Christmaaaaas
|
24 Dec 2008, 21:28
|||
|
|||
Eu am noroc cu pisicile(LOL, Ginny, avem acelasi nr. de pisici
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
24 Dec 2008, 21:38
|||
|
|||
Jade, eu am 11 pisici..
Si tu? ![]() Sau ai doua?=] Ca acum ma refeream la unicele pisici albe din toate cele pe care le am.. Inca nu ninge in Severin ![]() Si eu am un brad artificial.. e cam tul cu capu'.. sau mai degraba cu crengile=] e argintiu parca ![]() Dar acum problemele sunt cu bradul asta pe care l'am impodobit. Ca saracul nu o sa apuce bine Craciunul si o sa se prabuseasca. La cate dracovenii cu 4 picioare am prin casa, nu o sa aiba o soarta prea fericita=] acum inchidem camera in care este el pe timp de noapte. I luv Christmas ![]() |
|||
24 Dec 2008, 21:51
|||
|
|||
eu am brad artificial - > sunt alergica la brad natural...
oricum e un fel te talmes balmes in materi ede culori... Mary, sa stii k si eu am ceea ce nuumesti tu obsesii ecologiste(da nu prea-s lasata sa mi le exprim).... ![]() |
|||
25 Dec 2008, 15:18
|||
|
|||
la mn o nins un pic zilele astea .Dar aseara no nins din pacate
![]() ![]() |
|||
25 Dec 2008, 16:02
|||
|
|||
Indata ce m'am dat jos din patuc [si ne da un colacuuuc=)] am observat ceva . Si TOt orasu' a rasunat: "NINGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!"
Nu mult, dar suficient cat sa se aseze ![]() ![]() Merry X-mas!
|
|||
25 Dec 2008, 18:30
|||
|
|||
Si la mine a nins! Frumos a nins da' mie ciuda ca nu am fost affara sa ma joc!
![]() Dar e frumos....La voi a nins?[ In afara de mujer Ginny care a spus] Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
25 Dec 2008, 20:54
|||
|
|||
La mine nu a nins deloc ..
Sunt geloasa, Ginny> ![]() Vreau si eu zapada Aici nu au fost decat 3 fulgi la inceputul lui Decembrie si gata ![]() ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
25 Dec 2008, 21:07
|||
|
|||
Hehee Ninge mai tare la noi acum.. incepe sa se aseze si pe ciment
![]() Ei Anny, o sa ninga si la voi ![]() ![]() |
|||
25 Dec 2008, 21:22
|||
|
|||
YEEE eu sunt la munte.. si zapada este de 1m ...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
25 Dec 2008, 23:20
|||
|
|||
La noi nu a nins deloc!:-P Si da, Ginny, tot 11 pisici am si eu!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|