Just.Be.Silent!
06 Jul 2011, 11:39 (This post was last modified: 06 Jul 2011, 18:32 by Jane Rivers.)
Jane a dat sa plece, insa auzi iar vocea iritanta a fetei.
"In caz de nu ti-ai dat seama , domnisoara , am zis-o in gluma , nu de alta . Imi poti explica si mie cum sa existe viata pe alte planete ? Daca poti , zi-mi si un exemplu," spuse ea, iar Jane zambi plictisita.
- Mda? intreba ea, fara sa se intoarca spre ea. Cum eu nu pot sa zic ca exista viata, nici tu nu poti sa zici ca nu exista.
Jane chiar se plictisise de aceasta micuta si se pare ca va avea sa dea de ea si pe holurile scolii. Primele zile, primii prieteni, primii dusmani...

[Image: 3335460965_63991a7b5a.jpg]

Viata e o scena...iar noi suntem actorii.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06 Jul 2011, 17:31
Claire stia ca o enervase la culme pe fata aia si stia ca nu vroia sa fie asa . "Am sarit prea sus coarda , ar trebui s.o las mai moale . "
-Hey asculta , i.a zis ea , luand.o de mana ca s.o intoarca spre ea . Stiu ca nu imi sta in fire , dar iti spun sincer ca nu am vrut sa zic acele chestii . Pur si simplu , faptul ca sunt la Viperini m.a facut sa fiu mai rea , mai increzuta , cea ce nu imi convine defel . Inca o data iti mai spun , imi cer scuze .
Si cu ultimul cuvant , ii intoarse spatele si se indepartase de ea , intrand intr.o pravalie .

The princess of Kensas empire

[Image: winter-blues.jpg]

"Cars passing by - representing my life
I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby
And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more"
06 Jul 2011, 18:37
Fata a intors-o pe Jane din drum ca sa... isi ceara scuze? Asa parea. Jane s-a intors si a ascultat-o cu aceeasi figura pe care nu puteai citi nimic. A aprobat usor din cap cand fata a terminat si a privit-o intorcandu-se si dand sa plece. Fusese o confruntare pe cinste, gandea Jane. Cam micuta si probabil se enerveaza repede, dar nu era cineva de pierdut.
- Hey! o striga ea. Eu sunt Jane. Jane Rivers. Si eu sunt la Viperini, probabil ne vom mai vedea pe-acolo.
O privi si schita un zambet usor. Era ca in sport. Cand dupa meci iti feliciti totusi adversarul care a luptat si el bine.

06 Jul 2011, 19:28
Fiind in pravalie , cauta cu privirea ceva ce sa ii trezeasca interesul . Insa ceva o oprea . Ceva o strangea de stomac .
"Ce o mai fi si asta ? Nu mi s.a mai intamplat asa ceva ! " isi zise ea putin speriata . Apoi fata cu care se ,,certase '' venise dupa ea . "No ! Nu mai vreau si alta cearta ! Ma simt si asa destul de rau ! " se gandise ea si dadu din nas a dezgust .
Dar cand fata a inceput sa se prezinte , Claire ramase cu o fata ca picata din cer .
-Ahm poftim ? o intrebase ea complet aiurita dar isi revenise repede . Claire Afere . Incantata . Si desigur , ne vom vedea la scoala , ii zise ea inca putin ametita dar durerea de la stomac i se mai alinase putin .
-Ahm..pot sa iti cer putin ajutorul ? Am nevoie sa gasesc un cadou pentru ai mei , caci in curand e vacanta si merg acasa . Dar nu stiu ce sa le aduc de pe planeta aceasta !!! exclamase ea terorizata la acel gand .

06 Jul 2011, 20:02
~Jane's POV~

Am dat usor din cap si am zambit cand s-a prezentat. Se pare ca toate relatiile mele la Hogwarts aveau sa inceapa cu o mica cearta. Dar totusi, trebuia sa ma impac cu toti. Inca nu aveam un prieten adevarat, eram la Hogwarts doar de cateva zile, deci mai bine sa imi fac prieteni inaintea dusmanilor. M-am uitat la Claire si am vazut-o incruntata, parca ar fi fost bolnava.
- Esti bine? am intrebat-o. Imi pari ametita.
Apoi ea mi-a spus sa o ajut sa gaseasca un cadou "de pe planeta asta" pentru familie. Umm, de pe planeta asta? Ce voia sa zica? Oare era dintr-o familie de incuiati si se referea la vrajitori ca la o alta planeta? Stai putin, era la Viperini, nu avea cum sa nu fie sange-pur.
- Sigur, i-am spus si am inceput sa ma uit prin vitrine. Umm, scuza-ma ca te intreb dar... "De pe planeta asta"? Cum adica?

