Craciun
|
15 Dec 2007, 23:14
|||
|
|||
ce zice-ti de o petrecere de craciun in stil rp pe forum..la minister sau in sala mare?
|
|||
16 Dec 2007, 00:17
|||
|
|||
Buna idee Ron
![]() ![]() ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
16 Dec 2007, 12:16
|||
|
|||
vad ca pana la urma ai deschis un thread aici la sala mare / rpg - un bal de craciun.
Happy Holidays
![]() (by Ginny Potter) |
|||
25 Dec 2007, 13:13
|||
|
|||
Craciun fericit tuturor!
Cum atzi petrecut Craciunul? Eu am fost la restaurant cu familia. Eh... nu a fost extraordinar, dar am ras mult ^^ Si... va adus Mos Craciun? Mie mi-a adus: - Cd player - Cd-ul lui Avril Lavigne - The best damn thing - Cd-ul lui Hilay Duff - Santa Claus Lane - umbrela cu dungutze - caciula si fular cu dungutze - un ursuletz Me to you, Mos Craciun - 2 bluze cu maneca lunga - o bratzara cu gentutze ^^ ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
25 Dec 2007, 13:26
|||
|
|||
Aoleu... ce multe ti-a adus
![]() ![]() Eu am primit : - un parfum Christina Aguilera ( de cand asteptam ) - un joc pe PS2 ( vechi pasiuni... ce sa facem ) Si... in rest, familia mea a mai primit: Tata- o geaca de piele ( zici ca-i motociclist ![]() - o pereche de pantofi Mama- un pulover - un parfum Mexx Toata familia - un DVD player ( yeee ) ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
25 Dec 2007, 13:56
|||
|
|||
Pey... eu am petrecut cu bunica nimic special... am stat la calc.
Deci... a venit si mosu ieri Nu a adus prea multe dar deh ![]() - o geaca alba supeeeeeeeeeerba - muulte dulciuri... incluzandu'se punga aia mare cu chips-uri Lay's ![]() - un CD cu colinde (?) - Ginny-sirena ![]() - inca o papusa... e Odette din Barbie in Lacul Lebedelor ^^ - o carte Ma mira k mi'a adus papusi si'acuma da imi place k in sfarsit mi'o aduce pe Ginny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
25 Dec 2007, 14:09
|||
|
|||
^^ Am uitat! Am mai primit un set cu cearceaf si deaia de perna cu HP si jocul Hp5 pe calculator
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
29 Dec 2007, 15:03
|||
|
|||
eu am primit
- 7 volume manga - niste cizme - niste pijamale - dulciuri - un ursulet me to you ^_^ si asa a mai trecut un craciun ... Ginny Weasley Wrote:- inca o papusa... e Odette din Barbie in Lacul Lebedelor ^^ o am si eu ![]() ![]() |
|||
31 Dec 2007, 17:30
|||
|
|||
Craciun...numa Craciun n-a fost anul asta:-L...
mda...ceea ce am facut a fost sa stau in pat si sa citesc Harry Potter 7 si cateodata sa ma uit la tv... cel mai najpa Craciun...uoff..ia trebuit lu tata sa ma duca la bunik..x( A Drama Princess..
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Craciun Fericit | Alice Morris | 26 | 6,552 |
26 Dec 2011, 22:29 Last Post: Jennifer L. Campbell |
|
Cadouri de Craciun:) | Jessica F. Jersey | 94 | 19,461 |
03 Jan 2011, 23:35 Last Post: Kayla A. Summers |
|