Manelisti/manele
|
20 Sep 2008, 19:04
|||
|
|||
Ca sa nu mai facem offtopic, vom continua discutia aici
Sinar Kerrigan Wrote:Singurul animal pe care-l urasc e manelistul! Nereida Devon Wrote:te sustin in totalitate Sinar Raizen Isildur Wrote:Sinar Kerrigan Wrote:Singurul animal pe care-l urasc e manelistul! Kennya Slytherin Wrote:Da ce aveti frate cu manelistii? Raizen Isildur Wrote:Ai intelesc gresit. E vorba despre cei care canta manele nu despre ascultatori. Ascultatorii saracii..nu e vina lor. Kennya Slytherin Wrote:De fapt am inteles foarte bine. Raizen Isildur Wrote:Bine, sarim cu argumentele. Pai, cei care canta manele, sunt niste oameni care cred ca stiu totul, ca au bani o tona, masini femei. Asta e totul pt ei. Asta e tot ce au ei in cap. Nu stiu sa lege doua vorbe ! In versurile din manele lor au niste greseli gramaticale de razi cu lacrimi. Cum poti fii atat de incult ? Si in plus se cred asa mari si tari, dar de foat au noroc ca s-au nascut cu talentul lor idiot, ca altfel a-r fii niste parliti. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
20 Sep 2008, 19:10
|||
|
|||
Fiecare persoana are anumite preferinte muzicale sau vestimentare,si nu putini sunt cei care aleg sa faca parte dintr-o anumita categorie,la fel cum fiecare artist,in parte,isi alege genurile muzicale pe care sa le abordeze.
Dar indiferent de aceste alegeri,nimeni,dar absolut nimeni,nu este mai putin indreptatit sa fie numit om. Cum a zis si Kennya,sa judeci o categorie intreaga de oameni,sa generalizezi,fara sa cunosti,defapt,fiecare persoana in parte,este o greseala foarte mare. Un om este caracterizat prin personalitate,comportament,fapte,prin relatiile cu ceilalti,dar in nici un caz,de catre muzica pe care o asculta. Este adevarat ca si preferintele noastre spun ceva despre noi,dar nu ne reprezinta ca si persoana. Si eu detest manelele,ca gen muzical,dar nu judec nici o persoana,in functie de asta. Detalii ca sexul,religia,rasa,sunt mai putin importante.Dar apoi preferintele muzicale. Rocker,Punkist,Emo,Minimal...detalii nesemnificative.Important este sa ai un comportament decent fata de persoanele cu care interactionezi. Ce inseamna un comportament mai putin uman?Violenta,lipsa de moralitate,dar nicidecum genul de muzica pe care il canti sau pe care il asculti. Toti suntem oameni,inclusiv manelistii.Oameni si atat,iar alegerile si preferintele muzicale,sunt pe ultimul loc. Este o mare prostie sa discriminezi un intreg grup de oameni.Discriminari pe baza de sex,religie,culoare,orientare sexuala....si acum,discriminare pe baza de subculturi si categorii?Ce urmeaza?Discriminare pe baza de lungimea unghiilor? Am postat,nu ca sa iau apararea cuiva,ci ca sa va fac sa intelegeti ca toti suntem oameni,nu animale,si ar trebui sa ne acceptam asa cum suntem,cu bune si cu rele. |
|||
20 Sep 2008, 19:22
|||
|
|||
Huh... ma enerveaza doar aia care se cred mare branza. Ca sunt si care sunt de treaba.. cunosc cativa..
![]() ![]() Huh.. cam asta este parerea mea |
|||
20 Sep 2008, 19:58
|||
|
|||
Nici eu nu am nimic cu ei, Kennya are mare dreptate! Nu trebuie sa judeci o persoana dupa ce fel de gen de muzica asculta, sau despre ce canta. Majoritatea manelistilor sunt oameni cumsecade, carora le plac acest gen. De exemplu una din prietenele mele asculta in trecut manele, insa mie nu imi pasa.
Deci, tot ce vreau sa spun e ca fiecare persoana asculta ce muzica vrea, de gustibus non est disputandum(gusturile nu se discuta). Scuzati daca m-am lungit cu vorba si am facut offtopic. ![]() |
|||
23 Sep 2008, 09:26
|||
|
|||
Eu, sincer, nu fac discriminari. Desi nici mie nu-mi plac manelistii si nici manelele, normal. Eu nu inteleg ce vad ei bun la muzica asta
[ Nu exista bine si rau, exista doar putere si oameni prea slabi ca sa o obtina ]
|
|||
18 Aug 2010, 15:08
|||
|
|||
Ioana Lestrange Wrote:Eu nu inteleg ce vad ei bun la muzica asta Am ratat ceva? Manelele sunt muzicã? Hmm, ce interesant, credeam cã e doar un mod prin care manelarii fãrã soartã se laudã cã au (citez): duºmani femei case bani femei case duºmani bani case Ohh, ºi sã nu uitãm, în unele manele apar versuri despre "amor", "lãv" ºi "dragoste", fãrã ca maneliºtii sã înþeleagã adevãratul sens al cuvântului "iubire". Patetic. ![]() |
|||
18 Aug 2010, 16:10
|||
|
|||
Sincer, nu stiu ce aveti cu manelistii
![]() cat despre cei care canta manele, am vazut cateva interviuri si sunt unii care nu sunt chiar superficiali, si pe de cealalta parte sunt altii care isi permit sa arunce cu bani in sus am prietene care asculta manele, dar pe langa manele, asculta si alta muzica [in afara de house ] si eu am ascultat manele cand eram mica, adica pe la vreo 7-8 ani dar atunci nu erau panarame, cand ascultai o melodie te facea sa bati din picior, acum e doar muzica de umplutura parerea mea ![]() ![]() |
|||
18 Aug 2010, 16:18
|||
|
|||
Alice Morris Wrote:dar atunci nu erau panarame, cand ascultai o melodie te facea sa bati din picior, acum e doar muzica de umplutura Mhh.. sunt de acord cu asta. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
22 Aug 2010, 18:37
|||
|
|||
Isabella Isildur Wrote:Alice Morris Wrote:dar atunci nu erau panarame, cand ascultai o melodie te facea sa bati din picior, acum e doar muzica de umplutura si eu sunt de acord!!! ii lovesc cu asta: |
|||
22 Aug 2010, 20:39
|||
|
|||
Hmm...defapt chiar...manelele nu sunt muzica..
DESI...uitati un pic ce bine se potriveste... Ganditi-va la melodiile gen.....alea a lu 50 cent sau cum naiba il cheama....daca le traduceti sunt EXACT ca si manelele Sau cum da Timbaland..(sau timberlake sau cum l-o chema....) din maini ...face exact ca Guta si ca ceilalti Stiu ca e off-topic....daaar.. era doar o chestie care am observat-o eu ![]() Ma rog..stiu ca e o remarca stupida dar na ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
WTF? Harry Potter pe manele | Valentino Gaunt | 9 | 2,351 |
25 Oct 2011, 19:08 Last Post: Jennifer L. Campbell |