sweet taste of ...vulnerability
12 Jul 2012, 23:42
Incremeni.Avea o istorie nu foarte placuta legata de Dementori.Simti cum o ia ametelea, corpul ei reactionand.Incepu sa tremure, dar intr-un final reusi sa faca patronusul, chiar daca mana ei inca tremura.
Herra o musca pe satena de mana, incercand sa o aduca la realitate, dar nu reusea acum facand ca totul sa para mai greu.
Se rezema de copac, tinand bagheta strans in mana si muscandu-si buza inferioara.Sangele i se prelinga in coltul gurii, dar il sterse cu cealalta mana si privi inainte.
Nu il privise pe Sebastian cand aparusera dementorii, deoarece nu vroia ca acesta sa ii citeasca frica din ochi.Era sa moara odata din cauza demnetorilor, aproape ca primise sarutul mortii sau ceva in genul, dar nu mai conta acum.
Isi scutura capul, concentrandu-se pe patronus si Herra care tot o musca sa o tina treaza sa nu pice din picioare.

[Image: piperm11.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12 Jul 2012, 23:50
Observa ca patronusul fetei nu era controlat cum trebuai si se uita la ea cu coada ochiului, se citea teama pe fata ei. Se incrunta si se concentra cat de mult putea sa sa-i alunge alaturi de Hassy care inainta tot mai mult rusind sa-i alunge. Ofta scurt tragandu-si sufletul dupa o astfel de experienta si se intoarce la Alle luandu-i fata in palme.
Ce sa intamplat? De ce ti-e fica de ei?o intreba continuand sa-i citeasca privirea.
O saruta scurt pe buze si simti gust de sange privind-o acum ingrijorat. Nu stia ce se intampla cu ea dar spre ca nu era nimic pentru care sa-si faca prea multe griji.

[Image: chace_crawford_signature_by_boadiceakiss-d48xro4.png]
12 Jul 2012, 23:54
Nu reactiona nici cand Sebastian o saruta.Pur si simplu acele amintiri ii revenisera in mintea ei, facand-o sa se muste de buze atat de tare incat ii daduse sangele.
Era complicat si greu, dar mai pe scurt trebuia sa ii explice tot , cat mai pe scurt.
- Era sa primesc ultimul sarut....sopti privindu-l in ochi.
Isi trecu limba peste buze, scapand de sangele ce il avea acum in gura si continua sa il primeasca.
-Dementorii m-au torturat timp de doua luni, aproape omorandu-ma , facandu-ma sa mai am un pic sa ma sinucid. spuse oftand si privindu-l.
Ii mangaie usor chipul si scapa bagehta din mana in acel moment.Nu stia cum sa reactioneze in fata dementorilor, nu mai daduse de ei de peste doi ani, dar aparusera acum, ceea ce facuse ca totul sa fie mult mai rau.

13 Jul 2012, 00:04
Se lasa in genunchi facand-o si pe Alle sa faca la fel. Ii mangaie usor chipul si o privea ingrijorat.
De acum incolo trebuie sa am mai multa grija de persoana pe care o iubesc.ii spune incet privind-o in ochi.
Ii i-a bagheta si o pune langa ea. Hassy si Herra vin langa cei doi fiind atenta la fata. Amandoua o ling pe mana apoi catelusa se aseaza culcata cu capul in poala fetei in timp ce tigroaica o privea suparata. Mai mult ca sigur stia despre problema fetei cu Dementorii.
Sebastian isi pune mana peste a ei si o saruta in palma fara sa-si i-a ochii de la ea. Era ingrijorat in legatura cu fata si cu sanatatea ei si ii era frica sa nu pateasca ceva cat timp erau in sediul Devoratorilor pentru ca Dementorii mai faceau vizite pe acolo si niciodata nu stiai cum unul din ei putea scapa de sub control.

13 Jul 2012, 00:13
Se lasa in genunchi, miscandu-se ca o mumie in acel moment.Vedea toate acele imagini atat de clar, incat o faceau sa innebuneasca.Ar trebui sa aiba grija, de sanatatea ei mintala pana nu o va lua razna.
Il prinse usor de mana, inchizanud-si pentru cateva clipe ochii.
-Voi fi bine....voi fi bine.sopti privindu-l in ochi.
Nu stia ce altceva sa spuna in acel moment.Satena schita un mic zambet si incepu sa o mangaie usor pe cap pe Hassy , incercand sa zambeasca, dar nu prea ii reusea.
Erau multe de care Sebastian nu stia, dar avea sa le afle pe toate pana la urma, facand-o pe tanara sa ii spuna si cel mai mic detaliu, dar nu o deranja acest lucru deloc, absolut deloc.
Isi inchsie ochii pentru cateva clipe.Nici macar nu realizase ce spusese defapt Sebastian, acum mintea ei fiind in ceata, simtind cum tot corpul o durea si i se infierbanta din cauza acelei dureri.
Se abtinu sa nu faca o prostie si continua sa il privesca in ochi, incercand sa se calmeze.Ochii lui o calmau tot timpul si acum, intr-un final se calma, se calma pe bune , chiar daca mai simtea acea raceala de la Dementori in tot corpul.
Cat timp fusese la sediu, Edward avusese tot timpul grija sa nu fie expusa direct la dementori, dar acum fusese ceva pe nepregatite.
Ofta incet.
-Gata...m-am calmat.sopti intr-un final.
Isi reveni cat de cat si ii zambi incet satenului, isi trecu limba peste buza, umezindu-le putin si il saruta scurt, simtindu-se mai bine acum.

