Casatorii II
07 Dec 2011, 22:33
  • Propuuuun o petrecere pentru un bebee de-al vostruu : o3: o3: o3

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
[Image: signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png]
* She's such a gorgeous nightmare.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07 Dec 2011, 22:53
  • Awww, unul de plastilina ? Love =)))))

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
19 Dec 2011, 20:54 (This post was last modified: 31 Dec 2011, 17:34 by Lexie Stryder.)
Draga Isa,
  • In primul rand, ma bucur foarte mult ca tu si cu Matt sunteti impreuna de ataaat de mult timp si ca va intelegeti atat de bine. In al doilea rand, imi pare rau ca nu am venit pe forum atat de repede incat sa va prind nunta. Sper sa fiti la fel de speciali in continuare Love

Trecand peste astea, ideea cu nunta este GENIALA Love
    Eu vin si neinvitata daca trebuie =))Finna ma bag acolo, doar sis a mea se casatoreste [sau face ceva petrecere in cinstea ei] LoveLoveLove
    Btw, daca toata lumea iti face un desen, vreau si eu sa iti fac un portret, vorbim pe mess detaliile.
    Can't wait for the wedding LoveLove>Happywide<

“there are as many loves as there are hearts”
[Image: hicNyLV.gif] [Image: bbV7qkY.gif]
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”

19 Dec 2011, 21:21
  • Awwww, lovely. :3
    Nu e vorba doar de mine si Matt aici - ci de toti. :> :>

Dar esti asa o scumpa, sis. >Happywide< >Happywide<
    Stateam si ma gandeam cat de ironic e totul pana la urma. Finna Adica nu stiu, au trecut un an si sapte luni deja si totul era asa diferit la inceput, iar acum e atat de bine. Love El e pur si simplu perfect si imi dau seama numai din simplul fapt ca ma cunoaste perfect si a facut atat de multe pentru mine. Heart Nu mi-as putea imagina o zi fara sa ii povestesc tot ce fac si fara sa ma consult cu el cam in orice decizie pe care trebuie sa o iau. Si e si mai bine ca de fiecare data cand ne certam sau ne ciondanim, totul nu tine mai mult de o ora pentru ca de fiecare data se gaseste unul dintre noi sa spuna "imi pare rau, hai sa fim bine din nou" si asta e minunat, pentru ca inseamna pur si simplu ca putem trece peste orice - si am cam trecut prin multe. Finna In momentele in care nu vorbim sau ne certam, atunci imi dau seama cat de mult il iubesc si cata nevoie am de el. :3

Uh, dar gata ca iar deviez de la subiect. =)))))))))))))))
    Dar ar fi asa cuuute daca ne-am organiza mai multi, asa ca inainte, si sa facem o chestie de genul asta - oricum "topicul pentru nunta" nu a fost mare lucru, plus ca eu si Matt abia daca am scris si nici nu l-am incheiat, nimic. =))))))))))))
    Would be fun. Love

You run. I con.
19 Dec 2011, 21:28
  • Wow, par un tip de treaba la cum ma descrii tu. :> :3 Iti multumesc pentru aceste cuvinte, micuto, stii ca si eu simt la fel in cazul tau si intotdeauna va fi asa. Heart Dar haide, ti-am mai spus ca nu exista "sunt". ;Wink Suntem. Kiss Impreuna. Kiss Doar ma completezi, ai uitat ? :3

Te iubesc ! Heart KissKiss

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
19 Dec 2011, 21:30 (This post was last modified: 19 Dec 2011, 21:30 by Isabella River.)
  • Awwww. Heart Kiss Kiss Kiss Si eu te iubesc ! Kiss Si nu, nu am uitat. Blush

Deeeeci facem chestia cu petrecerea si asa, daca Ronnie [ca doar pentru ea am deschis topicul :> :>] si ceilalti sunt de acord, nuu ? :>

Defapt.. va intreb pe toti. Cool Facem sau nu mai facem ? :>

You run. I con.
19 Dec 2011, 21:38
Facem, facem, facem Love

“there are as many loves as there are hearts”
[Image: hicNyLV.gif] [Image: bbV7qkY.gif]
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”

23 Dec 2011, 14:04
Dar, intrebare... pe cine casatorim cu cine ? Finna

[Image: sig.png]
23 Dec 2011, 14:29
  • Ori gasim un subiect pentru o petrecere, ori eu si Matt refacem nunta. =))))))

You run. I con.
30 Dec 2011, 22:40
Pooooi.... Dupa cum cred ca stiti ( sau unii stiu ) eu si Aleera formam un cuplu pe Rpg Smile.
Şi ne - am gândit noi aşa , copii zăpăciţi să trecem şi pe aici ca să anunţăm. Smile

I believe whatever doesn’t kill you,
simply makes you…stranger.

[Image: tumblr_ldkz8g_PFYd_K1qfzljto1_500_large.jpg] [Image: tote.jpg]

Antonella's clone

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Casatorii Bell Evans 1,011 141,340 23 Jul 2010, 15:21
Last Post: Isabella River