Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor
|
15 Jul 2011, 21:48
|||
|
|||
Il n'y a rien près de verité. ![]() |
|||
15 Jul 2011, 22:02
(This post was last modified: 15 Jul 2011, 22:03 by Jennifer L. Campbell.)
|||
|
|||
Jennifer se bucurase cand auzise ca ora aceasta doar vor discuta, si nu vor scrie inca nimic. Domnul profesor le spuse elevilor despre acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor.Jennifer nu avea nimic cu ei, chiar ii placea sa cunoasca astfel de persoane.Chiar mama ei era Sange-Mal. Domnul profesor spuse ca va da puncte pe o poveste adevarata, despre Sange-Mali sau Noni. Jennifer se ridicase in picoare, ridicand mana.Spera ca va spune o poveste interesanta, si chiar era adevarata. Robby ii spuse sa inceapa. -Pai, mama mea este Sange-Mal.Nu a avut nici o ruda in familie cu puteri magice, dar ea a primit acest dar. Chiar daca sora ei la inceput era invidioasa pe ea, spunandu`i ca este o ciudata, dupa aceea a aceptat`o asa cum era, parandu`i rau ca o jignise. Mama mea a ajuns la Hogwarts, si aici isi facuse multi prieteni, char daca unii nu o suportau pentru ca provenea dintr`o familie de Incuiati.Ea a trecut peste toate astea, mandrindu`se cu ce este ea, si pana la urma si`a gasit si fericirea alaturi de tata, care se indragostise de ea, si nepasandu`i ca ea nu avea nici macar o picatura de sange magic in ea, spuse Jennifer mandrindu`se de mama ei. Si mai am de spus ceva, continuase ea.Pana la varsta de zece ani, eu am locuit in Romania, si am crescut printre Incuiati.Din cauza unor motive familiale, nu prea am avut acces la lumea magica, chiar daca stiam ce sunt.Am crescut alaturi de Incuiati, am avut prieteni, prieteni foarte buni, si sincer nu ii vor uita niciodata.Si oricum, in ziua de azi multi vrajitori au sange jumi-juma. Jennifer terminase ce avea de spus, sperand ca nu spuse vreo prostie. |
|||
15 Jul 2011, 22:19
|||
|
|||
Heather parea oarecum incurcata.Nu avea o parere foarte buna despre incuiatii sau sange malii,dar ii putea accepta,gandindu-se ca si tatal ei e un incuiat.
Statea exact in ultima banca,unde statea deobicei ca sa nu fie nevoita sa raspunda la intrebari,dar ceva din ea o facu sa se ridice in picioare.Nici ea nu era sigura de ce facuse asta,dar totusi raspunse: "-Tatal meu nu e nici macar un sange mal,este un incuiat si nu a avut niciodata nici o legatura cu magia,decat cand a intalnit-o pe mama.La inceput mi-a fost rusine ca nu am sange pur,dar m-am obisnuit cu ideea asta.Sunt constienta ca nu e o poveste foarte interesanta.Eu cred ca incuiatii sau sange malii nu sunt asa rai dar prefer sa stau departe de ei." Se aseza in banca gandindu-se daca nu facuse ceva rau spunand ca nu se intelege cu sange malii. ![]() ![]() |
|||
15 Jul 2011, 22:43
(This post was last modified: 15 Jul 2011, 22:44 by Robert Eric Smith.)
|||
|
|||
|||
15 Jul 2011, 23:00
|||
|
|||
my momma { raised } me a prophet
|
|||
15 Jul 2011, 23:22
|||
|
|||
Eveline asculta toate povestile insa cea a lui Ronnie ii trezi o veche amintire.Candva,atunci cand aflase ca era o vrajitoare,mama sa ii povestise despre sora sa.Cum era diferita de restul familiei.Cum nu putuse niciodata sa se ridice la standardele lor.Eveline ofta incet si ridica mana usor.Profesorul ii dadu voie sa vorbeasca iar ea se ridica in picioare,lua o gura de aer si incepu :
- Matusa mea a fost si ea un Non.Familia mamei,toti erau vrajitori.Insa ea era un Non.Dar niciodata nu au facut diferenta si au iubit-o asa cum era.Putin le pasa lor ca nu avea puteri magice.Insa ei ii pasa.Cand era mica a fost foarte trista ca nu a mers la Hogwarts impreuna cu mama dar s-a resemnat.Insa stia ca va veni o vreme cand faptul ca era un Non avea sa fie un dezavantaj.Si asa a si fost.A invatat sa traiasca ca un Incuiat si chiar era buna la asta desi traia in Pestera lui Godric si era foarte fericita printre atatia vrajitori.Asta pana intr-o seara.Devoratorii Mortii veneau din poarta in poarta pentru a recruta noi adepti.Matusa mea avea 24 de ani.I-au cerut sa li se alature si a refuzat.Au pus-o sa ridice bagheta pentru a lupta dar a refuzat si au torturat-o.Iar cand au aflat ca era un Non au omorat-o pur si simplu.Faptul ca era un Non i-a adus moartea zise Eveline privind in pamant.Mai lua o gura de aer apoi isi ridica privirea. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
15 Jul 2011, 23:32
(This post was last modified: 16 Jul 2011, 11:17 by Robert Eric Smith.)
|||
|
|||
|||
16 Jul 2011, 01:25
(This post was last modified: 16 Jul 2011, 01:26 by Odette B. Malfoy.)
|||
|
|||
Lily statea intr-un colt al clasei pufnind dezabrobator din cand in cand. Era chiar culmea! Mai bine nu se baga in asta. Parintii ei nu ar fi prea fericiti sa auda ca mergea la aceasta ora de curs. Ura Incuiatii si Sange-Malii mai mult decat orice. Ar fi vrut ea sa povesteasca despre asa zisele sale intalniri cu Incuiatii dar cei din clasa probabil ar lua la fuga sau ar arata cu degetul spre ea strigand "O Devoratoare a Mortii se afla in scoala!", dar nu era singura Devoratoare a Mortii din Hogwarts. .Isi aminti apoi ca o verisoara mai indepartata se casatorise cu un Sange-Mal. -Mai sunt si alte povesti ? intreba profesorul, inseninandu-se. Lily ridica mana incercand sa nu rada si sa para cat mai calma. -O verisoara mai indepartata de gradul III, cred, s-a casatorit cu un Non, zise ea pe un ton plin de repulsie si nici macar nu se obosi sa se ridice. Acum... nu mai face parte din familie, mai zise ea pe un ton detasat. Isi inabusi un hohot de ras mascandu-l cu o tuse uscata cand observa ca profesorul aborda o figura crispata. Lily nici macar la un punct nu se astepta asa ca tacu si privi spre fereastra Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
16 Jul 2011, 09:46
|||
|
|||
Jane incuviinta scurt din cap cand profesorul ii atrase atentia. Nu credea ca o auzise, dar uitase ca e vampir. Apoi, povestile incepura sa curga. Povesti plictisitoare, din punctul ei de vedere. Din nou, nu pentru ca ar fi avut ceva cu Incuiatii sau Sange-Malii, insa nu o atrageau prea mult. Isi intinse mainile pe banca si isi sprijini capul pe ele, ascultand restul povestilor. Faptul ca Robby ii daduse Cercetasei mai multe puncte decat Viperinei i se parea cel putin dubios lui Jane, mai ales ca pentru ea toate povestile fusesera la fel. Apoi, Lily isi spuse povestea, inabusind un hohot de ras. Jane ii zambi si astepta decizia profesorului.
![]() Viata e o scena...iar noi suntem actorii. |
|||
16 Jul 2011, 10:43
|||
|
|||
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|