Rock club
|
02 Aug 2008, 12:58
|||
|
|||
aa da mes Helly inainte eram o tuta akm imi dau seama ce este adevaratul punk , deoarece ... am inceput sa deslushesc tainele adevarate.. dar akma asc mai mult folk metal.. deci mna
ELUVEITIE RUULLZ!! si Korpiklaani :-J |
|||
02 Aug 2008, 13:47
|||
|
|||
Deci iubesk Evanescence, Linkin Park, Maroon 5, Limp Bizkit xD mrg, Limp ala canta ceva gen rock si hip-hop in acelasi timp, deci e super
![]() ![]() No doubt.. babe babe =] si inca una.. sau doua.. mrg, melodii vechi.. |
|||
02 Aug 2008, 13:58
|||
|
|||
aa.. pai sa zic si eu atunci ce imi place deci :
Korpiklaani, Eluveitie, Turisas, Elvenking ![]() Aaa.. si Maroon 5 imi plac nush ce gen de muzica ii ala da nu cointeaza |
|||
02 Aug 2008, 14:15
|||
|
|||
Aaa da, am uitat de Green Day
![]() ![]() |
|||
02 Aug 2008, 15:41
|||
|
|||
I love Rock ! Nightwish,Panic at the disco,Green day, Nirvana si Evanescence in special!
Ascult rock cam de o luna jumate,cam de cand am inceput vacanta .Imi place sa aud ritmuri tari si acea coloana sonora. Melodii preferate: Panic at the disco: I write sins not tragedy Green day- American idiot Nightwish- Phantom of Opera Nightwish - forever yours Nightwish-Nemo Green day -Boulevard of broken dreams Kelly Clarkson- Behind these hazel eyes (nu stiu daca e rock ) ![]() |
|||
25 Aug 2008, 20:57
|||
|
|||
bun
![]() ![]() on topic: dintre formatiile rock imi plac ft moolt Linkin Park ![]() ]
|
|||
25 Aug 2008, 21:00
|||
|
|||
Adevarat...
Chester e un mascul fatales... Dar din pacate a cam imbatranit si in ultimul timp si-a cam pierdut vocea. Am observat in concertele live ca e cam harsaita...puii mei..nu stiu cum sa ma exprim. Insa da,in zilele lui bune,cand a aparut pentru prima oara a facut senzatie si pe langa asta avea si un live de calitate. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
25 Aug 2008, 21:09
|||
|
|||
Kennya Slytherin Wrote:Adevarat... asa e.. ai dreptate.. dar mai trebuie sa imbatraneasca si omul ![]() ]
|
|||
24 Nov 2008, 10:56
|||
|
|||
deci...mie imi place mai mult j-rock...adica formatia mea preferata este An Cafe
Dar iubesc formatiile: Linking Park Nightwish[mel mea preferata Bye bye beautifull] dARI[formatie nou iesita in Italia./...adik e iesit de multisor...au un album...scos in septembrie] LoSt[tot ca si dARI...da' asteas mai cunoscuti...au cantat la deschiderea concertului Th din Italia] Tokio Hotel [etc etc etc etc etc...am ffff multe formatii...asa ca pun etc etc etc] ![]() ![]() |
|||
24 Nov 2008, 11:10
|||
|
|||
imi place rockul.formatiile mele preferate sunt evanscence si nightwish
![]() Speranta moare ultima! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |