Just.Be.Silent!
09 Jul 2011, 09:59
~Jane's POV~

Am dat usor din cap, privind-o inca mirata. Era ceva in legatura cu ea care intr-adevar nu era normal... Dar totusi, de pe alta planeta?...
- Foarte, da, am spus absenta. Foarte haiosi...
M-am oprit din a ma holba practic la ea si m-am mai uitat prin vitrine.
- Zici ca vrei un cadou pentru parintii tai. Ai fi putut merge pe Aleea Diagon de exemplu. De ce Aleea Nocturn?
Se pare ca aveam in fata pe cineva dintr-o familie de vrajitori intunecati. Poate chiar putem fi prietene...

[Image: 3335460965_63991a7b5a.jpg]

Viata e o scena...iar noi suntem actorii.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10 Jul 2011, 17:02
"Zici ca vrei un cadou pentru parintii tai. Ai fi putut merge pe Aleea Diagon de exemplu. De ce Aleea Nocturn?"
Raspunsul lui Claire venise promt :
-Caci ,eu am invatat de mica magia straveche , neagra . Din acest motiv am venit aici . Vreau sa gasesc ceva interesant . Stai putin , dar tu nu ai venit cu un scop anume aici ? intreba ea pe Jane .
In timp ce isi muta privirea de la viperina la pravalie , un obiect ii sarise un ochi.
-Hai sa intram aici , spuse ea inaintand si intrand in magazin .

The princess of Kensas empire

[Image: winter-blues.jpg]

"Cars passing by - representing my life
I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby
And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more"
13 Jul 2011, 10:31
Jane zambi. Acum se gandea... Oare cata magie neagra stia Claire? Daca invatase de mica, insemna ceva. Nu de alta, dar poate in vreo posibila confruntare viitoare, ar fi de ajutor.
"Interesant...," spuse ea, insa apoi veni intrebarea fetei. "Nu... Adica, nu chiar. Nu vreau sa iau ceva special. Ma rog, nu conteaza," zise repede.
Apoi ii puse o intrebare care o tot macinase inca de cand o intalnise. "Si ce i-ai spus lui Snape ca sa te lase sa pleci? Pentru ca nu te-ar fi lasat sa vii pe Aleea Nocturn daca stia."
In cateva secunde, Claire o zbughi de langa ea intr-un magazin. Jane o urma indeaproape.

14 Jul 2011, 09:48
Urmata de Jane , Claire intrase in incapere , incercand sa se obisnuiasca cu intunericul ce salasluia acolo . Intinse mainile sperand sa gaseasca ceva de care sa se sprijine dar o idee ii venise in minte . Isi luase bagheta din roba si rostise ,,Lumos'' . O lumina plapanda iesise din bagheta ei , luminand o parte din incapere. Ochii fetei tintisera un dulapior stacojiu , cu 5 rafturi si pe fiecare dintre acestea se aflau mai multe globuri atat mici cat si mari .
Claire se apropiase de acesta , servindu.se cu un globulet mic , stralucitor si rece ca gheata . Se cutremurase la atingerea lui dar dupa cateva secunde , se incalzise in palma ei . Se duse spre tejghea , lovise puternic cu pumnul in masa si un om zbarcit din pricina varstei , micut , cu un par carunt argintiu si niste ochi foarte patrunzatori aparuse dupa aceasta .
-Da? Doriti ceva ? intrebase el cu o voce groasa si grava .
-Da!Doresc acest glob ! Cat ma costa ?
-85 de galeoni !
-Nici vorba ! Dau 20 de galeoni si fii multumit ca nu vei fi mort in urmatoarele secunde! zise ea , ii trantise banii pe masa si cu o singura privire aruncata lui Jane, iesise din incapere .
-Deci , inainte sa intram aici , m.ai intrebat ceva , ceva in legatura cu Snape . Ce ii cu el ??

15 Jul 2011, 15:59
Jane o privi pe Claire vorbindu-i vanzatorului de parca acest fel de a se comporta era normal. Pana la urma, in lumea vrajitorilor, si mai exact, in lumea Viperinilor, nu era ca in lumea Incuiatilor. Acel om ar fi putut muri acolo si totusi, cu putin noroc, nimeni sa nu isi dea macar seama.
Iesira amandoua din magazin, nu inainte ca Jane sa ii arunce vanzatorului o privire, sa vada daca e in regula. Era speriat, dar ce sa-i faci?... Cand lucrezi pe Aleea Nocturn trebuie sa fi obisnuit cu asa ceva.
- Da, ii raspunse ea lui Claire. Ce i-ai zis ca sa te lase sa pleci? Nu te-ar fi lasat daca ar fi stiut ca vii aici.

