sporturi
|
14 Apr 2008, 12:16
|||
|
|||
Eu adoor fotbalul. Am facut dansuri populare
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nu dispera cand greul vietii te apasa, Si nici nu plange dupa al tau destin, Caci dupa chinuri viata e frumoasa, Cum dupa ploaie cerul e senin. |
|||
14 Apr 2008, 16:07
|||
|
|||
mda....fotbalul mi-a ramas in sange,sunt de la 8 ani la fotbal...insa acum imi place mai mult streetbasket.......NBA cea mai tare!!!
|
|||
14 Apr 2008, 17:18
|||
|
|||
mie imi place la nebunie fotbalul.....sunt o mare microbista si imi place sa joc cu echipa de la scoala....sunt portar:>....imi place mult....numai ca se intampla si accidente...
![]() ![]() |
|||
20 Jul 2009, 22:57
|||
|
|||
am vazut topicu' asta.. si mi-am dat seama nu-mi mai place nici basketul ... si nici ... nimic
Imi place sa ma dau cu skate'ul si stiu sa dau cateva trick'uri.. ![]() ![]() Adica.. mna nu este un sport.. defapt e sport extrem . Am incercat si snowboard desi e greu... adica.. e mai greu decat cu skate'ul. cel putin asa mi se pare mie.. hmm ma ganesc cat de mult m-am schimbat... aaa si .... weezy F... acuma am vazut avatarul tau cu death metal |
|||
13 Sep 2009, 23:58
|||
|
|||
Da Ada si eu mi-am dat seama ca nu mai am nici o treaba cu basketul mi se pare bullshit acum dar ma rog..acum insa m-am dat pe alt sport pe care nu-l face chiar toata lumea..se numeste scuba dive.In alte cuvinte e ceea ce numim scafandru.Pentru a face asta trebuie sa fii intr-o tara care sa aiba mare si chestii de astea si in care sa ai ce vedea pe sub apa (corali,pesti,etc),trebuie sa iei cursuri inainte..nu e asa usor si asa mai departe.Inca nu am luat cursurile dar deja am costum special si merg undeva cu ai mei si fac snorkeling.Imi place foarte mult sa inot,sa stau in apa si abia astept sa ma scufund la 5-10 metri
![]() ![]() |
|||
06 May 2010, 13:45
|||
|
|||
Mie imi place voley'ul foarte mult, am fost si in echipa scolii [~cand era
![]() mi se pare un sport mai putin dur, in care iti folosesti atat fizicul, cat si mintea, dar asta se intampla mai la toate sporturile mai jucam tenis cateodata, dar m'am lasat si patinajul e foarte tare si rolele la fel in ceea ce priveste baschetul sunt total paralela |
|||
06 May 2010, 14:46
|||
|
|||
Iubesc baschetul Nush ce ma atrage la el dar imi place foarte mult!!
Si imi place si footbalul si handbalul cat de cat...Despre volei...ce sa zic.. ![]() A...si era sa uit de inot...E la fel de super ca si baschetul daca nu mai tare. Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
06 May 2010, 14:59
|||
|
|||
Imi place foarte mult sa joc volei in timpul liber
Cred ca este sportul meu preferat Imi place si inotul,dar nu ca sport de performanta,ci doar ca un hobby Si sa nu uit de patinaj si de mersul pe role Aproape in fiecare week-end ma plimb prin parc cu rolele ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
06 May 2010, 20:06
|||
|
|||
Salut! Sporturi, sporturi..sa vedem..imi place baschetul si sporturile extreme gen parkour
![]() ![]() ![]() |
|||
06 May 2010, 22:11
|||
|
|||
Mie imi place, desigur, cel mai mult fotbalul Joc si in campionatul scolii si zic ca ma descurc destul de bn
Imi place tenisul aproape la fel de mult. Pe un loc trei ar putea fi baschetul, apoi handbalul. Si desigur mersul cu bicicleta Respectã Bãtrâneţea!
![]() "Still round the corner there may wait, A new road or a secret gate." J.R.R. Tolkien always Skynet Barklord. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
"Sporturi" | Jenny Spring | 16 | 2,939 |
11 Jun 2010, 19:42 Last Post: Desiree Rose Goth |