Parerea despre RPG
|
24 Dec 2008, 20:10
|||
|
|||
incepi sa ai un RPG din ce in ce mai bun.Tine-o tot asa.
![]() Speranta moare ultima! |
|||
24 Dec 2008, 20:18
|||
|
|||
Hmmm .. mai trebuie sa lucrezi putin .. mai mult la RPG`ul tau
Scrii cam prea mult replicile celorlalti Mai bine axeaza`te mai mult pe descriere .. Cand iti imaginezi ceva, scrie tot .. lasa`i pe ceilalti De exemplu, cand esti intr`o clasa, poti zice ca ai privit pe geam si ai vazut nu stiu ce (poti descrie ce ai vazut in cel putin 3-4 randuri), poti zice a ce mirosea in sala aia (inventezi, inventezi ), descrii camera .. avea banci nu stiu de care etc.etc., apoi poti zice ca se auzeau nu stiu ce zgomote ... Sunt multe de spus ... bafta ! > ![]() ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
29 Dec 2008, 21:50
|||
|
|||
RPG"ul tau este bun. imi place..s erios scrii fain ^
![]() |
|||
29 Dec 2008, 23:18
|||
|
|||
oo pwca lata >
![]() Pai pwca lata ce face ea in rpg? Numai kkceli.. frumoase ![]() Deci este superb.. Uneori ma lasi lata cu inspiratia ta si cu unchiul Bucifal. esti super cula fatwco ![]() |
|||
29 Dec 2008, 23:20
|||
|
|||
Hahalino. Am mai zis parerea mea despre rpg-ul tau.
Insa o mai zic o data. Cu alte cuvinte. Posturile tale se aseamana mult cu personalitatea ta. Stii cand sa fii amuzanta si cand nu. Mereu ridici moralul prin postarile tale si aduci un zambet pe fetele membrilor. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
16 Jan 2009, 15:36
|||
|
|||
Interesanta idee cu "Parerea despre RPG"
Deci pe net exista 2 tipuri de RPG jocuri RPG tip "Baietii de cartier" si altele de genul care in ideea mea numai RPG nu pot fi numite, ci mai mult fac parte din categoria de jocuri cu grafica on-line plictisitoare, pe care sincer (LE URASC) si RPG in adevaratul sens al cuvantului, care se desfasoara pe forumuri, prin postari, insa acestea majoritatea sunt Anime, ceea ce mie iarasi imi displace. Mai exista si un forum rpg mixt adica ai voie 2 personaje insa unul sa fie cum vrea muschiul tau si unul anime, si cu greu l-am gasit pe acesta. P.S. Am citit la reguli pe acest forum ca personajul nu trebuie sa fie din cartile lui JK Rowling, si asa ca mi-am permis sa aduc pe acest forum, un personaj, care a fost creeat de mine mai de mult, initial fiind creat pentru un roman pe care ma chinui de vreun an sa il scriu. P.S 2 Sper ca nu supara pe nimeni faptul ca personajul meu este o zana. Apropo despre RPG-urile membrilor de pe acest forum: O sa imi exprim parerea mai tarziu dupa ce ma voi acomoda ma bine cu acest forum. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Parerea despre membri | Bell Evans | 188 | 42,609 |
31 Jan 2013, 11:11 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Ce crezi tu despre forum ? | Raizen Isildur | 3 | 2,171 |
10 Feb 2012, 09:15 Last Post: Isabella River |
|
Parerea despre membrii | Kennya Allen | 1,244 | 136,822 |