|
30 Jun 2012, 14:28
|
|
Karlie E. Grimaldi
|
RP Posts: 13
Casa: Niciuna
Galeoni: 585
Animal: Pisica - "Cher"
Slujba: Angajat la "Departamentul de Punere
|
|
{OUR SISTER}
Karlie E. Grimaldi
# "Beauty can be deadly, when well used". #
{A HEART THAT LOVES IS ALWAYS YOUNG}
- Nume complet: Karlie Eris Grimaldi
Vârstă: 22 ani
Data Nașterii: 1 septembrie
Orientare Sexuală: Heterosexual
Casă: Adult
Tipul Sângelui: Semi-pur
Baghetă: 32 centimetrii, lemn din trandafir sălbatic, rigidă, miez din sângele unui Basilisk
{THINK NOT I AM WHAT I APPEAR}
- Înălțime: 1.70
Forma Corpului: firav, tras prin inel
Culoarea Părului: castaniu
Culoarea Ochilor: verzi
Semne Distinctive: un semn din naştere sub forma unui trandafir plin de spini în jurul încheieturii
Play By: Astrid Bergés-Frisbey
{IF WE LIVE TRULY, WE SHALL SEE TRULY}
- Ceea ce îi place: baletul, patinajul artisticflorile şi în special trandafirii, persoanele sincere şi încrezătoare, arta clasică, castelele vechi cu o istorie interesantă, otrăvurile
Ceea ce îi displace: secretele, snobii obsedaţi de puritatea sângelui şi de regalitate, acele persoane care se cred superioare, când nu sunt de fapt, să i se strice planurile şi să fie deranjată când pictează
Abilități: legilimantie şi occlumantie
Materia Favorită: Poţiuni
Materia Detestată: Studiul Încuiaţilor
Puncte Forte: vrăjile non-verbale şi cele fără baghetă, poţiunile , şi în special otrăvurile, inteligenţa, memoria vizuală excelentă
Puncte Slabe: uşor de manipulat de persoanele la care ţine, neîncrezătoare în cele mai multe persoane, răzbunătoare
Obieciuri/Ticuri/Tabieturi: Îşi plimbă arătătorul pe semnul din naştere când e nervoasă sau gânditoare
Bong: cadravrele mamei şi fratelui ei
Erised: mama şi fratele ei fericiţi, în viaţă
Patronus: cal înaripat
Personalitate: Karlie poate fi asemănată cu un trandafir. Este foarte prietenoasă, sociabilă şi drăguţă, de cele mai multe ori, şi are acea inocenţă ce te face s-o îndrăgeşti imediat. Este săritoare, amabilă şi rafinată şi câştigă încrederea oamenilor necunoscuţi foarte uşor. De cele mai multe ori se prezintă ca un copil într-un corp de adult, preferând să facă pe neştiutoarea, însă în ochii ei se poate vedea acea sclipire vicleană şi inteligentă.
Exact ca un trandafir , te înţeapă atunci când te aştepţi mai puţin. Îi place să joace acel joc al 'măştilor' pentru că este o actriţă excelentă. Nu îţi poţi da seama mai deloc atunci când minte, şi o face destul de des. Îi place să ducă acele războiuri indirecte, prin sarcasm şi ironie şi legături ascunse, cu persoanele care nu îi sunt pe plac. Este foarte convingătoare şi nu acţionează niciodată înainte de a nu cerceta terenul.
Are o colecţie întreagă de otrăvuri, fiecare diferită, preparate de ea însăşi, gata să fie folosite oricând.
Numele său 'Karlie' înseamnă 'om liber', ceea ce i se pare ironic, din moment ce mai tot timpul e controlată de tatăl ei, iar Eris înfăţişează zeiţa greacă a discordiei şi distrugerii, sora lui Ares, zeul războiului.
{BEEN THERE, DONE THAT }
- Mama: Lara Rouve
Tatăl: Paul Grimaldi
Frați/Surori: un frate mai mare, Alphons, decedat
Locul Nașterii: Monaco
Scurt Istoric: Karlie este fiica unui important om politic din Monaco.Ambii săi părinţii erau vrăjitori, însă numai tatăl său avea sânge pur, pe când mama sa îl avea Încuiat.
