sporturi
|
18 Sep 2007, 11:51
|||
|
|||
Eu prefer baschetul, hambalul si doar putin fotbal aa..si sa ma dau cu rolele. Asta nu e un sport prea nu stiu cum ...
![]() ![]() ![]() |
|||
27 Sep 2007, 11:09
|||
|
|||
Haha,m-am apucat de ping-pong
![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
27 Sep 2007, 12:07
|||
|
|||
da si mie imi place ping-pongul..e chiar interesant..apropo HELLY...poty sa intri putin in chatebox?
Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza
![]() |
|||
29 Sep 2007, 22:38
|||
|
|||
Eu am m-am uitat la doua fete cum jucau Ping-pong si am incercat si eu. Nu e asa de greu. Seamana cu tenisul doar ca eu sunt obisnuita sa joc tenis si atunci ma derutez.
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
29 Sep 2007, 23:15
|||
|
|||
Poy...la un moment dat am incercat intr-o tabara in grecia ping-pong... nu mi se pare chiar ashea tare nu e chiar ashea ushor deshi dupa ce invetzi e soper tare cik...mooama sa vedetzi ce inghesuiala erwa akolo la mesele d ping-pong
|
|||
30 Sep 2007, 09:20
|||
|
|||
Pai ping-pongul este destul de apreciat.Daia era inghesuiala.Si asta probabil m-a determinat sa il practic.Deja am inceput sa prind care e treaba.Chiar daca seamana cu tenisul este foarte diferit.Am obisnuinta sa o mai iau in dreapta si in stanga ca sa prind mingiuta.dar de fapt trebuie sa stai locului.Ma rog,este destul de interesat.A inceput sa-mi placa.
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
24 Oct 2007, 19:46
|||
|
|||
Imi place gimnastik si handbalul,dar nu prea am ocazia sa le practic...A,da...si inotul
![]() A Drama Princess..
![]() |
|||
29 Dec 2007, 15:44
|||
|
|||
pey eu am facut :
patinaj inot volei tenis gimnastica etc .... ![]() |
|||
29 Dec 2007, 16:19
|||
|
|||
ashea deki am o intr pt voi: asi vrea sa ma apuc de dansuri shi vroiam sa va intreb dak jtie cnv o scoala de dans...dar ashi vrea sa fak street dance sau ashea cva...
|
|||
29 Dec 2007, 16:40
|||
|
|||
mie-mi place patinajul si gimnastica, dar am facut karate si sah(inca mai fac sah)
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
"Sporturi" | Jenny Spring | 16 | 2,936 |
11 Jun 2010, 19:42 Last Post: Desiree Rose Goth |