|
Christmaaaaas
|
|
24 Dec 2008, 21:28
|||
|
|||
|
Eu am noroc cu pisicile(LOL, Ginny, avem acelasi nr. de pisici
)ca le tin afara, asa ca nu-mi darama bradul. E un motan nesuferit care sta numai in casa, nah, e de rasa, si...(mancaia-si coada asa zic mereu). Oricum, inainte eram cu presupusul, acum sunt sigura ca stau acasa de Craciun, si cred ca si de Revelion.:-s Da, astazi tot am umbat prin targ cu mama sa cumparam cadouri(bunica cica vrea o noptiera, tata un DVD...cam multe vor dupa parerea mea...Macar daca ne-au spus ce sa le luam , cel putin sa ne dea si banii, pai nu? . Oricum, de-abia astept sa vina Craciunul...![]() ![]() ![]() Desi eu deja mi-am primit cadoul. La voi va ninge anul acesta de craciun?! La mine nu!!!
![]() |
|||
|
24 Dec 2008, 21:38
|||
|
|||
|
Jade, eu am 11 pisici..
Si tu? ![]() Sau ai doua?=] Ca acum ma refeream la unicele pisici albe din toate cele pe care le am.. Inca nu ninge in Severin nenorocirea! Anul trecut era zapada de peste o juma' de metru.Si eu am un brad artificial.. e cam tul cu capu'.. sau mai degraba cu crengile=] e argintiu parca si inalt.. sau mna, are 2 metri si ceva, cred.Dar acum problemele sunt cu bradul asta pe care l'am impodobit. Ca saracul nu o sa apuce bine Craciunul si o sa se prabuseasca. La cate dracovenii cu 4 picioare am prin casa, nu o sa aiba o soarta prea fericita=] acum inchidem camera in care este el pe timp de noapte. I luv Christmas
|
|||
|
24 Dec 2008, 21:51
|||
|
|||
|
eu am brad artificial - > sunt alergica la brad natural...
oricum e un fel te talmes balmes in materi ede culori... Mary, sa stii k si eu am ceea ce nuumesti tu obsesii ecologiste(da nu prea-s lasata sa mi le exprim).... ![]() |
|||
|
25 Dec 2008, 15:18
|||
|
|||
|
la mn o nins un pic zilele astea .Dar aseara no nins din pacate
![]() |
|||
|
25 Dec 2008, 16:02
|||
|
|||
|
Indata ce m'am dat jos din patuc [si ne da un colacuuuc=)] am observat ceva . Si TOt orasu' a rasunat: "NINGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!"
Nu mult, dar suficient cat sa se aseze adica am prin gradina zapada, dar pe ciment nu, ca se topeste acolo. Dar ce'i mai bine e ca totusi a nins, nu?![]() Merry X-mas!
|
|||
|
25 Dec 2008, 18:30
|||
|
|||
|
Si la mine a nins! Frumos a nins da' mie ciuda ca nu am fost affara sa ma joc!
nu sm iesit deloc !Dar e frumos....La voi a nins?[ In afara de mujer Ginny care a spus] Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
|
25 Dec 2008, 20:54
|||
|
|||
|
La mine nu a nins deloc ..
Sunt geloasa, Ginny> ![]() Vreau si eu zapada Aici nu au fost decat 3 fulgi la inceputul lui Decembrie si gata
¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
|
25 Dec 2008, 21:07
|||
|
|||
|
Hehee Ninge mai tare la noi acum.. incepe sa se aseze si pe ciment
![]() Ei Anny, o sa ninga si la voi 99,99% din mine isi doreste sa fie zapada de peste jumatate de metru, cum a fost anul trecut, in timp ce cealalta 0,01% este constienta ca daca e prea mare zapada, nu voi putea inainta pana la scoala. Ca e cam departe scoala fata de casa ["cam" e putin spus..] . Dar numai pentru bucuria descoperirii zapezii in curte merita sa ninga mult s'apoi, e mai distractiv sa imi fac singura drum prin zapada, iarna, sa alunec la tot pasul si sa ajung inzapezita din cap pana in picioare, inainte de ore, nu?
|
|||
|
25 Dec 2008, 21:22
|||
|
|||
|
YEEE eu sunt la munte.. si zapada este de 1m ...
![]() :LX si sunt la o cabanuta in care se afla mniste skateri =P~ ![]() : genial craciunul asta genial!!
|
|||
|
25 Dec 2008, 23:20
|||
|
|||
|
La noi nu a nins deloc!:-P Si da, Ginny, tot 11 pisici am si eu!
![]() ![]() ..Sunt foarte suparata...Mna,asta este, nu avem ce face...Oricum sarbatoarea din anul acesta a fost cea mai tare!!!...Sa vad de anul nou oare cum va fii...![]() ![]() ![]()
![]() |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

)ca le tin afara, asa ca nu-mi darama bradul. E un motan nesuferit care sta numai in casa, nah, e de rasa, si...(mancaia-si coada
asa zic mereu). Oricum, inainte eram cu presupusul, acum sunt sigura ca stau acasa de Craciun, si cred ca si de Revelion.:-s Da, astazi tot am umbat prin targ cu mama sa cumparam cadouri(bunica cica vrea o noptiera, tata un DVD...cam multe vor dupa parerea mea...Macar daca ne-au spus ce sa le luam , cel putin sa ne dea si banii, pai nu?
![[Image: nf1dep.png]](http://i47.tinypic.com/nf1dep.png)

si inalt.. sau mna, are 2 metri si ceva, cred.
![[Image: sig.png]](http://i1217.photobucket.com/albums/dd397/rdiana13/sig.png)

![[Image: gossipgirlcopy.png]](http://i283.photobucket.com/albums/kk316/black_purple_2008/gossipgirlcopy.png)

99,99% din mine isi doreste sa fie zapada de peste jumatate de metru, cum a fost anul trecut, in timp ce cealalta 0,01% este constienta ca daca e prea mare zapada, nu voi putea inainta pana la scoala. Ca e cam departe scoala fata de casa ["cam" e putin spus..] . Dar numai pentru bucuria descoperirii zapezii in curte merita sa ninga mult
![[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]](http://img687.imageshack.us/img687/9192/tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif)