Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor
15 Jul 2011, 21:48
  • "-Domnisoara Rivers, ma ajutati sa reftific cerinta ?" Eric chiar o auzise, acum sa il ajute la reftificare. "Povestea cea mai fascinanta va castiga puncte, dar sa fie si adevarata. Este mai bine ?" zise profesorul atintindu-si privirea pe Jane si ridicand o spranceana, aceasta incuvinta dand din cap.
    Privi pe geam, era antrenament de Vajthat, bine, supervederea si superauzul vampirului il ajuta sa vada asta, un elev cazu de pe matura, isi rupse mana stanga si sangele era peste tot, in acel moment vampirul isi schimba raza de vedere spre ceilalti elevi.
    "-Chiar niciunul din voi n-aveti vreo poveste ?" intreba Robert, trist.

Il n'y a rien près de verité.
[Image: loveiswhat.gif]
Find all posts by this user
15 Jul 2011, 22:02 (This post was last modified: 15 Jul 2011, 22:03 by Jennifer L. Campbell.)
Jennifer se bucurase cand auzise ca ora aceasta doar vor discuta, si nu vor scrie inca nimic.
Domnul profesor le spuse elevilor despre acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor.Jennifer nu avea nimic cu ei, chiar ii placea sa cunoasca astfel de persoane.Chiar mama ei era Sange-Mal.
Domnul profesor spuse ca va da puncte pe o poveste adevarata, despre Sange-Mali sau Noni.
Jennifer se ridicase in picoare, ridicand mana.Spera ca va spune o poveste interesanta, si chiar era adevarata.
Robby ii spuse sa inceapa.
-Pai, mama mea este Sange-Mal.Nu a avut nici o ruda in familie cu puteri magice, dar ea a primit acest dar.
Chiar daca sora ei la inceput era invidioasa pe ea, spunandu`i ca este o ciudata, dupa aceea a aceptat`o asa cum era, parandu`i rau ca o jignise.
Mama mea a ajuns la Hogwarts, si aici isi facuse multi prieteni, char daca unii nu o suportau pentru ca provenea dintr`o familie de Incuiati.Ea a trecut peste toate astea, mandrindu`se cu ce este ea, si pana la urma si`a gasit si fericirea alaturi de tata, care se indragostise de ea, si nepasandu`i ca ea nu avea nici macar o picatura de sange magic in ea, spuse Jennifer mandrindu`se de mama ei.
Si mai am de spus ceva, continuase ea.Pana la varsta de zece ani, eu am locuit in Romania, si am crescut printre Incuiati.Din cauza unor motive familiale, nu prea am avut acces la lumea magica, chiar daca stiam ce sunt.Am crescut alaturi de Incuiati, am avut prieteni, prieteni foarte buni, si sincer nu ii vor uita niciodata.Si oricum, in ziua de azi multi vrajitori au sange jumi-juma.
Jennifer terminase ce avea de spus, sperand ca nu spuse vreo prostie.

[Image: 15qoq5f.png]

~ Created by Lexie ~
15 Jul 2011, 22:19
Heather parea oarecum incurcata.Nu avea o parere foarte buna despre incuiatii sau sange malii,dar ii putea accepta,gandindu-se ca si tatal ei e un incuiat.
Statea exact in ultima banca,unde statea deobicei ca sa nu fie nevoita sa raspunda la intrebari,dar ceva din ea o facu sa se ridice in picioare.Nici ea nu era sigura de ce facuse asta,dar totusi raspunse:

"-Tatal meu nu e nici macar un sange mal,este un incuiat si nu a avut niciodata nici o legatura cu magia,decat cand a intalnit-o pe mama.La inceput mi-a fost rusine ca nu am sange pur,dar m-am obisnuit cu ideea asta.Sunt constienta ca nu e o poveste foarte interesanta.Eu cred ca incuiatii sau sange malii nu sunt asa rai dar prefer sa stau departe de ei."

Se aseza in banca gandindu-se daca nu facuse ceva rau spunand ca nu se intelege cu sange malii.

