Come as you are
|
30 Apr 2012, 00:26
(This post was last modified: 30 Apr 2012, 11:02 by Julieta D. Thibault.)
|||
|
|||
OCC: Nu ti-am putut raspunde la mesaj( bufnita privata )ca ai inboxu full ![]() I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
30 Apr 2012, 18:21
|||
|
|||
Auzise vocea ei destul de stinsa. Parca nu era increzuta in ceea ce-i zicea, dar ma rog dupa o asa sperietura se gindea ca nu o sa primeasca vreun raspuns din partea ei. Visul frumos de a tine o Julieta in brate se spulberase cind vazuse cit este ora. Slabi strinsaorea, dar nu ii dause drumul de tot, avea sa merga lipit de ea pina nu ieseau teferi de pe acea alee. Va trebui sa mergem asa. Facuse un pas inainte asteptind sa faca si ea acelas lucru. Pietrele erau destul de maricele, incapeau doi oameni la o nevoie.
Vintul incepuse sa bata din ce in ce mai tare. Din Padurea Interzisa se auzeau ecouri inspaimintatoare, urlete si tipete care-ti inghetau singele in vene. Copacii trosneau si fosnetul frunzelor se asemana cu sunetul scos de niste foite de metal lasate in voia vintului. Raceala patrundea nu in maduva oaselor, dar in suflet si asta era abia inceputul unei zile nu chiar placute in aparenta. Pasise pe iarba moale ridicindo pe ea de pe piatra si punindo jos. Doar incheietura ei se afla in in poseseia s-a, dar asata era suficient pentru a o putea ghida si a o facea sa se duca acolo unde el vroia. Era atit de usor sa manipulezi o persoana avind un simplu contact cu ea. Pina la castel nu era mult de mers, dar era un risc foarte mare ca sa fie prinsi. Soarele rasarea de dupa munti, in ciuda norilor densi si gri frumusetea rasa ritului nu s-a sters de loc. OOC: Parca am sters toate mesajele, in fine acum e liber inboxul ![]() ![]() |
|||
30 Apr 2012, 19:19
|||
|
|||
I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
01 May 2012, 00:06
|||
|
|||
Nu-i placea de loc chestia asta cu vintul ce se transforma in uragan si timpul ii presa cit se poate de mult. Incepuse sa indeseasca pasii, iar ea ar fi trebuit deja sa fuga ca sa tina pasul cu el, dar nu mai conta. Ploaia incepea sa devina chiar violenta si rece, iar el era doar in tricou, ce mai dimineata perfecta. Ajunsese la o usa care trebuia sa duca teoretic in subsol, desi practic nu mai stia daca se putea de intrat pe acolo. O deschisese si vazuse acelas perete destul de familiar. Cauta acea caramida importanta ce ii dadea accesul in interior.
Nu o gasea si incepea sa se enerveze la culme, stia ca exista un cod, dar nu si-l putea amintea sau macar lucrul cu care asociase acel cod. Dupa ce pipaise aproape fiecare caramida daduse in firsit de ceea ce cauta. Peretele se ruina cind el o pasa. A intrat tragindo pe fata dupa el. Era intuneric si umed. Cu o pocnitura din degete aprinsese tortele ce stateau fixate de pereti. Caramida ce se tavalise nu demult pe jos formase inapoi acelas perete rigid si poate indestructibil la prima vedere. Nu mai avem mult. Din subsol va trebui sa gasim o cale de a ajunge sus, felacuri la drept vorbind. Ii facuse cu ochiul si incepu sa merga prin tunel tragindo si pe ea din urma. ![]() |
|||
01 May 2012, 00:14
(This post was last modified: 01 May 2012, 00:44 by Julieta D. Thibault.)
|||
|
|||
I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
01 May 2012, 00:56
|||
|
|||
Era concentrat la problema cum sa ajungem in turn si uitase complet de ea. Uitase de emotiile pe care i le stirnise cu mai putin de jumate de ora in urma. Vocea ei il trezise nu auzise ce spunea, dar parca se aflase pina acum intr-o alta dimensiune, una paralele cu realitatea dura in care el o stringea al piept dupa ce o slavase de la o baie in lac, sau asta fusese real si el nu-si dadea seama? Ridica citeva scari si trinti o usa. Ajunsese in locul acela atit de familiar. Martorul oculoar la toate timpeniile lui, subsolul unde dupa un perete se afla dormitorul si Camera de zi a Viperinilor. Ceva de neiutat, insa nu avea timp pentru melancolie. Acum isi amintise ce-i spusese fata, ca mai avea doar jumate de ora.
