Parerea despre RPG
|
25 Nov 2008, 11:03
|||
|
|||
asa, Kennya. Ai un stil foarte furmos, care mie imi palce foarte foarte foarte foarte mult. IMi place foarte mult sa-ti citesc postarile tale, pentru ca sunt asa de super era undevas un topic de-al tau cu raizen pe care-mi placea sa-l citesc
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
25 Nov 2008, 11:10
|||
|
|||
Ai un RP ft bun.ai descriere,un post la tn tine vreo 10 randuri...tot ce pot spune este:Felicitari!
![]() Speranta moare ultima! |
|||
28 Nov 2008, 00:38
|||
|
|||
Imi puteti spune, va rog,parerea voastra despre rpg?Vreau sa vad daca este bine,daca sa il las asa,sau sa il schimb.As aprecia foarte mult.Multumesc.
|
|||
28 Nov 2008, 02:16
|||
|
|||
Hermione, mie imi place stilul tau. Descrii frumos, ai un vocabular destul de bogat si esti coerenta. Poate unele posturi sunt prea scurte, dar asta nu trebuia sa o auzi de la mine, pentru ca nici eu nu scriu mai mult. Ai putea sa te exprimi ceva mai bine si sa adaugi mai multe epitete, personificari etc. Dar imi place cum scrii
![]() Nu fiti duri cu mine :-s =]. [img(450px,250px):]http://i36.tinypic.com/2pzfwc3.jpg[/img]
Slytherin rullez! |
|||
28 Nov 2008, 12:27
|||
|
|||
Ai un RP bun dar ar trebui sa mai exersezi
![]() Speranta moare ultima! |
|||
28 Nov 2008, 15:14
|||
|
|||
E invat si eu.Sunt pe forum de mai putin de jumatate de an.In timp poate voi avea experianta mai mare.Stiu ca unuele posturi sunt cam scurte,dar fie nu am timp pentru un post mai lung,fie nu am inspiratie.Incerc sa fiu cat mai activa,dar cu tezele astea....In fine,in vacanta de Craciun o sa imi imbunatatesc stilul si sper sa fie mai buna.Ms mult pentru pareri!!!!!!
![]() |
|||
28 Nov 2008, 15:16
|||
|
|||
Mie Hermione imi place cum faci rpg in sensul actiunii. Adica nu ramai fara idei si mereu stii sa intorci actiunea pe o parte sau alta. Insa cred eu, ca trebuie sa lucrezi mai mult la descriere si sa lasi dialogul altor personaje deoparte.
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
28 Nov 2008, 15:21
|||
|
|||
Sunt de acord cu tine ca sr fi mai bine sa pun mai multa descriere si mai putin dialog,dar mie imi place foarte mult sa vorbesc la "coltul strazii",iar daca scriu numai descriere ma plictisesc.Plus toate cartile pe care le-am citit aveau foarte mult dialog,asa ca eu m-am obisnuit cu multa vorba.Toate posturile sunt facute dupa stilul cartilor citite,iar actiunea este facuta de mine.Oricum am sa incerc sa mai reduc dialogurile.
|
|||
28 Nov 2008, 17:33
|||
|
|||
ai ur rpg destul de bun.dar ti-am zis mai trb sa exersezi
P.S.Daca posteaza Hermione McGonaggal vreau sa ii zic ca trb sa isi spuna si ea parerea despre rpg-ul meu ![]() Speranta moare ultima! |
|||
28 Nov 2008, 17:47
|||
|
|||
Pai.. prea mult dialog strica, si daca mai e si sec..
Btw, daca mai lucrezi putin, ai incepe sa descrii mai amanuntit, cu mai multe detalii, si mai putin dialog. Din cate imi amintesc nu ai decat 1 sau 2 postari rpg, asa ca nu prea pot sa zic multe. Daca ma insel in privinta numarului tau de posturi rp te rog sa ma ierti. Hermione, nu cred ca exista o carte cu atata dialog.. si eu am citit multe carti, cu destul dialog unele, dar exista si descriere. Daca as putea sa'ti spun sincera mea parere, ti'as zice in primul rand ca actiunea e prea rapida si dialogul cam sec. Dar e stilul tau propriu, si nu pot sa zic ca nu imi place. Poate iti vei schimba modul de a scrie rpg pe parcurs, vei incepe sa scrii cat mai putine din replicile altor persoane si mai putine lucruri despre ei care i'ar putea deranja [nu te supara, dar la topicul "teme impreuna" cu astro, ziua aia cu testele a fost foarte rapida, si ai hotarat si notele celorlalti - cred ca te refereai la mine si la Anny, nu la Anny si cu Anny - si eu poate as fi vrut sa stabilesc ce note am luat, sa descriu mai multe din timpul testelor, nu sa se termine totul cu un singur post rpg al altei persoane]. Sper ca nu te superi pentru ce am zis [nu te gandi ca sunt rautacioasa, sincer ai un rpg mai bun decat John sau rea-credinta, de exemplu]. Hugzz |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Parerea despre membri | Bell Evans | 188 | 45,358 |
31 Jan 2013, 11:11 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Ce crezi tu despre forum ? | Raizen Isildur | 3 | 2,261 |
10 Feb 2012, 09:15 Last Post: Isabella River |
|
Parerea despre membrii | Kennya Allen | 1,244 | 149,405 |