care e preferatl tau?
|
15 Sep 2008, 20:43
|||
|
|||
Aha.
Am facut 3666 posturi, si toate off-topic. Macar am aflat ; ; ) [nu ti'am stricat ziua ![]() |
|||
15 Sep 2008, 21:26
|||
|
|||
Spune'mi cine esti si ce'ai facut cu fratele meu Raizen! Si fara gluma. Asta nu esti tu. As spune ca m'ai dezamagit prin ce ai spus despre viata. Daca eu sunt de genul feminin, inseamna ca ma urasti =] Quote:Nu acum cand ai 3665 de posturi. Ar fii inutil daca m-as referi la tine. Ori te'ai exprimat putin cam gresit, ori ai vrut sa ma jignesti intentionat, fara sa spui multe. Eu am interpretat ceva de genul "acum ca ai atatea posturi, e inutil sa mai zic ca vrei sa ti'l maresti prin spam" ceea ce chiar a fost o insulta, si nu din partea oricui. Edit: Aha, ti'ai sters postul. Cred ca asa trebuie sa fac si cu ale mele. |
|||
15 Sep 2008, 21:31
|||
|
|||
Imi pare rau, imi cer scuze. Sunt deprimat. foarte. Nu dau detalii, pur si simplu nu sunt in stare de nimic.
|
|||
23 Sep 2008, 09:30
|||
|
|||
Pestera lui Godric . Mi se pare cel mai fain
[ Nu exista bine si rau, exista doar putere si oameni prea slabi ca sa o obtina ]
|
|||
24 Sep 2008, 09:35
|||
|
|||
Huh.. chiar bine ca mi-ati amintit
Sa mai postez si pe la Coltul Jucausilor.. ca nu am mai postat de cateva zile |
|||
05 Oct 2008, 15:22
|||
|
|||
Cafeneaua imi place cel mai mult..
![]() A Drama Princess..
![]() |
|||
22 Oct 2008, 19:17
|||
|
|||
Deci...mie imi place cel mai mult Cafeneaua,si Bibleoteca...
![]() ![]() ![]() ![]() Bibleoteca imi place mai mult,dar lenea ma doboara ![]() ![]() |
|||
22 Oct 2008, 19:39
|||
|
|||
Mie`mi place tot forumul (daca nu`mi placea, nu ma mai inregistram ). Dar cel mai mult imi plac:
1. Imprejurimile Hogwarts`ului 2. Orele de curs 3. Biblioteca 4. Bucataria 5. Cafeneaua 6. Aleea Diagon Deocamdata nu am reusit sa cunosc bine tot forumul, dar astea sunt in top ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
26 Oct 2008, 19:57
|||
|
|||
Cel mai mult imi plac : Bilblioteca, Bucataria si Aleea Diagon
[ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
12 Dec 2010, 12:07
|||
|