07 Jul 2011, 15:02
~Claire's POV~
Incruntata si putin suspicioasa , Jane ma privea de sub sprancene ca si cum ceva nu mergea bine . Am incercat sa o ignor dar simteam ca ceva ii statea pe buze . Mi.am rastalmacit mintea ca sa.mi amintesc daca i.am spus ceva ce ea , posibil , nu intelegea . Dar nu gasisem nimic . Asteptasem ca ea sa mai spuna ceva dar nu o facuse deci,m.am apucat sa caut cu privirea prin vitrine . Insa Jane pusese intrebarea asteptata ..
"Umm, scuza-ma ca te intreb dar... "De pe planeta asta"? Cum adica?"
M.am intors cu tot corpul spre ea , fiind absolut uimita.
-Ce vrei sa spui ? Nu ti.am spus cat se poate de clar ca eu provin altei planete ? i.am spus eu amuzata .

07 Jul 2011, 18:30
~Jane's POV~

Am continuat sa ma uit prin vitrine si am incercat sa nu par mirata sau asa ceva cand mi-a spus ceea ce mi-a spus, dar cred ca am facut ochii mari. Chiar in momentul ala, credeam ca are nevoie de un doctor si de ceva terapie. Oare de ce gandea asa? Oare fusese victima vreunui blestem de neiertat care a lasat-o asa? Pentru ca asta ar fi pacat...
- Da? am intrebat, intrand in joc. Si ce faci aici? Adica, pe planeta noastra...

08 Jul 2011, 13:46 (This post was last modified: 08 Jul 2011, 13:46 by Claire Afere.)
ooc : prea tare faza .. am nevoie de terapie Finna

bic : Claire o privea pe Jane pe sub genele ei complet uimita . "Ahm..eu incerc sa caut un cadou pentru parintii mei si ea ma i.a cu locul meu natal . Fix ce imi mai lipsea . "
Tragandu.si aer in piept ii spusese fetei raspicat urmatoarele :
-Uite ! Deci , eu apartin planetei Kensas , planeta junglei. Nu te uita la mine , ca nu bat deloc campii . E cat se poate de adevarat ceea ce spui . Poate ca ,candva, o sa te iau cu mine sa te prezint parintilor , intr.o vacanta , desigur , daca ai fi de acord si daca ne.om mai intelege in acel timp . Oricum , aceasta planeta , Kensas , nu se aseamana deloc planetei Terra . E total diferita . Si fauna si vegetatia pana si oamenii . Am plecat din Imperiu , chit ca parintii mei nu erau de acord , sa invat magia ,,normala'' de pe aceasta planeta . Acolo invatam numai magia sacra sau straveche si a inceput sa imi displaca , deci , mi.am luat zborul de acolo si am aterizat aici , pe Terra . Prima data m.am intalnit cu o fata intr.un parc din Londra , o fata pe nume Eliza Cyreno , care m.a ajutat sa ajung aici , la Hogwarts . Apoi , am vorbit mai putin , amandoua fiind prea ocupate cu scoala ... Ai inteles ?

08 Jul 2011, 20:16
Jane asculta povestea lui Claire ca pe un basm supranatural. Era o istorie bine pusa la punct, insa nu stia ce sa creada. Nu crezuse niciodata in viata pe alta planete, insa iata ce ii spunea aceasta fata. A ramas surprinsa placut cand i-a spus ca daca se vor intelege o va lua sa ii cunoasca parintii.
"Asta e dragut," ii spuse si asculta restul povestii.
"In regula," relua ea. Nici nu stia ce sa zica. Se simtea ca victima vreunei farse. Daca era prietena cu gemenii Weasley si acestia o pusesera sa o pacaleasca? Nu voia nici sa cada de proasta. "Ii cunosti cumva pe Fred si George Weasley?" intreba ea, desi nu avea nicio legatura cu ce spusese Claire.

08 Jul 2011, 20:57
Inca putin de pe alta lume , o asculta pe Jane dar putin , retinand doar cateva cuvinte din intrebarile ei .
-Ahm ?? Pe cine vrei sa cunosc ? Fred si cine ? Sunt noua la aceasta scoala , desi cred ca am auzit de ei de la Eliza . Niste oameni foarte amuzanti . As vrea sa fac cunostinta cu ei la un moment dat . i.a spus ea fiind cu mintea aiurea .
"Hmm..sa iau o carte pe care nu o avem deloc in biblioteca ? Sau sa iau un sarpe mare din sticla cu motto.ul lui Viperin ? " se intreba ei inca nedecisa .

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Silent night ...[Partea I] Cresseda E d'Guillaume 10 2,306 13 Dec 2011, 05:07
Last Post: Cresseda E d'Guillaume