De mică a fost învăţată să îşi asculte părinţii, în special tatăl, pentru că orice acţiune a ei afecta imaginea întregii familii, şi a respectat acest lucru până la vârsta de cincisprezece ani. Până atunci fusese ca un mic roboţel, gata oricând să execute comenzile 'stăpânului' şi nici nu îndrăznea să îşi spună părerea faţă de cineva. Era fiica perfectă din punctul de vedere al tatălui ei. Ascultătoare, inteligentăm înţeleaptă şi mai ales loială. Însă totul s-a schimbat brusc, datoriă unui eveniment tragic Pe cincisprezece iulie , aflată într-o vizită la o altă familie influentă, mama ei a fost otrăvită şi a murit. Public, s-a anunţat doar că a avut un stop cardiac, pentru ca, după spusele tatălui ei, să se evite scandalurile.
Când şi-a văzut mama răpusă şi tatăl ignorant, pretinzând că a fost doar un accident, Karlie aproape a înnebunit. A început să cerceteze întreaga situaţie, nedormind nopţi la rând şi ajungând să fie obsedată de găsirea făptaşului. După mai multe luni, a reuşit să afle că de fapt tatăl său , împreună cu Devorator al Morţii cu care se aliase pusese la totul , în încercarea de a reteza 'vreascurile uscate'. Prima intenţie a ei a fost de a data cărţile pe faţă, însă şi-a dat seama că cel mai înţelept ar fi să pretindă că totul este bine şi că nu a aflat nimic. A început să colecţioneze otrăvuri, care mai de care mai dureroase sau letale şi a făcut planuri pentru o răzbunare silenţioasă.
Şi-a continuat studiile la o şcoală particulară de magie din Monaco, axându-se mai ales pe materiile 'Poţiuni' şi 'Ierbologie' şi pe orice altceva ar fi putut s-o ajute să se răzbune.
Nu şi-a pus ,însă, niciodată planul în aplicare, negăsind un moment potrivit. În prezent are 22 de ani , locuieşte în Londra, datorită slujbei sale, însă are un conac imens, gol în Monaco, rămas moştenire de la mama sa.
{THE PEN IS MIGHTIER THAN THE SWORD}
- Nume: Cristina
Vârstă: 14 ani
Experiență RP: 2 ani jumătate
Exemplu RP:
Quote:Îşi ridică încet, privirea verzuie înspre sticla uşor prăfuită şi privi printre gene imaginea reflectată. O fată palidă, cu părul auriu şi ochii ageri îi zâmbi cu o blândeţe prefăcută, care aproape o făcu să izbucnească în râs. Ah, îi era atât de greu să se uite în oglindă şi să nu râdă. Masca aceea veselă pe care o purta zi de zi o amuza copios, dar nu la fel de mult ca faptul că oamenii erau într-adevăr capabili să o creadă. Deşi îşi ura tatăl de moarte, trebuia să recunoască că avusese dreptate când spusese că oamenii sunt ca oile, atât de creduli!
Privirea îi căzu pe frumosul colier cu piatră semi-preţioasă ce i se odihnea pe piept. Îl strânse tare între degetele-i subţiri şi lungi, de parcă îi era frică că avea să-l piardă. Îl duse încet către buze şi îl sărută dulce, şoptind ceva imperceptibil. Apoi se uită cu coada ochiului la femeia de statură medie, cu părul cărunt , ce îi pieptăna buclele aurii. Aceasta se opri , se dădu un pas înapoi, cu privirea plecată.
"Dacă îmi permiteţi..." Începu cu o voce răguşită, dar blândă.
Karlie o privi cu înţelegere, de data aceasta fără prefăcătorie, şi aprobă din cap, îngăduindu-i să vorbească.
"Nu puteţi continua aşa, Domnişoară Deyanira." Vorbi, în timp ce îi aşeză cu grijă pe umeri pelerina roşiatică. "Nu, nu puteţi. Veţi rămâne singură."
Tonul îi era grijuliu, ca al unei mame, ce lui Karlie îi lipsea atât de mult, şi simţea că are cumva dreptate. Însă nu putea să se oprească acum.
"Eu mereu am fost singură, doică." Răspunde în timp ce ia în mână un buchet de tranfiri sângerii.
Femeia nu mai adaugă nimic, iar Karlie îşi aşează gluga pe cap, părăsind conacul.
Beauty can be deadly, when well used
In the end, we will remember not the words of our enemies,
but the silence of our friends.
Effy's clone
|
|
30 Jun 2012, 14:32
|
|
Isabella River
|
RP Posts: 1180
Casa: Viperini
Galeoni: 2430
Slujba: Profesor "Farmece"
|
|
- Ca intotdeauna, un personaj excelent construit ! >
<
Distractie placuta in continuare !
