Design Nou
|
08 Aug 2011, 21:39
|||
|
|||
E superbă noua temă
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
09 Aug 2011, 12:50
|||
|
|||
Am intrat si eu dupa doua zile pe forum si pot sa spun ca am ramas uimita de ce am vazut. Noua tema este superba si mult mai buna decat cea veche. Combinatia de culori si imagini este perfecta . Felicitari celor care au muncit la tema>
![]() ![]() |
|||
09 Aug 2011, 13:01
|||
|
|||
(09 Aug 2011, 12:50)Evelina R. Potter Wrote: Am intrat si eu dupa doua zile pe forum si pot sa spun ca am ramas uimita de ce am vazut. Noua tema este superba si mult mai buna decat cea veche. Combinatia de culori si imagini este perfecta . Felicitari celor care au muncit la tema> Multumim > ![]() |
|||
09 Aug 2011, 13:35
|||
|
|||
Nu am cuvinte ca sa descriu aceasta frumuete.Prea dramatic,dar tot ce pot spune e ca este suuperb!Eram online cand am vazut ca s-a schimbat culoarea aniilor si ma gandeam ca se va schimba tema.Nu are rost sa descriu ce-mi place,pentru ca ar trebui sa vorbesc de fiecare lucru in parte.
Felicitari Bell,Raizen pentru munca depusa > ![]() ![]() ![]() |
|||
09 Aug 2011, 13:55
|||
|
|||
Ne bucuram ca v'a placut >
![]() ![]() |
|||
09 Aug 2011, 15:48
|||
|
|||
(09 Aug 2011, 13:55)Bell Evans Wrote: Ne bucuram ca v'a placut > Cu siguranta :> # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
09 Aug 2011, 15:54
|||
|
|||
Idem Melisse
![]() ![]() |
|||
10 Aug 2011, 01:51
(This post was last modified: 10 Aug 2011, 01:52 by Edward Kiranov.)
|||
|
|||
Tema arata foarte bine( nu ca cealalta nu arata,amandoua sunt frumoase in felul lor) .Cum au spus si restul sunt impresionat mai ales de ideea unui pergament ars ,face totul sa para mai "magic". Cat despre culori ,sunt potrivite chiar foarte bine .Totul se vede extrem de clar.
Imi palce mai alex backgrond-ul cu stil vintage ,se potriveste perfect cu ideea unui forum Harry Potter precum si cu lumea vrajitorilor. Ca sa evit ca aceasta postare sa fie un cliseu,si sa imi exprim opinia liber pot spune ca singurul lucru care nu m-a prea atras e logo-ul .Nu e urat,pot spune chiar dragut..dar imi da impresia de "THE END" -ca si cum povestea de pe forum a ajuns la sfarsit ,si in curand se va inchide -daca intelegeti ce vreau sa zic.Probabil e unul dintre aspectele in care pot spune ca am preferat mai mult logo-ul de dinainte. Oricum felicitari pentru munca depusa,si intradevar rezultatul e unul forte bun. Nu accept Power Play in nici unul dintre topicurile in care postez si eu ![]() |
|||
14 Aug 2011, 23:06
|||
|
|||
Pai e de-a dreptul superb
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
14 Aug 2011, 23:57
|||
|
|||
De - a dreptul genial
![]() ![]() ![]() ❥ I want you back in my arms ![]() ![]() and never let you leave |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Design nou | Kennya Allen | 76 | 16,649 |
07 Jan 2011, 13:25 Last Post: Isabella River |