Hmm...tocilari
31 Jan 2008, 05:28
Tocilar este atribuit in mod gresit.
Tocilar vine de la a toci ,adica a invata pe dinafara,ceea ce nu se numeste a fii foarte destept,putin din contra.
Adica toata lumea toceste la o materie ceva(biologie etc...)

Dar luandu-ma dupa sensul (gresit)in care e folosit,nu nu mi s-a spus niciodata tocilara pentru ca nici macar in clasa I nu am reusit sa am 10 pe linie(FB pe atunci)asa ca nu au avut de ce.Si chiar daca ar fii facut-o,nu cred ca ar fii durat mult pentru ca (virgula) cred ca m-as fi descurcat cu ei *evil grin*...de exemplu:
In clasa noastra e o fata care are din clasa I numai 10,nici macar un 9 si totusi nu e numita tocilara...de ce?Pentru ca se descurca,pentru ca stie sa le dea in nas colegilor si pentru ca e si cea mai atletica(lol,fata -barbat -_-...multi muschi--_--).
Si eu am fost rea,recunosc...colegul nostru ,cel mai inteligent(si mai nesuferit de altfel) a primit cu mare merit porecla de Tocilarsky(ideea mea,logic ; )) )Bine,acum depinzand de caz...el chiar era un morocanos si jumatate.
Deci chiar cred ca se poate trece peste stadiul asta,si oricum cand au nevoie de ceva,la cine apeleaza cei populari?La tocilari logic (oh,ce ii iubesc atunci )

[Image: 001hq8.jpg]

Trashylife is good life♥ ♥ ♥

-Just so you know: George Weasley is MINE!! IF U TOUCH HIM I`L BITE YOU!!! MRRR!! ♥ ♥ ♥

And dinos go rawwwrr ♥

Heath,you were awesome,you ruled and i miss you like hell =[ ♥
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07 Feb 2008, 02:35
Uhm da .. cuvantul tocilar cred ca a fost atribuit macar odata in viata fiecarei persoane care invata bine .. sau care ia note mai sus de 9.
I mean multi considera ca a lua note bune [spre foarte bune] e o chestie injositoare, ca nu mai esti "cuul" daca inveti sau daca stai doua secunde atent la profesor cand explica ceva ..

Tocilar ~ Om care invata toata ziua, fara oprire, no breaks, nothing dar care nu ramane cu nimic si ziua urmatoare o ia de la inceput.

-parerea mea-
03 Mar 2008, 23:49
Si eu am fost numita anul trecut : "tocilara", dar o parte foarte scurta de timp, pentru ca apoi am inceput sa ies afara pana tarziu... etc.
Totusi, tocilarii (sens gresit) sunt total subapreciati!!! De ex. , anul asta a venit la noi in clasa un baiat. E as la mate... biologie... etc. Primele doua luni ne'am cam batut joc de el... ca toceste.... stie tot pe dinafara etc. Totusi, apoi am inceput sa'l cunosc mai bine... si am descoperit ca avem foarte multe lucruri in comun... si sa nu va vina sa credeti... acum e "prietenul" meu ... si tin le el foarte mult ... ce incredibila rasturnare de situatie .... nuh?

[Image: 20htuyu.jpg]
04 Mar 2008, 22:09
So, mie nu mi-a spus nimeni niciodata tocilara [atat le-ar trebui] nici daca ma considerau asa. In clasele I-IV invatam foarte bine, dar nu eram tocilara. In a-V-a ma considerau o fata desteapta, si nimic mai mult. Iar anul acesta [] cand m'a vazut un coleg ca scriam tema la engleza de la o colega [Whistle] s'a mirat foarte tare,si nu a mai zis nimic niciodata de notele mele. Lol [El era ala care ma considera un piccc de tot toci. Doar un pic ] Inca invat destul de bine ^__^ dar nimeni nu s-ar gandi vreodata la mine ca la o tocilara. Sunt prea..nepasatoare in legatura cu scoala.

[Image: thechildrengrowupad9.png]
05 Mar 2008, 00:24
Ok,ok major personality problem=))Pana acum eram prea-blonda-ca-sa-iau-mai-mult-de-9-la-romana.Acum am luat printr-o minune 9,60 la olimpiada si am fost prima pe sector.Si ma trezesc cu atatia colegi pe cap numindu-ma tocilara.Help?

[Image: nyz1jm.jpg]

Hermione Anne Granger

Born:5 august 1992

Dead:29 august 2008
05 Mar 2008, 19:54
Congrats Hermy >Happywide<

OH GOD ... Nu trbeuie sa-i bagi in seama. In cazul acesta este clar ca sunt gelosi ... sa fim seriosi
9.60 :-O Bravoooo!!!