13 Jul 2012, 00:27
O privea cu o spranceana continuand sa isi tina o mana pe obrazul ei mangaindu-l incet.
Si tu vrei sa te cred?o intreba usor continuand sa o priveasca calm.
Nu prea stia ce sa faca dar, sprea sa fie intradevar mai bine. Chiar trebuia sa aibe grija de ea si incepea sa-i fie frica sa o lase sa mai merga la sediul Devoratorilor singura. In ultima vreme, Dementorii au facut cat mai multe vizite pe acolo dar, Alle nu era acolo cand veneau. Nu stia cand veneau sau cand plecau si poate se nimerea sa dea nas in nas cu ei ca aia era.
Se intrunta usor continuand sa o priveasca fiindu-i frica pentru ea, ii era frica sa nu pateasca ceva si sa lesine dar, incerca sa gandeasca oprimist.

13 Jul 2012, 00:33
Chicoti incet privindu-l si oftand.
-Sunt calma acum, serios.Si nu iti fa griji legat de sediu, il am acolo pe Edward, fratele meu si a avut tot timpul grija cand au dat dementorii.spuse si apoi i se facu clicul.
Il privi pe Sebastian calma si isi musca usor buza.
-Au fost dementorii... de aceea ma trimis aici. sopti aproape muta de uimire.
Asta era, doar asta se putea intamplase ca ea sa fie trimisa aiurea in Padurea lui Dean, dar nu stia cum ajunse Sebastian acolo, ca fratele ei nu prea avea cum sa il trimita, sau cel putin asa credea ea.
-Stai stai...tu cum ai ajuns aici? intreba curioasa si privindu-l calma.
Se simtea bine acum.Acea raceala disparuse intr-un final si acum era bine, sau cel putin incerca sa fie.
Nu vroia sa il ingrijoreze mai rau pe Sebastian ca acesta sa caute planuri sau ceva in genul, ca satena sa fie bine.
Se simtea bine nu avea cum sa comenteze la asta, ii convenea ca viperinul avea atat de multa grija de ea, incat ii venea sa ii sara in brate.
In minte ii venise momentul cand ii spusese ca il iubeste si de atunci nu o mai spusese.O mai manca uneori limba, dar se abtinea, vrand sa aiba rabdare si la acest capitol.

13 Jul 2012, 00:46
Ridica usor din umeri zambind.
Ma bucur ca are cineva grija de tine, chiar daca nu stiam ca ai un frate mai mare. Am inceput sa cred ca toata lumea e orfana ca mine, fara alte rude.ii spune razand fluturand mana in aer.Pai...aici am fost trimis sa aduc unul dintre recuperatori la sediu dar, au aparut mai multi si nah...l-am trimis pe ala unde trebuia insa , m-am ales cu altii pe cap.ii spune ranjind nevinovat ciufulindu-si parul.
Eh, si a mai fost ranit la brat si ca cazut de cateva ori si era sa intre intr-un copac daca nu era atent dar, alea erau detalii nesemnificative.
Hassy isi ridica capul din poala fetei si ii trage o limba pe fata dand din coada fericita ca acea tensiune nu mai era.

13 Jul 2012, 00:52
-Nu ti-am zis ca am un frate? intreba stand putin pe ganduri.
Atunci isi amintise ca Sebastian nu o auzise cand vorbise cu acesta in spital, dar nu asta era important acum.
Practic erau ca si straini, in afara ca se vedeau la sediu si acesta avea grija de ea cat era acolo si cand mai avea nevoie de favoruri, nu era nimic altceva intre ei.
Ii mangaie usor obrazul privindu-l in ochi .Era bine sa stea pe jos in padure, alaturi de Sebastian si se ruga sa nu mai apara alte probleme ca si murea asa.
Vazu ceva stralucitor in lac si isi concentra privirea asupra acelui lucru.
-Ori am eu vedenii, ori mai este ceva in lac , o bijuterie. spuse aratandu-i spre acel loc.
Se ridica incet de jos, apropiindu-se de marginea lacului si incercand sa vada ce era, dar nu putea si asta o enerva atat de tare.
Ar fi sarit in lac, dar mai mult ca sigur Sebastian o va face nebuna.
Se intoarse spre el cu un mic zambet nevinovat pe buze.
-Daca as sari in lac ce ai zice?Edward nu mi-a zis cate bijuterii sunt.. intreba razand, dandu-si seama cat de ciudat sunase intrebarea ei.

13 Jul 2012, 01:00
Se ridica apropiindu-se de ea privind in lac. Adevarat, mai era ceva acolo. Ridica o spranceana privind-o serios.
As zice ca esti nebuna, ca o sa racesti si dupca trebuia sa fac pe asistenta cu tine. Ai o bagheta, de ce nu o foloesti sa ca scoti afara chestia aia? o intreba dandu-i bagheta.
Brus isi aminti ca nu puteai sa chemi nimic daca nu stiai exact ce era. Isi da ochii peste cap si se da mai in spate. Se desface la pelerina, lasand-o sa cada pe jos, isi da tricoul, blugii si ghetele jos apoi trage aer in piept si sare in apa rece. Nici vara, nenorocit aia de apa nu era calda dar, ce putea sa faca, sa o incalzeasca el?
Se aproprie de chestia stralucitoare si observa ca defapt era un inel. Il i-a de acolo inotand spre suprafata dar, il ardea inelul. Lasa aerul din gura sa-i i-asa provocand bule la suprafata dar, strange bijuteria in pumn si iese la suprafata simtind aerul cum il loveste si putea respira. Arunca inelul pe langa Hassy, aceasta aplcandu-se sa-l opreasca.
Nu!striga el ajungand la mal iesind din apa.Nu-l mirosi ca-ti arzi nasul...chestia aia mi-a "desenat" mana.spune respirand greu avand palma dreapta plina de sange.
Se indrepta de spate si se usca, cu ajutorul baghetei incepand sa se imbrace la loc inca tremura putin de frig.