15 Jul 2011, 19:42 (This post was last modified: 15 Jul 2011, 19:43 by Claire Afere.)
"Ce i-ai zis ca sa te lase sa pleci? Nu te-ar fi lasat daca ar fi stiut ca vii aici."
La auzul acestei fraze , Claire mai-mai sa cada pe jos de ras . Tinea globul in mana si era cat pe ce sa il scape din cauza reactiei pe care o avusese.
-Tu razi de mine ? Vorbim de Plesneala ! E seful nostru de casa , la urma urmei . Ce sa ii zic ? Simplu si la subiect : Domn profesor , vreau sa merg pe Aleea Nocturn ca sa iau un pachet parintilor . El a aprobat din cap si am plecat . Nu e cine stie ce . Tu ?

15 Jul 2011, 20:25
Claire a inceput sa rada. "Tu razi de mine ? Vorbim de Plesneala ! E seful nostru de casa , la urma urmei . Ce sa ii zic ? Simplu si la subiect : Domn profesor , vreau sa merg pe Aleea Nocturn ca sa iau un pachet parintilor . El a aprobat din cap si am plecat . Nu e cine stie ce," zise ea.
Jane incuviinta scurt din cap. In general, profesorii de la Hogwarts nu ii lasau pe elevi sa mearga pe Aleea Nocturn. E adevarat ca pentru ea situatia era diferita, pentru ca Snape si tatal ei fusesera prieteni buni inca din scoala, iar apoi devenisera si... 'parteneri de afaceri', cum ii placea ei sa zica. "Tu?" veni intrebarea lui Claire. Acum, nu putea sa ii zica adevarul. Ar fi putut crede ca Jane era favorizata. "Eu..." incepu ea. "I-am zis ca vin pe Aleea Diagon."

15 Jul 2011, 20:30
Claire se oprise in mijlocul drumului , privindu.se intr.o vitrina . Isi pusese din nou gluga peste fata , vremea inrautatindu.se destul de rau . Dupa cateva minute , Jane ii raspunse , putin inchisa .
"I-am zis ca vin pe Aleea Diagon."
"Eu una nu o cred deloc ! Dar nu vreau sa ma iau la harta cu ea pe tema aceasta . "
-Ahm..pai , daca si tu i.ai spus la fel , de ce m.ai intrebat ?

15 Jul 2011, 20:47
Jane nu isi puse gluga inapoi pe cap. Incepuse sa picure dar ii placuse mereu ploaia. Cele cateva suvite umede ii mangaiau fata rece. A simtit ca fata nu o credea, dar nici nu ii pasa prea mult.
"Ahm..pai , daca si tu i.ai spus la fel , de ce m.ai intrebat ?" intreba ea.
Jane o privi surprinsa. Parca i-ar fi citit gandurile.
"Nu i-am spus la fel," ii zise ea simplu. "I-am zis ca merg pe Diagon, nu Nocturn."

18 Aug 2011, 12:47
Cateva picaturi de ploaie cazuse peste silueta frageda a viperinei . Nu ii placea foarte mult ploaia , din motive cunoscute numai de ea . Si desigur , de familia ei . Care era la o departare de mii de kilometrii . Dadea cu piciorul intr.o piatra ratacita , masurand spusele noii ei prietene . Desi nu ii convenea deloc ca se incurcase cu denumirea aleelor , incercase sa treaca peste acel amanunt neimportant pentru ea . Pentru moment .
*Stii . Nu stiu ce sa mai cred . In fine , chestii ciudate . Asculta . Tu mai ai ceva treaba pe aici ? Sau mergem la Hogwarts ? Nu prea am chef sa avem probleme cu "politia" . *

occ : ahm , zicem ca am fost prinse de cineva si ca ne duce nu stiu unde , dar noi ii facem ceva si scapam ? Apo il inchidem .. cum doresti :-s

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Silent night ...[Partea I] Cresseda E d'Guillaume 10 2,306 13 Dec 2011, 05:07
Last Post: Cresseda E d'Guillaume