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.
06 Apr 2008, 12:12
Mie mi se spune intruna ca sunt tocilara, dar nu sunt. Nu-mi place sa-mi arat adevarata fata la scoala. Niciodata nu invat mecanic, deci ei care imi spun "tocilara" sunt prosti. Avem intradevar untocilar in clasa care invata tot manualul pe de rost si apoi repeta ca un papagal. Ce sa-i faci... asa e baiatul!

[Image: Evanna-Lynch-as-Luna-Lovegood-799.jpg]
16 Apr 2008, 14:39
Mie mi s`a spus in clasele I , II tocilara ... poate si in calasa a III`a un pic da mai putin ... deci, mi se spunea tocilara pt ca eram cea mai buna din clasa, da asta nu inseamna ca invatam. De fapt, nu invatam absolut deloc acasa, nici nu deschideam caietu ... si temele le faceam, da` nu tot timpu ... mai inventam si io o scuza ca, cik mi`am uitat caietu sau asa cv ... ap normal ca invatzatoarea ma credea ... acuma tre sa inventez si altceva :-)) nu mai mere numa cu uitatu caietului ... pur si simplu nu`mi fac tema si mai ales la franceza, ca nu se uita profu in caiet, dau pagina si scriu ce am de scris, fara sa ma mai uit la tema care nu era acolo :-)) ... poate ca de aia nu`mi mai zic acuma unii colegi tocilara, chiar dak nici in clasele mici nu eram ... eram cea mai buna pt ca retineam din clasa si deh ... nu eram aja de proasta sa nu stiu cat fac 5 cu 5 :-))
Si apropo... am in clasa vreo 8 tocilari Sick minin 8 ... normal ca dak suntem clasa de intensiv engleza ... mama m`o pus sa dau examenu ala tampit la engleza k sa pic in clasa asta ... ca io nu voiam ca stiam dinainte ca o sa pic cu cei mai mari tocilari din scoala Sick bn ca nu o sa ma molipsesc :-))

[Image: loove10.jpg]

Nu dispera cand greul vietii te apasa,

Si nici nu plange dupa al tau destin,

Caci dupa chinuri viata e frumoasa,

Cum dupa ploaie cerul e senin.
08 Jul 2008, 09:43
Sh mie mi s`a spus k`s tocilara..da tocilar inseamna sa tocesti asa pederost..in shimb, eu invat logic..eu am o gramada de tocilari in clasa..sau numa cu 10 pe linie#-O...

* No one can protect you *
05 Jan 2011, 09:13
Defapt, asemãnarea dintre un tocilar ºi un deºtept e foarte mare. Dar uite, eu învãþ bine, dar am gãsit o cale prin care sã fiu plãcut de ceilalþi, prin care ei sã mã agreeze, sã-i fac sã aive nevoie de mine, nu sã se despartã de mine.
De obicei un copil este fãcut tocilar atunci când are 2-3 prieteni, nu comunicã, nu iese afarã, învaþã la greu ºi chestii de genul. Dupã pãrerea mea da, ãsta e genul de tocilar despre care vorbim.
Sã vã dau un exemplu. Preºedenþia la Liceul meu. Totul e ok, mã bag ºi eu (cã doar na, sunt pasionat de politicã ºi de lucruri de genul ãsta) sã aflu cã o sã concurez cu încã 4 elevi, dintre care 3 mai mari ca mine cu un an (deci a XI-a).
La un moment dat, a trebuit sã þinem un discurs în faþa întregului liceu la Sala de Culturã, unde se adunase peste 1000 de elevi. Vã imaginaþi ce înseamnã ca peste 1000 de elevi sã vã scandeze numele în cor, iar tu sã te uiþi la ei? I-am spus ºi doamnei profesoare de logicã, cã mã pot mândrii cã am atins NIRVANA (fericirea absolutã).
Eu de obicei mã "laud" mereu cu notele mele, însã nu se aud vorbe gen "bã ce tocilar eºti..." sau "get a life..." sau " beºi mã tocilarule".
Tot ce trebuie sã faci este sã te acomodezi cu pãrerile celor din jur, sã te implici în viaþa de zi cu zi, sã gãseºti subiecte interesante sã le discuþi ºi alte chestii.
Ceea ce vreau sã zic este cã tot ce aveþi de fãcut este doar sã socializaþi cu lumea înconjurãtoare, ºi o sã vedeþi cã în momentul în care îþi pãrãseºti colþiºorul, o sã te simþi mult mai bine. Smile

I'll be back one day !

[Image: 420717.gif]