Luna rosiatica
|
13 Nov 2011, 21:41
|||
|
|||
"Crezi ca eu stiu ? Cred ca acest copacel nu prea ma suporta si a gandit ca ar fi minunat sa ma urce pe mine pana in nori ca sa vad luna mai bine ,"zisese ea cu furie, fara sa se mai gandeasca . Nu suporta ca se afla la acea inaltime . Chiar daca se catara in copaci si sarea din ei de la inaltimi foarte mari , faptul sa stea atarnata nu era deloc trecut in lista obiectelor ei cu lucruri preferate . Scosese un suspin de furie si din varfurile degetelor acoperite de manusa neagra din piele , iesisera niste gheare foarte lungi si ascutite .
Zambind viclean , bagase ghearele in lemnul tare , adanc si simtea cum stramtoarea incepea sa se largeasca . Deodata , ii daduse drumul dar ghearele inca ii erau prinse in creanga si fusese nevoita sa sara inapoi pe creanga ca sa si le scoata . Trasese tare de ele , facuse un salta si aterizase la pamant langa Ronnie . "Yuk , " murmurase ea , privindu-si cu ingrijorare ghearele ei din care ii curgeau sange . Nu simtea deloc durere , dar ceea ce vedea , o facea sa lesine imediat . "Asta nu imi place deloc.. " Isi pusese inapoi ghearele in manusa , si cu bagheta din mana cealalta , reparase gaurile din materialul negru , aratand la fel ca inainte , cu exceptia petelor de sange . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
14 Nov 2011, 17:29
|||
|
|||
my momma { raised } me a prophet
|
|||
14 Nov 2011, 17:41
|||
|
|||
"Arbust afurisit ? Imi place cum suna . Am sa tin bine minte replica asta . Ahm , si unde vrei sa mergem ? Stateam atat de bine acolo..." zisese ea mai intai entuziasmata apoi cu tristete , privind peste umar in spatele ei . Salcia inalta isi ridicase toate crengile groase spre cer si cu o simpla cadere a acestora , cutremurase tot pamantul , inspaimantand-o pe viperina , si miile de sunete vagi , ce se auzeau din locurile batute de ramuri , alea vietuitoarelor de care vorbise Eliza mai devreme . Inchisese ochii , trista si lasase o lacrima sa ii cada pe obraz .
"Stii ce , nu mai conteaza acum . Bine ca am plecat ! " murmurase aceasta , imaginandu-si cum ar fi fost daca ele doua inca ar mai fi ramas acolo . Fluierase uimita si isi trasese mana din stransoare sefei de casa , spunandu-i un multumesc din toata inima , in caz de o mai avea la locul ei . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
14 Nov 2011, 18:06
|||
|
|||
my momma { raised } me a prophet
|
|||
14 Nov 2011, 18:20
|||
|
|||
Daduse din cap in semn de intelegere si isi luase micutul aparat cu muzica ce inca mai era viu si intreg si isi scosese castile negre din buzunar , punand cate o casca in fiecare ureche , zambind . Pusese firul in locul pozitionat pentru el si daduse drumul la muzica , la o melodie trista , sadica pentru ea , cantand numai in boxele micute pe care tocmai le pusese .
"Sa mergem , " murmurase ea si o luase tot inainte , pe un drum nepavat si din cand in cand se mai intorsese in urma ei cu capul , pentru a vedea luna care incepuse sa dea semne de vindecare . "E ciudat cum de s-a ajuns asa ... parase sa fi fost un avertisment . " isi spusese ea , putin surprinsa de gandul care ii aunsese in minte . Edit By Raizen Puncte Viperini - 250 Topic Closed ! "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|