[Image: al6qmb.png]
[Image: 240wxw5.png]
15 Jul 2011, 22:43 (This post was last modified: 15 Jul 2011, 22:44 by Robert Eric Smith.)
  • Robby era incantat ca existau in sala de clasa persoane care aveau statutul sangelui, care in Lumea Magica reprezinta statutul ierarhic al vrajitorilor, incepend de la Noni, chiar daca multi detesta mai mult Sange-Malii care, de bine, de rau aveau abilitati magice, in schimb ce Noni nu.
    "-Domnisoara Campbell, ma bucur sa aud ca aveti statutul sangelui SEMI-PUR, nu 'jumi-juma' cum ati descris mai devreme. O poveste destul de buna, 5 puncte pentru Cercetasi. Domnisoara Snow, chiar ma simt dezamagit de dumneavoastra, de ce credeti ca ati facut ceva rau gandindu-va ca nu suportati Sange-Malii in apropierea dvs. ? E ceva normal sa ai o anumita gandire, chiar daca e usor rasiala. Povestea nu m-a impresionat, asa ca-mi pare rau, nu iti voi acorda niciun punct, dar sunt sigur ca vei avea timp sa te revansezi." spuse profesorul, calm si prietenos.
    "-Mai astept povesti." zise vampirul, zambind

15 Jul 2011, 23:00
  • Prima banca dinspre geam era ocupat de o fata imbracat in pelerina negra ce-si acoperea fata cu gluga pelerinei si refuza categoric sa si-o dea jos. Fata era putin mai insufletita decat o mobila. Nu facea altceva decat sa se uite in gol pe sub materialul pelerinei si sa se gandeasca la toate prostiile ce se intamplau in jurul sau, analizandu-le minutios.
    Oare ce caut aici? se gandi viperina, iar apoi realiza ca profesoara sa de transfigurare o obligase sa participe la acest curs spunadu-i ca va fi "educativ". Mai bine nu ma inscriam se adresa fata catre sine amintindu-si cat de tare uraste incuiatii si cat de putin isi doreste sa stie ceva despre ei.

Vreau sa-mi povestiti daca aveti vreo ruda Non, Sange-Mal sau Incuiat. Povestea cea mai fascinanta va castiga puncte, dar sa fie si adevarata." il auzi pe profesor zicand.

Pe cat de desteapta si priceputa era Ronnie la toate celelate materii, pe atat de limitata intelectual se simtea cand venea vorba de incuiati. Nu stia absoul nimic despre ei. Nu fusese niciodata intr-o comunitate incuiata si nu cunoscuse in viata ei vreun incuiat sau vreun non, iar pe sange-mali ii ura din principiu. Casa mea are nevoie disperata de puncte si nu cunosc niciun incuiat.....dar totusi. se gandi viperina.

"Stra stra stra matusa mea, Yvette Dupont, s-a casatorit la varsta de 17 ani cu un barbat pe care-l cunoscuse in grupul sau de prieteni vrajitori. Ea era de la Beauxbatons si el de la Drumstrang. Totul a fost ca-n povesti pana-n nopate nuntii cand, iesind de la petrecere, au fost atacati de un trol. Barbatul a impietrit, iar biata matusa, care-si uitase bagheta la restaurant a fost mutilata de catre trol. Dupa acel incident, nu numai ca cei doi s-au desprtit, dar el i-a marturisit ca defapt era un non." zise viperina pe nerasuflate tinand capul ridicat pentru a-l putea vedea pe profesor pe sub gluga.

