Discutzii la masa
|
25 Jul 2008, 17:52
|||
|
|||
In camera trofeelor, Nereida astepta ca Plesneala sa ii zica ce vrea.
"Domnisoara Devon...tatal dumneavoastra m-a rugat sa am grija si sa va supraveghez. Cercul de prieteni nu este tocmai cel optim. Ar trebui sa cautati niste prieteni Viperini." "Ce legatura are? Imi aleg singura prietenii....multumesc pentru grija." "Fie...daca aveti o problema...stiti unde e biroul meu." spuse Plesneala si iesi din sala. Nereida se indrepta catre masa unde era si Ginny. Dar Harry o prinse de mana si o baga inapoi in sala trofeelor, inchizand usa dupa el. "Ce naiba crezi ca faci Potter?" "Am nevoie de ajutorul tau" zise el disperat "Fa ceva ca Ginny sa nu se vada cu Neville diseara...Orice!" Nereidei ii veni o idee si zambi malefic. "Orice?" Intreba ea. "Da!" "Bine....fie. Acum pot sa plec?" intreba Nereida pe un ton rece. "Da...sccuze" La masa, Ginny ii zambi in timp ce manca. "Ce ai stat atata? Ce vroia Plesneala?" "Tampenii....nu conteaza. Unde e Neville?" intreba Nereida uitandu-se prin sala. "Cred ca e la Ierbologie...zicea ceva ca...Hey! Unde pleci?" Dar Nereida nu mai raspunse ci pleca rapid dupa Neville. ![]() |
|||
25 Jul 2008, 21:00
|||
|
|||
Ooc: Ce prietena buna am :-> saracu` Harry, e disperat
Bic: Ginny o privi nedumerita pe Nereida disparand prin multime. HermioneGranger papa niste ciorba si Ada trecuse direct la fursecuri. Ginny lua o prajitura cu glazura de cacao si frisca si o puse in farfurie. "E dragutza fata cea noua!" spuse Hermy, terminand felul 1. "Aaahh... iar ciorba e delicioasa.." "Tuh vorbesti de ciorba sau de Nereida? ![]() "Nush, cred ca de amandoua xD" raspunse Hermione, inainte de a ridica capacul de pe oala cu piure. "Hei!" striga ea dezamagita. "Care termina piureul?!" "Eo!" raspunse Ada, razand. Dar nu aici, la masa Cercetasilor. Planul meu malefic: termin toata mancarea la Cercetasi, apoi merg la Astro, abia apoi arunc o privire la ce'a ramas pe la Ochi-de-Soim dak tot is prin zona, pap si portia Nereidei, k nu se supara ![]() HermioneGranger ridica capace la intamplare. "Cata mancare aveti!" facu ea, socata in fata mancarii care ramasese dupa ce fusese halita pe 3 sferturi de elevi. "Nu'i corect! Am fost pacalita la impartirea meselor!" "Noi, astropufii, suntem mai mancaciosi," filozofa Ginny. "Hermy, stii de pariul lui Ginny?" spuse Ada facand cu ochiul. Nu dura mult si Hermione fu pusa la curent cu toate noutatile. "Stii, Gen`, cre` ca saraku Harry a indurat destule =] m'ash mira sa nu inceapa sa imparta fluturashi la porti in care sa scrie "Faceti'o pe Ginny sa nu se intalneasca cu Neville" =]" "Feteloor!" striga Nereida, aparand din senin. Ati terminat de papat? Haideti pe la lac xD" "Ce'ai fakut? :->" intreba Ginny. HermioneGranger se ridica si ii zambi Nereidei. Parea sa banuiasca ceea ce facuse viperina. Ada sari brusc, tragand'o pe Ginny de pe scaun. "Hai la drum! Va'ti pregatit proviziile, da?" incepu Ada, parca tinand un discurs de incepere a unei calatorii de 7 luni spre nord. "Suntem gata ![]() Se pregati sa scoata orarul din ghiozdan, dar Nereida o opri. "Hai ca nu avem ore decat la 4... de la 4 la 5, stiu ca avem potiunile, viperinii sunt cu cercetasii. Ochi-de-soimii si astropufii au ore de Grija fata de creaturile magice in acelasi timp. Inaintee, marsh! Directia, lac!" Iesira pe poarta marii sali afara. Domeniul castelului nu era prea aglomerat, cel putin gasira locul lor preferat de sub salcia cea mai mare liber. Ada se intinse pe burta, bagandu'si degetele in apa racoroasa. Hermione si Nereida se asezara langa, dar Ginny spuse repede: "Am uitat sa fac ceva! Vin imediat!" si se intoarse in castel. Ooc2: continuam totul la lac.. deschid amuh un threand. Okey, Nereida, Ada si Hermione? :-> sper sa poata posta si Ada si Hermy de data asta.. numai eu si Nereida am scris pe aiki app Nereida, dak vrei, scrie aici ce'ai fakut tu cu Neville =] sau la lac. Nush, alege tu ![]() |
|||
25 Jul 2008, 21:02
|||
|
|||
Ginny ma pot baga si eu?Sau nu pot?