Atunci va trebui sa fugim putin, nu de alta, dar nu vreau sa ma prinda cineva pa aici, mi-a promis ca-mi rupe picioarele si nu cred ca a fost gluma. Era o chestie mai veche. Se lagase intr-un timp cu niste tipi cam dubiosi si o fata frumoasa foc, un hexagon amoros ar putea spune daca nu era chiar heptagon, in fine. Avusese ceva de furca cu tipii aia doar pentruca si-a permis sa stea linga fata in majoritatea noptilor, ce mare tregedie, nu avea ce face daca pe el il placuse cela mai tare. Strabatuse impreuna cu fata coridorul si ajunsesera in marele hol. Undeva linga scarile de marmura exista un pasaj care ducea spre trunuri, dar nu stia la care turn anume ajungea. Daca il nimerea era bine, daca nu aveau sa dea de belea. ![]() |
|||
01 May 2012, 01:16
(This post was last modified: 01 May 2012, 01:18 by Julieta D. Thibault.)
|||
|
|||
|||
01 May 2012, 11:09
|||
|
|||
Spera doar sa nu gresit drumul, nu vroia sa nimereasca in alt colt de castel. Din cite stia erau minimum sapte kilometri intre Turnul celor de la Ochi-de-Soim si trunul Cercetasilor. Ajunsi sus isi intorse capul spre ea. Vazuse ca era zgiriiata, mama si inca unde. Avea coapse superbe si acum pe una dintre ele trona o zgirietura cit se poate de urita. Se asezase in genunchi in fata ei studiind atent rana, la dracu era cit se poate de adinca si era sigur suta la suta ca va ramine semn. De ce trebuia sa se intimple anume asta? Nu se putea sa fie o minuscula zgirietura? Nu trebua sa fie o taietura mare si care mat singereaza. Nu avea bagheta la el si nu o putea ajuta cu prea multe. Nu stia sa faca prea multe vraji fara bagheta.
Unde am ajuns? Sper sa nu fi gresit drumul iarasi. Va trebui sa coasem chestia asta daca vrei sa nu ramina nici un semn. Un zimbet mai mult amuzant ii aparuse pe chip. Stia el o chestie de pe urma careia dispareau cicatricile, dar nu ezitase sa o sperie putin. Nu era o vraja, nici un fel de vraja nu avea darul sa faca asemnea minuni. ![]() |
|||
01 May 2012, 11:22
(This post was last modified: 01 May 2012, 11:22 by Julieta D. Thibault.)
|||
|
|||
|||
01 May 2012, 11:43
|||
|
|||
Observa reactia ei si realiza ca pierduse ceva, probabil bagheta. Pierduse si el bagheta la timpul lui, o gasise in preajma examenelor si se bucura nespus. Ai pierdut ceva? Abordase un ton ironic. Se ridica in picioare si o luase in brate. Nu cred ca poti sa mergi cu rana aia usturatoare probali la picior nu? Ii zimbi si continuase sa strabata coridorul lung cu pana aia in brate. Fata stia ceva de norma de greutatea sau de o alimnetatie sanatoasa? I se parea ca tot ce ducea el in brate era scheletul si oragenele intrene, nici un gram de grasime.
Tablourile vii mereu il facusera sa se simta ciudat, nu-i placea cind peretii aveau ochi si urechi, cel putin acum toti locuitorii din rame dormeau in pace. Ajunsese in fata tabloului ala oribil cu o doamna grasa imbracata in rochie roz cu volanase. Era una dintre cele mai timpite privelisti. nu stia de ce Griffindor a ales anume acest portret pentru sediul lui, probabil asta era sotia lui, sau iubita, sau de ce nu chiar si mama. Ai de gind sa spui parola aia? Pe urma poti sa ma vrajesti sa o iut nu am nimic impotriva, dar asta dupa ce iti aduc bagheta, posibil ca asta ia pierdut prin pasaj. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|