OOC: De ce scrieti toti pe mijloc? Nu vi se pare ca este cam dificil de citit textul?

my momma { raised } me a prophet
Visit this user's website Find all posts by this user
15 Jul 2011, 23:22
Eveline asculta toate povestile insa cea a lui Ronnie ii trezi o veche amintire.Candva,atunci cand aflase ca era o vrajitoare,mama sa ii povestise despre sora sa.Cum era diferita de restul familiei.Cum nu putuse niciodata sa se ridice la standardele lor.Eveline ofta incet si ridica mana usor.Profesorul ii dadu voie sa vorbeasca iar ea se ridica in picioare,lua o gura de aer si incepu :
- Matusa mea a fost si ea un Non.Familia mamei,toti erau vrajitori.Insa ea era un Non.Dar niciodata nu au facut diferenta si au iubit-o asa cum era.Putin le pasa lor ca nu avea puteri magice.Insa ei ii pasa.Cand era mica a fost foarte trista ca nu a mers la Hogwarts impreuna cu mama dar s-a resemnat.Insa stia ca va veni o vreme cand faptul ca era un Non avea sa fie un dezavantaj.Si asa a si fost.A invatat sa traiasca ca un Incuiat si chiar era buna la asta desi traia in Pestera lui Godric si era foarte fericita printre atatia vrajitori.Asta pana intr-o seara.Devoratorii Mortii veneau din poarta in poarta pentru a recruta noi adepti.Matusa mea avea 24 de ani.I-au cerut sa li se alature si a refuzat.Au pus-o sa ridice bagheta pentru a lupta dar a refuzat si au torturat-o.Iar cand au aflat ca era un Non au omorat-o pur si simplu.Faptul ca era un Non i-a adus moartea zise Eveline privind in pamant.Mai lua o gura de aer apoi isi ridica privirea.

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
Visit this user's website Find all posts by this user
15 Jul 2011, 23:32 (This post was last modified: 16 Jul 2011, 11:17 by Robert Eric Smith.)
  • Povestea viperinei il fascina intr-o oarecare masura pe profesor, insa in mare masura il facu sa suspecteze ceva, nu putea simti daca mintea sau nu, poate era o amintire, una ascunsa in adancul inimii sale, dar Robby stia ca daca ar incerca sa faca asa ceva ar putea ramana cu probleme pe toata viata lui, iar viata de vampir, e putin cam lunga, doar pana la sfarsitul lumii.
    "-Veronique, imi place povestea, insa imi pare rau de matusa ta, dar tot ce as putea sa-ti zic, este ca ai primit 10 puncte, cea mai fascinanta poveste, chiar daca descrisa foarte putin. Eveline, povestea ta este foarte emotionanta, am fost si eu acolo in acele timpuri, eram in vacanta si venisem la unchiul meu, Ben, in vizita, el a fost ales; si a devenit Devorator al Mortii, chiar el m-a transformat in ceea ce sunt." zise Robby, dandu-i o lacrima de sange. "Povestea ta este mai buna ca cea a lui Veronique, pentru asta acord 15 de puncte Cercetasilor."
    "-Mai sunt si alte povesti ?" intreba profesorul, inseninandu-se.

16 Jul 2011, 01:25 (This post was last modified: 16 Jul 2011, 01:26 by Odette B. Malfoy.)
Lily statea intr-un colt al clasei pufnind dezabrobator din cand in cand. Era chiar culmea! Mai bine nu se baga in asta. Parintii ei nu ar fi prea fericiti sa auda ca mergea la aceasta ora de curs. Ura Incuiatii si Sange-Malii mai mult decat orice. Ar fi vrut ea sa povesteasca despre asa zisele sale intalniri cu Incuiatii dar cei din clasa probabil ar lua la fuga sau ar arata cu degetul spre ea strigand "O Devoratoare a Mortii se afla in scoala!", dar nu era singura Devoratoare a Mortii din Hogwarts.
Isi aminti apoi ca o verisoara mai indepartata se casatorise cu un Sange-Mal.
-Mai sunt si alte povesti ? intreba profesorul, inseninandu-se.
Lily ridica mana incercand sa nu rada si sa para cat mai calma.
-O verisoara mai indepartata de gradul III, cred, s-a casatorit cu un Non, zise ea pe un ton plin de repulsie si nici macar nu se obosi sa se ridice. Acum... nu mai face parte din familie, mai zise ea pe un ton detasat.
Isi inabusi un hohot de ras mascandu-l cu o tuse uscata cand observa ca profesorul aborda o figura crispata.
Lily nici macar la un punct nu se astepta asa ca tacu si privi spre fereastra
.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

