conferinte msg lunare
29 Jan 2009, 00:44
da dar nu de la 8 ca is plecataa

[Image: gossipgirlcopy.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29 Jan 2009, 12:43
Ar trebui sa stabilim ora pentru prima conferinta de pe 9 Feb. Avand in vedere ca e in cursul saptamanii eu gandeam asa: pana la ora 19:20 unii sunt la scoala sau cei ce invata dimioneata isi fac temele pana pe la acea ora. Si seara au timp de mess 1-2 ore.
p.S. Dar tu Cloe pe unde pleci seara pe la 20? Ca nimeni nu prea pleaca de acasa pe la ora aia. Ar trebui sa ne intelegem asupra unei ore.
Azi suntem in 29 ianuarie. Mai sunt 11 zile.

[Image: userbar1.png]
29 Jan 2009, 19:35
Eu propun de la 9 la 10.Poate si mai tarziu.Trebuie sa ne gandim ca 9 pica luni.Majoritatea sunt la scoala sau se trezesc devreme a doua zi.Iar la 9 nu este devreme,dar nici tarziu.Astept pareri si de la alti useri.Si accept ideea pe mess.
30 Jan 2009, 00:31
imi place ideea lui hermione de la 9 cred ca poate cam toata lumea

[Image: gossipgirlcopy.png]
30 Jan 2009, 00:35
Asa...imi plashe ideea...si programul...
Scuze Sanara ca ma apuca des...asa ii zic si la varmea.
She te intere unde merge fata la ora aia?...ham?...poate iese cu prietenele...sau cu prietenu...noh...nu mai zic nimic
Tzoper idee...
Scuze Sanara de faza de mai sus...ma apuca des...si ma cam dispera si raceala asta :-s
Auzi...sa nu poti sa vorbesti...sa nu ai voie sa vorbesti...Sambata cre ca intru in spital daca merg maine la bibleoteca...dar iubesc lectura...si pa si pusy...Happywide

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
30 Jan 2009, 20:06
Wai Sanara=]] pai sor'mea pleca si pe la 11 noaptea.. si se intorcea deseori pe la 3-4 dimineata=]]]]]] cie se facea ea fara o sora mai mica si scumpa si iubitoare , care sta treaza noaptea pana la ora aia, si apoi cand o aude ca vine, se duce si se preface ca deschide usa sa iasa cainele, de fapt bagand'o pe sora in casa??=]]] si ii mai aduce si haine sa se schimbe in baie, sa nu se prinda careva ca pana atunci nu ajunsese acasa si nu isi schimbase hainele inca=]]]]]
08 Feb 2009, 16:27
Maine este ziua primei conferinte MSG. Ora hai s-o spunem 20.30. Cine se inscrie? Raspunsirile se asteapta pana maine la ora 20.00

08 Feb 2009, 18:49
Va puteti baza pe mine, eu stau pe net de pe la 19:00 chiar pana la 1 noaptea.
Mai exact, despre ce sa discutam?
Ma gandeam ca am putea inventa vraji, blesteme si chestii de acest gen care sa le folosim, mai tarziu, pe forum. Putem sa organizam dezbateri, discutii libere, cu puncte, pe teme ce au legatura cu magia.
O sa va adaug si eu la prieteni, pe mess.

[Image: 2ikrt3c.jpg]

Cause everytime we touch I get this feeling,

And everytime we kiss I swear I could fly!
08 Feb 2009, 18:57
Pai da, e o idee buna. Normal ca despre magie si vraji vom discuta. Pastram si pe mess tema forumului.

08 Feb 2009, 21:19
Eu tptusi zic sa se inceapa de la 19. Fiindca unii poate nu au voie dupa ora 20 la calculator.
Eu una sunt super obosita mai ales ca ma trezesc la 5-6 dimineata si stau pana la 2 la scoala si cand ajung acasa trebuie sa invat, poate sa mai fac si eu ceva prin casa sau sa ies si eu ca omul afara sa socializez. mai ales ca eu una nu pot sta intre patru pereti prea mult. Si seara sunt prabusita si poate nu am chef sa stau la pc pana la ora aia.
De aia e bine sa fie la o ora convenabila.
Eu optez pentru 7 seara. Si intra cine vrea. Si facem o conferinta cu toti si nu conteaza daca suntem multi sau putini. Facem in cati suntem si putem sa avem mai multe discutii in general despre HP, dezbateri samd. Si se vor castiga si puncte sau galeoni.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."