Christmaaaaas
24 Dec 2008, 21:28
Eu am noroc cu pisicile(LOL, Ginny, avem acelasi nr. de pisiciHappywide)ca le tin afara, asa ca nu-mi darama bradul. E un motan nesuferit care sta numai in casa, nah, e de rasa, si...(mancaia-si coadaFinnaasa zic mereu). Oricum, inainte eram cu presupusul, acum sunt sigura ca stau acasa de Craciun, si cred ca si de Revelion.:-s Da, astazi tot am umbat prin targ cu mama sa cumparam cadouri(bunica cica vrea o noptiera, tata un DVD...cam multe vor dupa parerea mea...Macar daca ne-au spus ce sa le luam , cel putin sa ne dea si banii, pai nu?Finna. Oricum, de-abia astept sa vina Craciunul...LoveLoveLoveLoveDesi eu deja mi-am primit cadoul. La voi va ninge anul acesta de craciun?! La mine nu!!!Crying

[Image: nf1dep.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24 Dec 2008, 21:38
Jade, eu am 11 pisici..
Si tu?Bigeyes
Sau ai doua?=]
Ca acum ma refeream la unicele pisici albe din toate cele pe care le am..

Inca nu ninge in SeverinCrying nenorocirea! Anul trecut era zapada de peste o juma' de metru.
Si eu am un brad artificial.. e cam tul cu capu'.. sau mai degraba cu crengile=] e argintiu parcaThinking si inalt.. sau mna, are 2 metri si ceva, cred.
Dar acum problemele sunt cu bradul asta pe care l'am impodobit. Ca saracul nu o sa apuce bine Craciunul si o sa se prabuseasca. La cate dracovenii cu 4 picioare am prin casa, nu o sa aiba o soarta prea fericita=] acum inchidem camera in care este el pe timp de noapte.
I luv ChristmasLove
24 Dec 2008, 21:51
eu am brad artificial - > sunt alergica la brad natural...

oricum e un fel te talmes balmes in materi ede culori...

Mary, sa stii k si eu am ceea ce nuumesti tu obsesii ecologiste(da nu prea-s lasata sa mi le exprim)....

[Image: sig.png]
25 Dec 2008, 15:18
la mn o nins un pic zilele astea .Dar aseara no nins din pacateCrying

[Image: gossipgirlcopy.png]
25 Dec 2008, 16:02
Indata ce m'am dat jos din patuc [si ne da un colacuuuc=)] am observat ceva . Si TOt orasu' a rasunat: "NINGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!"

Nu mult, dar suficient cat sa se asezeLove adica am prin gradina zapada, dar pe ciment nu, ca se topeste acolo. Dar ce'i mai bine e ca totusi a nins, nu?Love

Merry X-mas!
25 Dec 2008, 18:30
Si la mine a nins! Frumos a nins da' mie ciuda ca nu am fost affara sa ma joc!Crying nu sm iesit deloc !
Dar e frumos....La voi a nins?[ In afara de mujer Ginny care a spus]

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
25 Dec 2008, 20:54
La mine nu a nins deloc ..
Sunt geloasa, Ginny>Tounge

Vreau si eu zapada
Aici nu au fost decat 3 fulgi la inceputul lui Decembrie si gata Crying

¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸

☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻

Confucius

25 Dec 2008, 21:07
Hehee Ninge mai tare la noi acum.. incepe sa se aseze si pe cimentLove
Ei Anny, o sa ninga si la voiKiss 99,99% din mine isi doreste sa fie zapada de peste jumatate de metru, cum a fost anul trecut, in timp ce cealalta 0,01% este constienta ca daca e prea mare zapada, nu voi putea inainta pana la scoala. Ca e cam departe scoala fata de casa ["cam" e putin spus..] . Dar numai pentru bucuria descoperirii zapezii in curte merita sa ninga multLove s'apoi, e mai distractiv sa imi fac singura drum prin zapada, iarna, sa alunec la tot pasul si sa ajung inzapezita din cap pana in picioare, inainte de ore, nu?
25 Dec 2008, 21:22
YEEE eu sunt la munte.. si zapada este de 1m ... LoveLove:LX si sunt la o cabanuta in care se afla mniste skateri =P~ LoveLove: genial craciunul asta genial!!

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
25 Dec 2008, 23:20
La noi nu a nins deloc!:-P Si da, Ginny, tot 11 pisici am si eu!HappywideHappywideHappywide..Sunt foarte suparata...Mna,asta este, nu avem ce face...Oricum sarbatoarea din anul acesta a fost cea mai tare!!!...Sa vad de anul nou oare cum va fii...HappywideHappywideHappywideHappywide

[Image: nf1dep.png]