conferinte msg lunare
|
08 Feb 2009, 21:27
|||
|
|||
Da. E bine si cum spui tu Kennya dar sunt unii care la 20 abia o sa vina de la scoala insa sper ca aceia sa fie putini si sa ii primiim si pe ei cand vor intra.
Si sunt de acord cu castigarea punctelor si galeonilor ![]() |
|||
08 Feb 2009, 21:29
|||
|
|||
Nu cred ca exista cazuri care ies la 20 de la scoala.
Maxim 18. Poate nu pot intra la 7 si pot la 8, dar ii primim nici o problema. Asa cum ceilalti pot intra la 19 si sa iasa mai devreme. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
08 Feb 2009, 22:04
|||
|
|||
Eu cand eram la liceu clasa a 10-a invatam dupa amiaza si scapam la 20.00 Ei bne avea, profesori ingaduitori si ne dadeau drumu la 19.30.
![]() |
|||
08 Feb 2009, 22:10
|||
|
|||
Inseamna ca aveai un liceu destul de ciudat.
Acum liceele nu au voie sa aiba program dupa 18 daca e la zi si sa nu aiba o clasa mai mult de 7 ore pe zi.Dupa 18 este decat seralul. Si cum stau in Bucuresti stiu de multe licee care nau programul asta si n-am auzit de nici unul sa scapi la 20. E imposibil. Poate erai la un liceu cu totul special fata de celelalte sau era un liceu super avansat. Acum nu o sa mai vezi asa pe nicaieri. Astia din Ministerul Educatiei au schimbat legea. Fiindca dupa ora 19 majoritatea elevilor se duc singuri acasa si seara mereu se poate intampla ceva cu ei. Si asa matusimea care e invatatoare ma tine la curent cu toate si a zis ca vor sa micsoreze si mai mult numarul de ore la 6 sau 5. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
09 Feb 2009, 13:18
|||
|
|||
Era doar alta lege pe vremea cand eram eu clasa a 10-a. Si aici in Braila toate liceele avea dimineata doar acela facea si dupa amiaza pe motivul: "nu sunt clase". Nu mai stiu eu ce s-a mai intamplat cu liceele ca am scapat de el cu 3 ani in urma si asta vara am scapat si de facultate. Pai eu m-am ingrozit zilele astea cand am aflat de la unii copii ca ii tin cate 7-8 ore pe zi la scoala. Eu aveam 6 ore. De la 14 la 20.
La facultate era cel mai bine. Doar 3 ore pe zi deobicei de la 8.30 la 11.30 ![]() |
|||
09 Feb 2009, 17:57
|||
|
|||
eu sunt la scoala in a7-a si am 4 zile pana la ora 3(in timpul tezelor)si in rest 3 zile pana la 3.e foarte nasol
![]() |
|||
09 Feb 2009, 18:54
|||
|
|||
Mai sunt doar 2 ore dupa cum spunea Kenya ca sa se faca conferinta. Abia astept sa vad cati veti fi pe mess la conferinta.
![]() |
|||
09 Feb 2009, 19:38
|||
|
|||
Eu nu voi putea, deoarece ... nu imi merge messu ' si sunt nevoita sa intru pe Webmessenger
![]() deci nasol . nu am cum . probabil cand imi va merge [sa nu va asteptati la asta prea curand deoarece trebuie sa imi schimb windowsu' A9A OARA!!!] asa .. deci ce rau imi pare .. ![]() |
|||
09 Feb 2009, 20:17
|||
|
|||
Ada daca promiti sa fii pe forum la ora 19 poate va gasi Kennya ceva ca sa ne impace pe toti adica si cei care nu pot fi prezenti din cauza unor dificultati tehnice. Eu propun pentru asta urmatorul lucru: Discutia din conferinta nu se va sterge ci la urma, cine ramane ultimul, si stiu ca kennya va fi, va salva cu copy-past si va pune aici in acest topic discutiile din conferinta. Pentr cei ce nu au putut fi prezenti datorita dificultatilor tehnice sau din alte varii motive
![]() |
|||
09 Feb 2009, 20:32
|||
|
|||
Mai este cam juma de ora si se poate intra si mai tarziu. Numai sa aveti id-ul meu ca sa ma anuntati ca vreti in conferinta. Cei care nu il au sa-mi dea un mesaj privat, ori sa se uite la topicul cu id-uri.
Galeoni si puncte se anunta pentru participare. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|