Design Nou
08 Aug 2011, 17:16
Dupa cum ati observat inca de la inceputul zilei, vechea thema a fost schimbata. Dupa multe luni, mult efort, timp si energie consumata, Dark Mark se poate lauda cu un design nou, care dupa parerea mea este mult mai bun decat cel vechi.
A fost destul de greu sa gasim o idee, iar prima a fost cea cu marginile arse ale unui pergament - cele de pe margine. Detaliu care i'a dat mult de munca lui Raizen - nu ati fi vrut sa vedeti ce opere mi'au iesit mie!
A urmat restul - sabloanele, header'ul, detaliile, culorile - si azi dimineata a fost gata; aveam un fel de versiune finala inca de aseara, dar mai trebuiau ajustate niste detalii.
In ceea ce priveste culorile, galben si auriu erau printre ultimele pe lista noastra. Ne gandeam la un verde, asta a fost planul initial. Pana si rozul si movul erau mai sus in asa zisa "lista".
Noua insa ne'a placut mult cum a iesit. A fost multa munca la ea, iar Raizen a lucrat ca un erou. Nu stiu daca eu am facut 10% din munca - mai mult eram cu alesul si cateva idei, dar m'am bucurat ca l'am putut ajuta. E aproape intru totul meritul lui.
Si acum vrem sa aflam parerea voastra. Daca va place noua thema. Daca a iesit asa cum va inchipuiati - slabe sanse, zic eu - sau mai bine/mai rau? Vrem sa stim ce cred membrii, acum, dupa ce munca a fost sfarsita si se vad rezultatele.
Find all posts by this user
08 Aug 2011, 17:18
Felicitari pentru o munca grozava. >Happywide< Imi place noua tema. Culorile, ideea cu pergamentul ars si imaginile de la fiecare categorie in parte. Happywide Totul a iesit superb, se vede ca a fost mult de munca. Iar emblema Hogwartsului de pe bara de meniu e super tare. Love Felicitari din nou. Happywide Niciodata nu strica un nou design, iar darkmarkul arata foarte frumos asa. :>

[Image: giphy.gif]
08 Aug 2011, 17:19 (This post was last modified: 08 Aug 2011, 17:25 by Melisse Y. Carter.)
Tema este absolut minunata Heart Am spus si la un post de la despartiri ca sunt mandra ca am asistat la schimbarea ei, stiti voi, printre ultimii care au putut sa vada fosta tema, care sigur va ramane in inimile tuturor.

Cat despre tema aceasta, este mult mai complexa. Cel putin ador marginile pergamentului, arse Love Si totul auriu, ca un pergament foarte important, stiti voi, cu scrisul din aur Heart
Am spus si acolo, verdele viperinilor este umpic cam pronuntat, sau cel putin asta este punctul meu de vedere, insa cred ca se potriveste cel mai bine din toate nuantele de verde, oricum
Imi place mult emblema Hogwarts'ului din meniu si, la fel, forma lui de pergament. Mai este insa o mica problema si sper ca nu va suparati daca o spun Thinking Cand dai 'quick edit', sub mesaj este o bara albastra, intocmai ca si tema iar la 'quote', 'bula' in care este scris mesajul este tot albastra. Oricum, este doar un mic incovenient care nu conteaza atat de mult :-j

Felicitari, Raizen, Bell, pentru o treaba minunata si o munca depusa cu folos! Kiss

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
[Image: signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png]
* She's such a gorgeous nightmare.

08 Aug 2011, 17:22
Pai, felicitari amandurora >Happywide< Se vede ca ati lucrat enorm, si chiar va iesit geva minunat Love
Eu una in momentul cand am intrat de dimineata, am ramas uimita cand am vazut schimbarile, dar m`a impresionat foarte placutLove
Culorile se portivesc, si mai ales ador marginile arse Love
Felicitari inca o data !! >Happywide<

[Image: 15qoq5f.png]

~ Created by Lexie ~
08 Aug 2011, 18:18
Nu stiu cum sa va zic, eu sincer m'am speriat cand am intrat de dimineata Finna Nu ma asteptam la o schimbare, desi stiam ca Raiz lucreaza la tema. Am ramas paralizata pe scaun si'mi ziceam in gand "eu sigur am intrat pe DarkMark?" FinnaDar a iesit foarte tare, desi o sa'mi fie dor de cea veche, fiindca nu prea imi plac schimbarile Happywide
Asa, sa zic ce'mi place Finna
In primul rand, imaginea de sus cu castelul, si Voldy alaturi [header se numeste cumva? Thinking] este superba, imi place meniul, imi place ca la butoane e folosit fontul cu care e scris numele lui JK Rowling pe coperti. Si culorile se potrivesc foarte bine, culoarea scrisului e tare Finna Si am observat si eu o problema asemanatoarea cu cea zisa de Melisse. Bara care te anunta ca primesti mesaje private e tot albastra Happywide
Felicitari pentru tema, si multumim pentru dedicatia pentru forum >Happywide<

[Image: 2igkmd1.png]
08 Aug 2011, 18:53
La fel ca mai toti,am fost complet uimita cand am vazut noua tema. Este total diferita de cea veche,insa nu pot spune daca imi place mai mult sau mai putin. Ambele sunt originale si superbe - dupa parerea mea - si se potrivesc foarte bine cu forumul.

Asaa,si ca sa pun ce-mi place ( ca de displacut,n-am nimic de spusBlush ): in primul rand,ador header-ul ~ este o imagine foarte dragut editata:>. Apoi,si marginile cu pergamentul sunt foarte impresionante,ba chiar si culorile sunt perfecteLoveLove.

Se vede ca ati pus multa munca in a-l realiza si va felicit pentru asta - este fantastic!

[Image: fairytale.png]
Hayley Megan Alden
08 Aug 2011, 19:21
Deci, in primul rand, va felicit pentru munca depusa >Happywide<
A iesit ceva absolut magnific, la care nu ne asteptam[sau cel putin, eu] si super.
In al doilea rand, imi place mai mult tema asta, e mai vizibila. Pergamentul barem este detaliul care nu putea lipsi, iar header-ul e speechless.
Imi plac culorile, sunt foarte dragute, si atent alese.
Si [chiar daca dureaza mai mult acomodarea mea si pana strang mai multe posturi :-s], vreau sa va spun ca sunt MANDRA sa fiu membra a celui mai tare forum HP din lume!!!

Semnat, India Finna

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
08 Aug 2011, 19:43
Este GENIALA Love Deci pe bune ador marginile,si imi imaginez cata munca a fost pentru a creea aceasta tema minunata Love
Este perfecta,nu am cuvinte sa descriu cat de minunata este si ce surpriza placuta am avut cand am intrat acum cateva minute pe forum Love
Raiz,Bell felicitari pentru o treaba excelenta >Happywide<

[Image: YotrHop.gif]
08 Aug 2011, 19:51
Ahh, bine ca mi-ai amintit, Ginny...eu de cat am intrat azi, tot astept topicul asta sa felicit creatorii Finna

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
08 Aug 2011, 20:56
(08 Aug 2011, 19:51)India Scott Wrote: Ahh, bine ca mi-ai amintit, Ginny...eu de cat am intrat azi, tot astept topicul asta sa felicit creatorii Finna

Idem India Wink)

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
[Image: signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png]
* She's such a gorgeous nightmare.

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Design nou Kennya Allen 76 16,646 07 Jan 2011, 13:25
Last Post: Isabella River