Luna rosiatica
|
12 Nov 2011, 23:05
|||
|
|||
Tacuse , la auzul spuselor viperinei si ramasese pe ganduri , privind ecranul negru al mp3-ului din mana ei , care , din pura intamplare ajunsese acolo .
"Cateodata nu pot sa inteleg . Daca noi traim aici , in rau , de ce , pe lumea cealalta , dupa cum se spune , tot la fel va fi ? Adica, sa zicem ca nu sunt cine stie ce crestina . Ca nu ma omor foarte mult cu religia si ca voi ajunge in iad . Pentru mine , iadul inseamna o alta viata , in care iti petreci tot timpul numai in chinuri si in suferinta . Dar , pentru a ajunge in rai , trebuie sa fii mai mereu cu gandul la Dumnezeu , ceea ce nu poate fii intotdeauna in mintea unui om , caci mnah , fiecare cu problemele lui . Deci , daca nu alegi o cale, ajungi la cealalta , si ce faci ? Tot acolo nimeresti . Ceea ce mi se pare absurd ! " Oftase si apasase pe un buton , setand o melodie lenta , putin ritmata , in pian , exact ce ii placea viperinei . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
13 Nov 2011, 14:55
|||
|
|||
my momma { raised } me a prophet
|
|||
13 Nov 2011, 15:52
|||
|
|||
Ramasese pe ganduri , incruntata , incercand sa inteleaga ce voise sa spuna Veronique . "Deci , ea are mai multi zei ? Wow !! Vreau si eu !! "isi spusese ea , mintea zburandu-i la Daphne , prietena ei mai veche , de la Crystalwave . Cat isi mai dorea sa o revada , sa mearga impreuna in misiuni si sa se ia la bataie . Insa acum stia ca nu mai avea nicio sansa . Fiecare o luase pe drumul ei . Isi scuturase capul , revenind inapoi in lumea reala .
"Ahm , scuza-ma , nu stiam ca esti cu alti zei . Credeam ca toti cei din Hogwarts sunt cu aceeasi credinta. .. " "Cu exceptia lui Claire,"continuase ea in gand , amintindu-si . Inchisese ochii , zambind in sinea ei , melodia usoara si calma cantand in mintea ei , linistit , facand-o pe viperina sa radieze . "Auzi , noi unde ne aflam ? " intrebase aceasta, deschizand larg ochii , intorcandu-si capul spre ea . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
13 Nov 2011, 16:20
(This post was last modified: 13 Nov 2011, 16:20 by Veronique A. Dupont.)
|||
|
|||
|
|||
13 Nov 2011, 16:28
|||
|
|||
Rasese amuzata de raspunsul primit de la sefa ei de casa si se oprise dupa ce trecusera mai multe secunde , care dupa un timp , se facusera minute . Imediat ce isi revenise , se stapanise sa nu o ia de la capat si vorbise , in timp ce isi ducea pana la piept , tinandu-se .
"Bon , sa o luam pe rand . Claire ,este o printesa , ar trebui sa o cunosti , in fine , ii la viperini in anul I ?! Cine mai stie .. cat despre locatie , da , stiam ca suntem la Hogwarts , dar ma refer in ce loc. De exemplu padurea interzisa . Mna , nu prea ne aflam in adancurile sau marginea ei , ca altfel am fi fost inconjurate atat de copacii batrani cat si de lacul ce straluceste in razele lunii . Si...ca tot vorbim de ea . Si-a schimbat cumva culoarea ? " intrebase aceasta din nou , tintindu-si ochii asupra bulinei mari , stralucitoare , ce lumina vag in jurul ei si deasupra lor . Era ciudat , era de o culoare slaba , inchisa si spre rosu . Viperina putea sa jure ca luna fusese ranita , caci nu era in intregime cu aceeasi culoare , ci doar , intr-o parte , ca o diagonala . "De ce nu am putut sa invat si eu mai bine clasificarile cercului ? " se certase Eliza . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
13 Nov 2011, 16:38
|||
|
|||
|
|||
13 Nov 2011, 16:55
|||
|
|||
Fara sa isi dea seama , prinsese o unda de triste si furie din partea unei fiinte , atat umane , cat si neumane. Una din doua ce mai . Eliza nu intelegea cine putea sa fie atat de frustat , insa se linistise si isi aplecase capul privind in jur dezamagita . "Oare cum de s-a ajuns la asta ?De ce s-a schimbat ? " se intrebase ea in minte si se intinsese pe spate , lovindu-se tare de ceva tare . Se intorsese imediat cu capul spre ceea ce cazuse , nervoasa si cu bagheta la vedere , pregatita pentru cine stie ce atac .
Era doar o buturuga normala , care vegeta acolo , ascunsa de luna rosie . Pufnise si se lasase din nou pe spate , incet , astfel incat sa nu se raneasca din nou cand colo , cazuse pe pamantul acoperit de covorul de iarba umeda si .. nici urma de buturuga . "Ehh asta ii culmea. Nu a avut cum sa dispara asa deodata . " Injurase in sinea ei si isi pusese mainile pe sub ceafa , ca sa nu mai aiba de a face cu inca o durere zdravana in acel loc . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
13 Nov 2011, 18:17
|||
|
|||
|
|||
13 Nov 2011, 18:35
|||
|
|||
Aprobase din cap , inchizindu-si din nou ochii si frecandu-se la cap . "Cum de a disparut buturuga ?Era aici adineaori " Isi scuturase capatana de cateva ori , privirea incepand sa i se incetoseze , insa nu ii pasa deloc . Zambise vag si se ridicase in picioare , clatinandu-se . "Great , exact ce imi lipsea ," gandise ea si cazuse inapoi pe pamant cu un mic buf . "Pff..mai traiesc ? " continuase ea in minte , amuzata la culme de ceea ce i se intampla . Simtea cum ceva o atinsese la brau si cu o ridica usor de pe pamant . La inceput nu s-a prins de situatie , decat dupa ce vazuse ca luna devenise ceva mai aproape de ea . "Hooopa .." Privise in jos si o zarise pe Veronique . Vru sa ii dea un semn , dar isi daduse seama ca nu mai avea grai . "Ehh , asta ii buna , nu am alta cale !! " Mainile erau cuprinse in jurul unui crengi groase , care se intinse pe langa trup , inconjurand-o total . "Ahm , ce am facut ? "
"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
13 Nov 2011, 20:14
|||
|
|||
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|