Thread Closed 
strangers think i am quiet
09 Apr 2012, 14:53
  • Observa cum Natalie bate in retragere . Isi ceru scuze , ca apoi sa-l observe pe Peeves plutind deasupra lor . O trase afara din incapere , fara a mai fi atenta la alte amanunte . La detalii .Ce avea in mana ? Bagheta , ei bine acum nu mai era . Probabil crezuse ca era in siguranta , in buzunarul hainei , insa din nefericire cazuse fara ca ea sa simta diferenta .

-Creatura asta nu se poate tine departe de probleme .. ii spuse aceasta Nataliei care inca parea destul de ametita.

Isi indrepta privirea spre cerul de afara . Totul parea a fi in ordine . Aproape totul . Observa o floare pe jos . Era de un roz pal , stralucind . O ridica de acolo , privind-o mai atent .
    -Priveste!spuse aceasta , uitandu-se de la floare la Natalie.

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
10 Apr 2012, 22:41
  • Isi scoase bagheta si se apropie de Agnes . Floarea era minunata . Semana oarecum cu floarea de colt, insa aceea nu crestea prin zonele acelea . Nu avea cum . Indrepta abgehta asupra acesteia , facand-o sa para mai deschisa , apoi mai mare , mai mica , mai albastra , mai stralucitoare dupa care inceta fiindca Agnes o privea cu repros .

"Scuze ! spuse aceasta zambind . Care urmatorul pas ? Sa alerge pe acolo si sa faca vraji. Sa mazgaleasca peretii sau ce ? Se aseza relaxata pe zidul de langa ea , care aproape dadea spre Curtea Interioara . Privi pret de cateva clipe imprejurimile de acolo . Era un loc superb insa ea nu avusese timp de ele . Cum ? De ce ?

Isi opri privirea spre niste fluturi care zburau impreuna . Un ritual de imperechere probabil . Huh.

~wild hearts can't be broken~
[Image: 34jbyxg.gif]/[Image: tumblr_mfusisftS71r0d41mo1_250_zpse0628842.gif]
Heart
" Are you gonna take this golden opportunity?
Just give it to me, because you've got what I want.
"

Visit this user's website Find all posts by this user
11 Apr 2012, 21:17
  • Nu avea bagheta la ea . Unde naiba o lasase ? Probabil in Camera fantomelor . Dar ce ..? In fine , acum nu trebuia decat sa se duca sa si-o ia inapoi . Ins daca i-o luase inainte Peeves ? Daca avea s anu si-o mai recupereze ? Ce facea ? Alta bagheta ? Nici gand . Putea sa-l sugrume pe strigoiul ala , numai sa-i dea bagheta inapoi .

Isi baga siretul in tenis , ignorand faptul ca iesise din nou dupa aceea . Daca avea sa se impiedice , o merita . Cat de neatenta putea fi incat sa-si piarda bagheta . Da , era posibil . Oricui i se putea intampla . Insa nu-si dorea sa afle ca bagheta nu mai era acolo fiindca ar fi pus-o rau cu parintii ei .

-Nu vii ? intreba soimita facnd semn cu mana inspre directia din care tocmai venisera .

11 Apr 2012, 22:58 (This post was last modified: 11 Apr 2012, 22:58 by Natalie Francis.)
  • De fapt doar statea si transforma floarea in culori si culori si buline sau carouri . Se arunca jos de pe zidul pe care se asezase , si o zbughi dupa Agnes .Cand ajunsesera acolo ,Nat se opri sa-si traga sufletul . Nu era rau sa alergi cateva ture de teren pe zi , era sanatos , insa ea nu se simtea destul de sanatoasa atunci . Ar fi preferat sa manance zece mii de portocale decat sa alerge zece ture de teren . Cu siguranat .

-Asteapta! spuse aceasta , iar cand ajunsese in drepyul lui Agnes isi sprijini palmele pe genunchi , tragandu-si sufletul .Bun. Unde e ? intreba roscata , privind interioarul camerei .

Fantomele pluteau linistite in aer . Totul parea de ca si cum Peeves nici macar nu pusese piciorul acolo . Natalie indrazni sa intre , privind in sus . A fost cumva Peeves pe aici ? intreba ea .
    -Sigur ca a fost copil-o! Nu erai si tu pe aici acum cateva clipe ? ii raspunze o femeie grasa .

Heart
"

11 Apr 2012, 23:09
  • Agnes se apropie de usa , privind femeia grasa care i se adresa rautcios lui Nat. Nu parea prea bine dispusa . Agnes isi dadu o suvita de par dupa ureche si indrazni sa intreeb si ea :
    -Mi-ati vazut cumva bagheta ?
    Femeia grasa sa apropie de ea si-si spuse politicos de dataa ceasta :
    -Cred ca aluat-o strigoiul ala .

Tocmai asta nu vroia sa auda Agnes . La naibha cu Peeves . Acum trebuia sa se gandeasca la ceva . Nu vroia sa-l jigneasca sau sa-l ameninte . Poate sa-l santajeze ? Asta era o solutie , daca nu , ei bine putea pela la un profesor sau ceva .
    -Vino! ii spuse aceasta lui Natalie .

Poate daca gsea ceva ce-i apartinea lui Peeves ? Nuu . Poate o informatie . Asta cu siguranta l-ar fi putut speria de moarte . Oricum era un ciudat . Si-i datora un ceas nou lui Agnes , din septembrie . Afurisitul . Insa uitase cu totul de asta . In fine , acum ca-si amintise . Avea doua motive sa-l bata .

11 Apr 2012, 23:48
  • Iesira zgootos din incapere . In urma lui Agnes formandu-se cate o mica crapatura , Natalie incercand sa le ocoleasca . Topai pana la celalt capat al coridorului , asteptand-o acum pe Agnes .
    -Nu-ti fa griji . Poate avem noroc si ne-o da .. nu ? intreba ea .

