orase
|
21 Dec 2008, 00:10
|||
|
|||
Sper sa nu mai fie un topic asemanator dar vreau sa va intreb ince oras /tara
var placea sa va fi nascut sau sa va mutati deci..? mie mi-ar place sa traiesc in new york,paris sau Los angeles.. voua? ![]() ![]() |
|||
21 Dec 2008, 14:27
|||
|
|||
Mi se pare ca mai este un topic de genul acesta..dar in fine...
Mie mi-ar placea sa traiesc in Tokyo sau Kyoto,capitala si respectiv,capitala culturala a Japoniei.Sau oriunde unde este liniste,Japonia avand multe locuri unde oamenii traiesc in mediu rural.Este foarte frumos acolo,mai ales in perioada infloririi ciresilor,pe 3-4 martie,cand strazile par de basm.Mai ales sa bata si o adiere usoara,iar petalele florilor sa te mangaie pe fata.Chiar daca acesti ciresi nu fac fructe,sunt foarte cautati in Japonia. |
|||
21 Dec 2008, 16:31
|||
|
|||
ah mai facut curioasa in Tokyo mi-ar placea sa locuiesc sau si intr-un sat din grecia de pe o insula de acolo.Imi plac satele alea numai cu case albe mici si se vede marea
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
21 Dec 2008, 19:13
|||
|
|||
Hermione McGonagall Wrote:Mi se pare ca mai este un topic de genul acesta..dar in fine... Idem. Iubesc Japonia. |
|||
21 Dec 2008, 19:35
|||
|
|||
Din Romania, mi-ar placea sa traiesc in Brasov.Pur si simplu ador orasul acesta: arhitectura, atmosfera, porumbeii, Biserica Neagra, totul.Cred ca este cel mai frumos oras al tarii...
Din afara Romaniei, imi plac Parisul si Berlinul, insa mi-ar placea doar sa le vizitez, nu sa si locuiesc acolo. [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
20 Jan 2009, 19:06
|||
|
|||
Mie mi-ar fi placut Brasilia, capitala Braziliei sau Rio de Janeiro, tot in Brazilia.
|
|||
20 Jan 2009, 20:13
|||
|
|||
Eu as vrea sa ma fi nascut.. in Viena
![]() asta este visul meu.. deci .. da Viena, New YOrk, ... si cam atat ![]() |
|||
20 Jan 2009, 22:33
|||
|
|||
Londra,New York sau Washinton DC
![]() ![]() ![]() sunt geniale...adica in Londra am mai fost de 2 ori...da...cred ca in Londra mi-ar place acel mai mult sa locuiesc ![]() |
|||
20 Jan 2009, 22:41
|||
|
|||
Olanda
![]() ![]() ![]() ![]() Imi plac capitalele, mnah, vroiam de exemplu sa ma fi nascut in Bucuresti, da nuu! A trebuit sa traiesc in Buzaul uitat de toata lumea ![]() Sau la Paris! Sau in China! Eh, greu de decis! ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|