Sectorul interzis
|
13 Nov 2008, 20:55
|||
|
|||
A doua zi Hermione nu se intalni cu Anny.Avea ore total diferite astazi.Nici macar in pauze,dar la sfaritul orelor se intalni in Camera pe Zi.
"Hei Anny!Ce faci?Cum a fost azi?" "Sunt destul de obosita!Am avut o zi..." "Sa ghicesc...l-ai asteptat pe John aseara?" "Da."spsue Anny. "Off...las-o balta.Hai la cina" Fetele iesira din Camera de Zi si se indreptara spre Marea Sala. |
|||
14 Nov 2008, 19:35
|||
|
|||
Pe drum s-au intalnit cu Hermione Ginny.Se indrepta spre Marea Sala ca sa pape si ea ceva.
"Hei Hermione Astropufi ce faci?" "Hei Cercetas-o!Bine.Ma duceam cu Anny in Marea Sala." "Buna!Eu sunt Hermione Ginny Weasly!" "Buna!Eu sunt Anny Ireth Mithrandir!Sunt de la Astropufi!Incantata de cunostinta!" "Eu sunt de la Cercetasi!In ce an esti?" "Anul 1." "Anul 2." "Ginny ai primit vreo scrisoare de la familie?" "Nu!De ce?" "Am intrebat!" Deodata aparu sefa casei Astropufilor. |
|||
14 Nov 2008, 23:50
|||
|
|||
Ooc: cum apare prin peisaj sefa casei astropufilor, presupun ca trebuie sa intru si eu in rp =]
Bic: Poate ca cineva ii spusese "salut" pe drum, dar Ginny nu bagase pe nimeni in seama. Trebuia sa le gaseasca pe Anny si Hermione. Le cautase intai in biblioteca, apoi in Sala Trofeelor, in Camera de Zi si se indrepta spre Marea Sala, convinsa ca fetele s'au dus la masa. "AU!" spuse un baiat din anul IV, aproape daramat de Ginny. "Scuze!" ii striga ea peste umar, grabind pasul. Nu avea chef sa inceapa sa se certe cu tipul ala. Holul de la intrare era foarte aglomerat, si totusi reusi sa o vada pe Anny disparand in Marea Sala. "Hei!" striga Ginny. "Auch! Scuze.. HEEI! AN - " Isi croi drum printre elevi. Probabil Anny, Hermione si Hermione Ginny Weasley o vazusera, caci se oprisera si o asteptau. "Ascultati'ma putin!" incepu Ginny repede, dandu'se la o parte din usa Marii Sali. "Stiu ca ati fost aseara in biblioteca. Nu conteaza acum!" zise ea, cand o vazu pe Hermione incercand sa protesteze. "Lipseste un Astropuf. A fost ieri seara in biblioteca, alaturi de voi, de John Weasley si un viperin. Este o fata din anul III, Beatrice. John i'a spus directorului ca aseara a dat peste un 'om inalt si chel'.. un portret exrem de reusit, dar nu e important in momentul asta. Avand in vedere ca 'inalt si chel' este unul din ajutoarele celui care ingrijeste animalele magice si care acum e in concediu, se crede ca barbatul din biblioteca vine de undeva din afara castelului, si de el se leaga disparitia lui Beatrice..." Arunca o privire in jur. Holul era acum aproape pustiu, toata lumea era asezata si manca. Ii era o foame de lup, ar fi vrut sa manance si ea, dar imediat ce primise vestea le cautase pe Anny si Hermione, iar acum trebuia sa le spuna.. Hermione Ginny Weasley plecase poate la masa Cercetasilor, caci numai ele trei mai erau acum in picioare, langa usa dubla. "Se crede ca este in Camera Ascunsa din Sectorul Interzis. Locul unde se zice ca se afla o comoara, dar personal cred ca este o prostie." Cineva le striga. Ginny le arunca o ultima privire celor doua, spunand: "Poarta spre Camera Ascunsa se deschide la Miezul Noptii. Daca vreti, ne intalnim in Camera de Zi a Astropufilor, la 23:30." Se intoarse, ajunse la masa Astropufilor si se aseza. Aproape terminase de mancat, cand o bufnita roscata, cu un mic semn negru pe cioc ajunse in farfuria ei acum curata. Uimita, lua biletelul pe care aceasta il avea legat de