Takahiro Yuki
25 Sep 2009, 20:00
Bine ai venit!
Ce sa zic... distractie placuta etc etc!
Bye!

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
25 Sep 2009, 20:21
Maya ce e M.I.E? ca am dat un search pe google si mi-a dat Ministerul Integrarii Europene =))))

Takahiro ce muzica asculti?:>(cred ca a mai intrebat cineva asta)
Ce filme iti plac?
Care e aroma ta preferata de inghetata?:>

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
10 Oct 2009, 19:17
OMG cate raspunsuri
Weeeell=)) Incep de jos in sus, multumesc tuturor pentru intampinare. M.I.E este tot un forum RPG, Magic is everywhere cu harry potter. Dap sunt si pe acolo xD

Muzica, well rock, metal, j-rock si putin putin putin de tot pop-rock. cateva exemple de trupe: Fahrenheit, Skillet, Breaking Benjamin, Green day, System of a down, Disciple, Mad Soldiersm iar ca solisti Yosuke Sakanoue, Changin' my life ( am auzit-o pentru prima oara intr-un anime si canta genial). Filme, in general dramele coreene, si comediile.

Aroma mea preferata de inghetata, probabil daca ar exista ar fi cea de castraveti, dar cum nu este ma rezum la ciocolata, banane, visine xD
Imi place Johnny Deep, sunt total addicted, dar ceilalti mai putin. daca prind un film cu ei ma uit doar daca nu am ce face.

Well Ar trebui sa fiu sincera? Eu nu sunt exact ceea ce ai numi o tipa bisexuala, dar nu sunt nici straight in tot sensul cuvantului. Personajul meu este bi in totalitate. Ultima oara cand mi-am facut un quiz mi-a iesit cam 100% gay =)), 50 % bi si 0% straight dar chiar imi plac tipii . xD

De citit, well citesc mult. Citesc cam orice, incepand de la Emil Cioran, Liviu Reberanu, Fiodor Dostoevski, Haruki Murakami, pana la cele scrise de Anne Rice.

Nu am citit toate cartile Harry Potter ci doar doua. Nu sunt nici fana Twilight, desi am citit ceva din carti, dar nu m-am atasat extrem de mult de ele.
Cam asta despre mine xD

[Image: 0098989.png]

You see i cannot be forsaken

Because I'm not the only one

We walk amongst you

Feeding

Raping

Must we hide from everyone

10 Oct 2009, 20:55
Uuuuu pari super tareFinna nu stiu de ce..imi plac oamenii care au o personalitate ceva mai diferita de a celorlalti si carora nu le e rusine cu nimic din ce facSmile super misto pari super de treaba>Happywide<
Ma bucur ca te avem pe aici dar m-as bucura si mai tare daca ai putea intra mai des si poate facem si un RPG impreuna Omg3 >Happywide<

10 Oct 2009, 21:40
Whoaa domou domou yeah :> O sa imi incep activitatea aici . Diferenta e ca ale naostre case nu ne prea permit multeFinna sar tot ce e interzis are un faram de farmec so de abia astept sa ne vedem pe la un topic:>
Big hug>:::::::::HappywideDDDDD<

[Image: 0098989.png]

You see i cannot be forsaken

Because I'm not the only one

We walk amongst you

Feeding

Raping

Must we hide from everyone

13 Oct 2009, 22:25
:> Ok..sa-mi zici doar unde ai vrea sa facem unul [in ce loc din castel]si ma ocup eu :> >Happywide< in rest..[ca sa nu fie total off topic]
ce zodie esti?:>
ce emisiuni Tv iti plac?Finna

14 Oct 2009, 20:36
ROOOFL deci intru si eu o data pe site, teoretic, l-am abandonat, si pe cine gasesc..

My love, my masaru errr Yuki... iti dau trei incercari sa ghicesti cine sunt.
Da, eu sunt, eu,sensibilosul, iubirea ta de-o viata, Ego-kun. ;Wink
Succes pe site, o sa ai nevoie

[Image: 1ob09g.jpg][Image: o53hoi.jpg]

So would you rather live out a lie than live wondering
How the fire feels while burning?