![]() Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
25 Jul 2008, 21:10
|||
|
|||
Sigur ca poti intra in rpg'ul asta xD amuh scriu continuarea pe la lac..
|
|||
25 Jul 2008, 22:25
|||
|
|||
ok..
![]() Nereida fugea pe hol dupa Neville. "Hey...Popneatza! HEY! NEEVIIILLLE!" Baiatul se intoarse nedumerit. "Da..." "Ginny te cauta...Vino cu mine" ii zise Nereida si il grabi catre etajul 3. Neville fugea in urma ei. "Dar...parca trebuia sa ne vedem la lac..asa zicea...in fine." gafai Neville. In sfrasit se oprira in fata unei usi de lemn. Nereida ii facu semn sa intre. Cand Neville deschise usa Nereida striga "Levicorpus!" si Neville fu intors cu capul in jos. "Hey! Ce faci?" "Incarcero!" si din senin, franghii au aparut si l-au legat pe Neville. "Heey! Ce naiba faci?" Nereida zambi malefic. "Taci Poponeatza!...Silencio!" si Neville dadea din gura dar nu se auzea nimic. Nereida tranti usa de a debara si il inchise pe Neville acolo. Puse vraja Muffliato peste debara...ca nu cumva sa il auda cineva pe Neville daca se zbate. 'Ai zis sa fac orice, Harry...am facut..' se gandi Nereida apoi o lua la fuga inapoi catre sala meselor. ![]() |
|||
25 Jul 2008, 22:31
|||
|
|||
Nereida scrie la "lac" nush ce cu harry k aklo o zis Ginny.
|
|||
25 Jul 2008, 22:33
|||
|
|||
Nereida, super =] sarakutzul Neville xD dar nu'mi pare rau, dak tot a vrut Harry sa fie cu mine xD
Amuh am postat la lac, click. Posteaza si pe akolo xD |
|||
10 Oct 2008, 20:07
|||
|
|||
Ron venea infometat de la un antrenament de quidditch si nu mai putea de foame asa ca sa hotarat sa caute de mancare. Si deodata ii veni un miros de friptura foarte foarte placut si se duse repede la bucatarie sa spuna ca vrea si el neaparat acea friptura cat mai repede posibil pentru ca era hamesit de foame. Nu apuca sa termine fraza si spiridusul ii spune sa se duca in marea sala pentru ca au trimis portia acolo. Se duce el forte repede si o mananca pe nesaturte, dupa care se intoarce in bucatarie si il intreaba pe spiridus: Din ce era facuta friptura pentru ca era delicioasa ! Atunci spiridusul spuse: Pai in aceasta luna ii avem ca oaspeti pe jucatorii de quidditch din China si au cerut o mancare traditionala si anume: "Pechinez Pane". Atunci Ron se duse repede in baia plangaceoasei Myrtle sa verse tot !
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O masa copioasa | Jack Lionheart | 9 | 2,502 |
25 Jul 2011, 10:36 Last Post: Ema Snow |
|
La masa Cercetasilor | Rebecca D. Black | 1 | 1,136 |
18 Jul 2011, 23:27 Last Post: Effy K. Dietrich |
|