Bella Emily Rose
|
27 Nov 2009, 00:47
|||
|
|||
Draga jurnalule,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p45-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p45-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> M-am trezit cu chef de viata....Eram pregatita de o noua zi...M-am privit in oglinda si mi-am pieptanat parul castaniu,putin ondulat,lasandu-mi buclele pe spate... Am iesit in graba din camera si am mers in Marea Sala.. Acolo Isabella si Luna ma asteptau...Vorbeau cu noul baiat de la astropufi...un baiat care era auror la 16 ani...Mi se parea destul de amabil..Am luat micul dejun..apoi am mers la ore...A fost o zi destul de solicitanta... Am ajuns in camera mea la ora 21:00...Nu imi venea sa cred cat de repede trecuse timpul...Mi-am luat o foaie si am scrijelit cateva cuvinte,apoi am alergat spre hambarul bufnitelor,trimitand scrisoarea....Era pentru Edward..nu puteam rezista fara sa nu aflu ce s-a mai intamplat...si ce mai face B.C.... M-am intors in camera si m-am intins in pat..Eram prea obosita ca sa imi fac temele...Asa ca am incercat sa adorm.... - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
27 Nov 2009, 20:04
|||
|
|||
Draga jurnalule,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p45-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p45-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Abia astept sa vina iarna...Vreau sa ninga;vreu sa ma bucur de primii fulgi de nea si sa imi petrec sarbatorile alaturi de cei dragi..Mereu de Craciun este spiritul acela de sarbatoare,cand toti oamenii sunt mai buni si isi daruiesc cadouri...Partea care nu prea imi place e atunci cand trebuia sa se reuneasca toata familia si unele rude te privesc si iti fac complimente de genul:"Vai...dar ce ai mai crescut..",etc...In rest totul e ok...Si in plus...ador petrecerile de revelion..Si imi place sa merg cu prietenii pe derdelus si sa ma dau cu sania...si sa simt ca e vacanta...Desi,urasc botezurile ![]() De abia astept vremurile astea...<Presimt ca anul asta va fii total diferit>... In plus deja B.C. si cu Edward sunt pregatiti sa mergem sa ne dam cu saniile si sa imi faca botezul...Nu prea imi convine ultima parte...dar nu prea am de ales...:-j M-am gandit ca as putea iesi afara...Adica...de ce nu?... As putea sta cu Edward,cu B.C....si din pacate si cu Kate...Cred ca plec... Voi mai scrie dupa ce ma intorc... ![]() Nu am reusit sa il vad pe B.C...insa Kate a mai ramas afara si s-ar putea sa se fii intalnit cu el... In fine..O sa incerc sa il uit....daca voi putea....M-am apucat din nou de scris compuneri...Macar atat pot face pentru a-mi ocupa timpul... - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
28 Nov 2009, 23:39
|||
|
|||
Draga jurnalule,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p45-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p45-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Nu inteleg de ce...dar am nevoie de el...Fara el simt ca lumea mea se prabuseste...Fara el simt ca...pur si simplu nu mai exist... Simt nevoia sa fiu langa el...si totusi...de ce? Am atatea sa ii spun...dar niciodata nu voi avea curajul..pur si simplu...cand vreau sa vorbesc ma pierd...imi pierd cuvintele...Si atunci cand il simt aproape de mine as vrea sa am forta sa lupt impotriva lui;sa il indepartez...dar nu pot..si ma las purtata de val.. De ce totul trebuie sa fie atat de complicat?..Si Kate nu ma ajuta deloc..si face tot posibilul sa puna o bariera intre noi;sa ne tina la distanta.. Nu stiu ce sa mai fac...pur si simplu...nu stiu...sunt atat de ....prostuta...dar in acelasi timp atat de indragostita.... Daca as putea sa fac ceva pentru el,nu as ezita o clipa...as renunta la tot pentru el ,fara sa regret nici macar o secunda...sunt sigura de ceea ce simt... - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
30 Nov 2009, 14:35
|||
|
|||
Draga jurnalule,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p45-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p45-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Nimic nu m-ar durea mai mult decat sa il vad cu o alta fata...Si ma doare ca nu am curajul sa ii vorbesc...Daca voi mai astepta mult sunt constienta ca il voi pierde...Si nu vreau asta...Tin mult prea mult la el... Daca totul ar putea fii mai simplu...daca prietenii mei ar avea o alta parere....dar e imposibil... - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
01 Dec 2009, 14:36
|||
|
|||
Ador poza asta :
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p45-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p45-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
04 Dec 2009, 12:09
|||
|
|||
Vineri,4 decembrie
Draga jurnalule,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p45-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p45-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Inca o saptamana si luam vacanta de Craciun...de abia astept sa ma pot bucura de primii fulgi de nea care roiesc in aer...Nu stiu cum se face,dar anul asta am avut cele mai bune note din toti anii,deocamdata...Sper ca parintii mei sa fie mandri de mine...In rest...cam nimic...Astazi imi doresc din tot sufletul sa ma intalnesc cu Jasper;imi este dor de el... ![]() Si poate cu ocazia asta il vad si pe B.C.... La ore mai aveam putin si atipeam;mai ales in ora de Potiuni...era mult prea complicat...si nu puteam retine nimic;Era o misiune imposibila pentru mine.... Si nici la Transfigurare nu a fost prea usor,avand in vedere ca am dat un test care va influenta restul notelor.... Ma rog...lasand scoala de o parte....diseara ma intalnesc cu Jacob...sper sa fie si B.C. prin preajma.... Scriu cand ma intorc...Cred... ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