16 Jul 2011, 09:46
Jane incuviinta scurt din cap cand profesorul ii atrase atentia. Nu credea ca o auzise, dar uitase ca e vampir. Apoi, povestile incepura sa curga. Povesti plictisitoare, din punctul ei de vedere. Din nou, nu pentru ca ar fi avut ceva cu Incuiatii sau Sange-Malii, insa nu o atrageau prea mult. Isi intinse mainile pe banca si isi sprijini capul pe ele, ascultand restul povestilor. Faptul ca Robby ii daduse Cercetasei mai multe puncte decat Viperinei i se parea cel putin dubios lui Jane, mai ales ca pentru ea toate povestile fusesera la fel. Apoi, Lily isi spuse povestea, inabusind un hohot de ras. Jane ii zambi si astepta decizia profesorului.

[Image: 3335460965_63991a7b5a.jpg]

Viata e o scena...iar noi suntem actorii.
16 Jul 2011, 10:43
  • Robert asculta povestea lui Bellatrix, dupa care ii raspunse senin:
    "-O poveste scurta, dar adevarata, sunt prieten cu sotul verisoarei tale, am fost ei eu invitat la nunta, 5 puncte Viperinilor."
    Lua o pauza mai lunga, in acest timp copiii se apucara sa rada si sa vorbeasca.
    "-Copiii, stiu ca voi nu acordati niciun plus Incuiatilor sau Sange-Malilor, dar, ar trebui sa va ganditi la un lucru, ce s-a chinuit Lordul Cap-de-Mort sa faca ? S-a chinuit sa extermine tot ce nu era pur, insa n-a reusit, de ce ? Deoarece au existat si exista fiinte magice si Sange-Mali !" lua o pauza scurta. "Multi sunteti derutati de ce am zis asta, dar vreau sa trecem mai departe, vreau sa va explic importanta Incuiatilor si a Sange-Malilor. Daca ar trebui sa ne cuplam doar cu Sange-Purii, atunci in cateva sute de ani am disparea, insa cuplarea cu Sange-Malii, Semi-Purii si Incuiati, in mare parte ne ajuta sa ne perpetuam aceasta specie." se opri din vorbit si zambi.
    "-Vreau ca fiecare sa-si expuna modul de vedere despre asa ceva, daca e normal sau nu."

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Studiul Incuiatilor - Formular de inscriere Robert Eric Smith 36 6,462 11 Dec 2011, 11:27
Last Post: Cresseda E d'Guillaume
  Lectia III - Masina Incuiata vs. Matura Vrajitoreaca Robert Eric Smith 7 1,892 23 Oct 2011, 12:18
Last Post: Isolde du Maurier
  Lectia II - Mijloacele de comunicare ale Incuiatilor Robert Eric Smith 50 10,028 13 Sep 2011, 14:43
Last Post: Robert Eric Smith
  Studiul Incuiatilor - Reguli Robert Eric Smith 0 1,153 18 Jul 2011, 17:22
  Studiul Incuiatilor - Elevii inscrisi Robert Eric Smith 0 1,200 15 Jul 2011, 21:27
  Lectia IV Ashlyn Meester 17 3,801 29 Jun 2011, 11:00
Last Post: Katya Sokorov
  ~ Formular Inscriere Studiul Incuiatilor ~ Ashlyn Meester 60 9,707 28 May 2011, 22:04
Last Post: Fleur Delacour
  ! Lectia III ! Ashlyn Meester 44 7,817 19 Nov 2010, 20:01
Last Post: Jade A. Crawford
  Premii pentru elevi activi [Studiul Incuiatilor ] Ashlyn Meester 0 1,221 09 Oct 2010, 15:40
Last Post: Ashlyn Meester
  Lectia II. Ashlyn Meester 35 6,280 09 Oct 2010, 15:07
Last Post: Ashlyn Meester