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|
30 Jun 2012, 14:36
|
|
Ema Snow
|
RP Posts: 2671
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 1911
Animal: Husky Siberian-Ariadne; bufnita alba-Artemait; Leopard de zapada-Toothless
Slujba: Barman la "La trei maturi"
|
|
Un personaj extraordinar cu o personalitate pe masura! 
Distractie placuta in continuare si sper sa ne vedem la RP ^_^ >  <
The darkest hour is just before the dawn.
|
|
30 Jun 2012, 17:01
|
|
Lexie Stryder
|
RP Posts: 1225
Galeoni: 2780
Animal: Sarpe veninos - "Severus"
Slujba: Profesor "Potiuni"
|
|
Imi place mult cum ti-ai construit si acest personaj 8->
Karlie D. Rouve Wrote:Materia Favorită: Poţiuni
Karlie D. Rouve Wrote:Puncte Forte: vrăjile non-verbale şi cele fără baghetă, poţiunile , şi în special otrăvurile, inteligenţa, memoria vizuală excelentă
si Patronusul e acelasi cu cel al lui Lexie 
Vreau un RP cu Karlie
oricum, have fun in continuare >  <
“there are as many loves as there are hearts”
![[Image: bbV7qkY.gif]](http://i.imgur.com/bbV7qkY.gif)
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”
|
|
30 Jun 2012, 17:28
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
Have fun in continuare
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
01 Jul 2012, 12:26
|
|
Veronique A. Dupont
|
RP Posts: 754
Galeoni: 2873
Animal: Pisica - "Dinah"
Slujba: Angajat la Vrajustitie
|
|
Sper sa-ti faca placere sa faci RP si de pe acest cont 
Imi place locul de nastere si scurtul isoric, dar nu prea inteleg ce legatura ar putea avea familia Borgia cu Monaco. Aceasta familie provenea din Spania si s-a stabilit in Italia. Nu prea inteleg care-i faza cu Franta 
Play-by-ul mi se pare mult prea matur pentru o pustoaica de 15 ani. Imi place la nebunie Holliday, dar isi arata varsta
Anyway, have fun & don't mind me (:
my momma { raised } me a prophet
|
|
01 Jul 2012, 13:31
|
|
Karlie E. Grimaldi
|
RP Posts: 13
Galeoni: 585
Animal: Pisica - "Cher"
Slujba: Angajat la "Departamentul de Punere
|
|
Păi chestia cu istoricul e un pic cam complicată. Mă gândisem la ceva de genul că provine dintr-o ramură îndepărtată ce s-a refugiat la timpurile respective în micul Monaco.
Şi în legătură cu vârsta, păi o ador prea mult pe Holly şi nu am putut rezista să nu o aleg ca play-by , indiferent de vârstă  Plus că în serial o joacă tot pe una de 14 ani (dacă nu mă înşel) şi nu m-am gândit că va fi o mare problemă.
Beauty can be deadly, when well used
In the end, we will remember not the words of our enemies,
but the silence of our friends.
Effy's clone
|
|
05 Jul 2012, 15:29
|
|
Calliope Walcott
|
RP Posts: 15
Casa: Ochi-De-Soim
|
|
am intrat intamplator pe aici sa vad ce personaje noi mai sunt si am dat de personajul tau 
deciii sa-nteleg ca nu sunt singura fana a serialul "The Borgias"  ? (bine, pana acum nu prea am mai dat de nimeni caruia sa-i placa serialul la fel de tare cum imi place mie si de asta zic asta  )
oricum, personajul tau e destul de bine facut  spor la postat>  <
![[Image: tumblr_m6ldkiE4sM1rrf9sa.gif]](http://media.tumblr.com/tumblr_m6ldkiE4sM1rrf9sa.gif)
But baby there you again, there you again making me love you
Yeah I stopped using my head, using my head let it all go
Got you stuck on my body, on my body like a tattoo
And now i’m feeling stupid, feeling stupid crawling back to you
So I cross my heart, and I hope to die, that i’ll only stay with you one more night
And I know i’ve said it a million times
But i’ll only stay with you one more night
![[Image: 33kgftz.jpg]](http://i38.tinypic.com/33kgftz.jpg)
|
|
11 Aug 2012, 19:18
|
|
Andromeda L. Evans
|
RP Posts: 23
Galeoni: 280
Slujba: Ingrijitor pentru Sala Trofeelor
|
|
Frumos personajul ^^.Have fun in continuare si sper sa ne vedem la un rpg
Be Yourself
![[Image: Y7J5p.jpg]](http://i.imgur.com/Y7J5p.jpg)
|
|
Users browsing this thread:
|
|