Ea era optimista . Nu era genul de fata care sa se gandeasca nu mai la ce s-ar intampla daca ..sau ceva de genul asta . Invatse asta cu ceva timp in urma . Cineva ii tot spunea s anu se mai alarmeze atat . Oricum se strofoca degeaba . Si mai bine gande apozitiv , insa ea replica . Daca pierzi ? Daca desi era optimista , pierdea . Nu era bine sa fii tot timpul optimist . Ins ain cazul lui Agnes .. ei bine . Tot ce era posibil .

-Uite-l acolo ! spuse soimita aratnd cu degetul catre Peeves care tocmai pregatea niste baloane cu apa pentru bobocii de la Cercetasi .

Heart
"

12 Apr 2012, 00:02
  • Se sperie cand o auzi pe Natalie . Isi indrepta privirea spre directia pe care i-o arata Nat , fiind cu inima-n dinti .
    -Peeeeeeeves ! striga aceasta miscandu-se cat putea de repede spre strigoi . Nu ar fi ezitat deloc sa-l bata ins anu vroia puncte scazute dupa tot ce facuse ca sa le castige .

Alerga cu sufletul al gura catre micul monstru , sperand ac acesta sa se sperie sau ceva . Ei bine draga Agnes . Se pare ca norocul e cu tine!
    isi spuse aceast . Peeves scapas ebagheta pe jos . Ce ferecire pe capul ei . Cand o vazu nu facu decat sa plonjeze pe podeaua tare , prinzind bagheta . si intorcandu-se cu fata spre tavan , o indrepta spre Peeves.
    -Idiotule! striga ea ridicandu-se de acolo . Se gandise mai bine . Nu avea de gand sa-l raneasca . Nu fizic . Insa ...micuta Agnes avea planuri mari .

Se intoarse spre Natalie , observand ca aceasta o privea ca si cum tocmai vazuse un film 3D in care ea , Natalie , isi rupse coastele . Hm . Ceva ciudat , insa isi trecu mana prin fata fetei , facnd-o s anu mai priveasca asa. "Hei!Pamantul catre Natalie .

12 Apr 2012, 08:56
  • Ce nebunie ! Ea nu ar fi facut asa ceva nicodata . Prefera sa fie impopotonata cu diferite rochii pompoase si innecata in diferite parfumuri din evul mediu , numai sa nu faca ce tocmai facuse Agnes. Sefa de Casa de la Ochi-De-Soim parea destul de curajoasa si nu avea temeri , din cate se vedea.

Isi reveni din privitul acela , si se uita mirata la Agnes .
    -Esti sarita ! Rau rau de tot . ii spuse aceast privind-o cumva 'straight face' .Isi trecu mana prin par si o privi putin curioasa . Acum aveau sa se intoarca in Camera Fantomelor sa mai trancaneasca cu femeia aceea grasa , sau cu Doamna Gri ? Ar fi fost ceva .

-Cum sunt parintii tai ? intreba aceast in cele din urma . Era curioasa . Daca Agnes ar fi pierdut bagheta , cum ar fi reactionat parintii ei ?

Heart
"

12 Apr 2012, 09:04
  • Isi reindrepta privirea spre soimita , zambind . Ea stia . Si desigur si fratele ei . Parintii lui Agnes fusesera mereu genul de persoane bune la inima . Ei bine nu ca daca roscata si-ar fi pierdut bagheta atunci parintii ei nu i-ar fi spus nimic , insa nici pedepsirea cu moartea nu era o solutie . Rase scurt uitandu-se pe o parte la Nat.
    -Sunt de treaba . Daca as fi pierdut bagheta , atunci mama m-ar fi pus sa citesc de cel putin 50 de ori regulamentul casei si toat porcariile lor , iar tata m-ar fi privit cu un ochi , spunandu-mi ca sunt fenomenala si ca alta persoana ca mine nu a mai vazut .

Ciudata familie , nu ? Asta gandea si ea . Cel putin fratele ei era normal . Exceptand faptul ca el era la Viperini . Dar asta nu-i mare branza . Ar fi fost daca ea era cercetasa . Huh! Se bucura de Casa ei si ca o conducea . Inca avea timp sa recupereze totul . Fusese bolnava o saptamana , nu mai mult , insa multe se puteau intampla intr-o zi , dar intr-o saptamana .

-Cat despre ai tai ?

12 Apr 2012, 09:19 (This post was last modified: 12 Apr 2012, 09:19 by Natalie Francis.)
  • Era interesant faptul ca parintii lui Agnes tineau la ea atat de mult incat vroiau sa-i dea o lectie daca facuse ceva rau . Gresit. Nu ca parintii Nataliei nu erau la fel . Insa mama ei tinea chit ca ea sa isi continue lectiile de balet , desi fata se opunea . O tinea sus si tare ca nu si nu . Ei bine asta nu era bine .

-Parintii mei ? Sunt destul de draguti daca incepi sa-i cunosti . Din fericire sunt singura la parinti , ceea ce este un avantaj pentru mine .

Rase scurt privind-o pe Agnes . Din pacate ea mai avea un frate . Era simpatic sa nu fii singur la parinti , insa Natalie se obisnuise asa . Nu i-ar fi placut sa aiva o sora dupa atata timp , in care crescuse singura . Avusese parte de toate jucariile , cartile si , mai9 exact parintii ei avusesera grija ca micutei lor Natalie sa nu-i lipseasca nimic.

Heart
"

Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Would you please keep quiet!? Jane Rivers 14 3,574 08 Jul 2011, 10:21
Last Post: Jane Rivers