mi-a captat atentia a fost faptul ca pe masa erau niste..nu stiu ce erau,dar aratau delicios.
-Wow tu le-ai gatit? -Da! -Stiam ca ochii de soim au multe talente...Pot sa iau si eu una? Nu am asteptat sa raspunda,imi era prea foame asa ca am luat fara sa mai astept raspunsul. Sper ca nu s-a suparat. |
|||
31 Mar 2011, 22:30
|||
|
|||
Am ras.
" - Desigur! Poti lua si mai multe!" Ma bucuram ca era cineva caruia ii placeau prajiturile mele. " - Presupun ca tu esti Astrid, noua eleva. Ema Snow" I-am intins prieteneste mana si am zambit cald. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
08 Apr 2011, 16:47
(This post was last modified: 08 Apr 2011, 16:47 by Astrid Lovegood.)
|||
|
|||
Am dat mana cu draguat fata.
-Tu esti sefa mea de casa nu? Apropo,prajiturelele tale sunt delicoase,cred ca te-ai straduit foarte mult sa la faci.Acum m-am mai linistit putin sa vad ca nu te-ai suparat. Banuiesc ca asa incepe prietenia noastra... OOC:Topic closed Edit By Raizen Puncte Astropufi - 120 Ochi-De-Soim - 267.2 Topic Closed ! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|