picior. Il despaturi si citi: Bravo. Stii ca eu am rapit-o pe Beatrice. Am auzit ca vrei sa mergi astazi cu doua prietene in Camera Ascunsa. Incearca, daca poti. Hai sa jucam un joc. Accepti sau pierzi. De tine si prietenele tale depinde soarta lui Beatrice... Gasiti indiciile lasate de mine... Va asigur eu ca va va fi foarte, foarte greu. Voi, fetite proaste, nu va puteti compara cu mine... Cu speranta ca ne vom intalni, Omul din biblioteca. Ooc2: mi se pare interesant ca incercam sa gasim niste indicii lasate de omu' asta descris absolut mirific de John va rog frumos sa nu rezolvam totul dintr'un post RPG [-x totusi, omu' asta, daca a rapit o eleva, ar trebui sa ne dea indicii grele, nu? |
|||
15 Nov 2008, 16:49
|||
|
|||
Anny era ingrijorata si nu stia daca sa creada ca a fost vina ei sau nu. Un gand impaciutor ii spunea ca e normal sa te duci la biblioteca, si ca nu a fost ea de vina ca bibliotecara a stins lumina inainte ca toti elevii sa plece. Alt gand ii spunea ca trebuia sa fie mai atenta, ca a fost vina ei ca nu a observat`o pe Beatrice.
Tot restul zilei se gandi ce ar trebui sa faca. Dupa ce termina orele si ajunse in Camera de Zi a Astropufilor, vazu ca era ora 7. Era tulburata iar camera mult prea zgomotoasa asa ca se duse in dormitorul ei. Cel putin acolo era mai liniste si se putea gandi si mai bine. Pana la urma, a ajuns la o concluzie : o va salva pe Beatrice ! Sau macar va incerca ... Dupa ce "sedinta" cu ea insasi se termina, se uita din nou la ceas .. deja era 22. Fetele veneau sa se culce, tot intreband`o cate ceva. Isi lua inima in dinti si merse in Camera de Zi. Mai ramasesera doar cativa elevi care se jucau cu niste pocnitori. Incepea sa se intrebe daca Ginny sau Hermione s`au razgandit cand vazu ca se facuse deja 23:10. ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
16 Nov 2008, 00:38
|||
|
|||
Ginny cobori in camera de zi la 23:25 fix. Surprinsa, o vazu pe Anny asteptand in fata usii. Ecoul pasilor ei rasunau in incaperea slab luminata. Se auzi un zgomot. Ambele fete se intoarsera. Ah.. era doar o pisica. Ginny se arunca pe canapea, intreband'o pe Anny:
"Esti sigura? Nu esti obligata sa vii..." Ginny isi lua geanta si incepu sa scoata chestii din ea, cautand Harta Strengarilor. "Fardurile.. nu.. iPodul.. nu.. pixul meu roz cu stelutze.. nu.. prezervativele ![]() Enervandu'se, rasturna tot continutul gentii pe canapea, facand vraiste pe acolo. "Ah, aici e!" rasufla ea usurata, luand o bucata de hartie veche, alba. "Jur solemn ca nu e nimic in capul meu.. Asa. Snape meshtereste prin biroul sau, Filch mananca sarmale in bucatarie, Pince face echilibristici pe balustrada, doamna Norris.." Monologul ei fu intrerupt de aparitia unei noi persoane in camera de zi.. |
|||
16 Nov 2008, 13:45
|||
|
|||
Era Carume, care fusese in tot acest timp sa discute cu doua fete de la Cercetasi.Simti ca tocmai intrerupse ceva, pentru ca Anny scoase un tipat slab si scurt, dupa care incerca sa se abtina.
-Ããã...s-s-scuzati-mã! -Aa, nu e nimic!ii zise Ginny care incerca sa ascunda Harta Strengarilor. Carume lasa cartile pe care le avea in mana pe pat, si se aseza.Amuti.Se simtea in plus si nu stia ce sa faca. Celelalte incercara sa discute ceva fara pic de interes pentru nimeni.Harta Strengarilor cazu jos.Ochii lui Carume stralucira. -Hmm...ce mã enerveaza!O pui intr-un loc si aluneca mediat, zise Ginny. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|