05 Dec 2009, 22:47
|||
|
|||
Draga jurnalule,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p45-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p45-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Everytime we touch ( slow version ) I still hear your voice, when you sleep next to me. I still feel your touch in my dreams.(my dreams) Forgive me my weakness, but I don't know why Without you it's hard to survive. 'Cause everytime we touch, I get this feeling. And everytime we kiss I swear I could fly. Can't you feel my heart beat fast, I want this to last. Need you by my side. 'Cause everytime we touch, I feel this static. And everytime we kiss, I reach for the sky. Can't you hear my heart beat slow... I can't let you go. Want you in my life. Your arms are my castle, your heart is my sky. They wipe away tears that I cry. (I cry) The good and the bad times, we've been through them all. You make me rise when I fall. 'Cause everytime we touch, I get this feeling. And everytime we kiss I swear I could fly. Can't you feel my heart beat fast, I want this to last. Need you by my side. 'Cause everytime we touch, I feel this static. And everytime we kiss, I reach for the sky. Can't you hear my heart beat slow... I can't let you go. Want you in my life. 'Cause everytime we touch, I get this feeling. And everytime we kiss I swear I could fly. Can't you feel my heart beat fast, I want this to last. Need you by my side. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
07 Dec 2009, 13:48
|||
|
|||
Duminica,6 Decembrie
Draga jurnalule,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p45-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p45-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Astazi m-am trezit binedispusa si m-am indreptat spre ghetele mele;erau pline de dulciuri asa cum ma asteptam...Parintii mei mereu aveau grija sa nu imi lipseasca nimic si isi doreau sa imi faca viata cat mai frumoasa cat eram acasa,caci Craciunul aveam de gand sa mi-l petrec la Hogwarts alaturi de prietenii mei Am iesit afara sa ma intalnesc cu Alice;Imi era dor de ea... Am mers la o ciocolata calda si am vorbit despre tot felul de lucruri...Imi lipseau zilele cand imi petreceam timpul cu ea de dimineata pana seara...si radeam necontrolat de orice prostie....mergeam la shopping si ne luam tot felul de lucruri la fel,care demonstrau prietenia noastra... Dupa ce ne-am intors acasa,Edward a venit in graba sa ma salute...Si de el imi era dor...ii simteam bratele lui puternice in jurul meu,imbratisandu-ma. Apoi imi spuse cat de mult ii lipsise sora in acest timp...Stiam ca fratele meu avea sa ma inteleaga,dar nu avea de gand sa ma ierte ca alesesem sa imi petrec Craciunul la Hogwarts... Peste cateva minute nu ezita si aparu si B.C...El era persoana careia ii simtisem dorul cel mai mult...La vederea mea ,neasteptat m-a luat in brate...apoi isi ceru scuze politicos,zicand ca ii fusese dor de mine... Am inceput toti sa vorbim si sa radem,ca in zilele din vacanta de vara ,care uneori imi lipseau atat de mult si lasau o urma adanca in inima mea... - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
08 Dec 2009, 14:58
|||
|
|||
Draga jurnalule,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p45-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p45-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Cum week-endul asta trebuia sa mi-l petrec acasa,am sunat-o pe Alice si am rugat-o sa iesim in oras...A venit si Kate cu noi...Ne-am petrecut jumatate din zi plimbanu-ne pe strada si vorbind despre tot felul de lucruri. Spre seara Alice m-a rugat sa o insotesc la patinoar...Nu era locul meu preferat,deoarece sunt o persoana foarte neindemanatica...Si uneori nu ma pot tine nici macar pe picioarele mele...Dar totusi am acceptat...Am ajuns in fata patinoarului...Acolo era el..B.C...nu stiam de ce trebuia sa fie si el acolo..Imi facu din mana..Era cu mai multi prieteni;printre acei baieti l-am zarit si pe Edward...Ma simteam in siguranta...deoarece fratele meu trebuia sa aiba grija de mine..Uneori ma simteam ca o povara...dar nu si astazi. Eram pregatita...la inceput totul parea simplu..paream sa ma descurc...Puteam spune ca deja trecusem de stadiul de incepatoare,asa ca am inceput sa patinez mai repede,pana cand un baiat m-a luat de mana si m-am dezechilibrat...Eram cat pe ce sa cad..dar m-a prins in bratele lui...Era B.C....Ii eram recunoscatoare...Ii simteam respiratia lui dulce...apoi mi-am revenit... A fost o zi destul de interesanta...Desi..nu pot uita cum m-am prabusit in bratele lui protectoare..nu pot uita cum ma privea si cum respira in prezenta mea.. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
09 Dec 2009, 14:47
|||
|
|||
Marti,8 decembrie
Draga jurnalule, [URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p45-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p45-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Sunt foarte confuza...Nu stiu ce sa fac...ar trebui sa imi refac viata sentimentala?...Chiar nu stiu....Stiu ca B.C. este interzis pentru mine...Poate e timpul sa incerc sa il uit..chiar daca imi va fii destul de greu fara el...Nu stiu ce sa mai fac...Nu mai pot sa mananc nimic,nu mai pot sa fac nimic,pur si simplu nu mai am pofta de viata....Uneori as vrea sa dispar...sa nu mai traiesc..sa ma prabusesc intr-un abis..sa nu ma mai trezesc niciodata.... - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,174 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |