O gustarica in miez de noapte
|
16 Apr 2011, 18:14
|||
|
|||
-Bineinteles ca de ciocolata!am spus eu.Acum cred ca aproape tot e gata.Da-mi voie sa te ajut,am spus eu luand tortul si punandu-l la cuptor.
Eram foarte entuziasmata ca aproape tot era gata. -Iti multumesc foarte mult ca m-ai ajutat!am spus eu zambindu-i Elizei Nu mai aveam rabdare asa ca am gustat fiecare din mancarurile facut.Erau delicioase. -Chiar te pricepi la gatiti!am spus eu Mai trebuie sa scoatem tortul de la cuptor si vom putea incepe sa mancam. ![]() ![]() |
|||
17 Apr 2011, 14:05
|||
|
|||
Eliza privise cum Heather luase tortul si il pusese in cuptor . In aer se simtea mirosul mancarurilor .
Vaii .. deja stomacul meu face urat Stii ce , nu trebuie neaparat sa asteptam pana se face tortul , si asa trebuie sa stea jumatate de ora pana se coace , cu alte cuvinte , ne putem apuca de mancat .ii spusese fetei , observand ca aceasta incepuse sa le guste pe toate . ,,Chiar te pricepi la gatit !'' La auzul acestor cuvinte , fata se inrosise , nimeni nu ii facuse complimente la felul ei de a gati . Multumesc ! reusise ea sa ii spuna . Luase doua farfurii adanci , le pusese pe masa , turnase bors si se asezase , invitand-o si pe Heather . Pofta buna ! Si .. stii , ma intrebam , oare cat este ceasul ? "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
18 Apr 2011, 16:50
(This post was last modified: 18 Apr 2011, 16:51 by Fleur Delacour.)
|||
|
|||
-4:00!a,cred ca nu e tarziu. -Stai!!am adugat eu dupa cateva minute de inconstienta datorita somnului.E deja foarte tarziu.Ar trebui sa mancam cat mai repede si sa ne intoarcem in paturi,in plus eu am un test maine la potiuni.Urasc materia asta!Am spus eu cu o ura in privire. Am infulecat totul intr-un timp record toata mancarea impreuna.Apoi am scos tortul din cuptor,pe care l-am mancat si cu o mai mare viteza. Apoi,ne-am intors impreuna fiecare la turnul sau. Am salutat-o prieteneste pe Eliza,cu gandul la inca o gustarica in noapte ca asta. Edit By Raizen Puncte Ochi-De-Soim - 116.9 Viperini - 73.8 Topic Closed ! ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O gustare in miez de noapte [ cu Gabriel von Hise] | Nathan Vermont | 0 | 1,433 |
25 Jan 2012, 19:31 Last Post: Nathan Vermont |
|
spiridusi de casa in tura de noapte... | ioanamalfoy | 13 | 3,169 |
05 Jun 2010, 16:24 Last Post: ioanamalfoy |