Melodia dope care esti nebuuuun...
|
13 May 2010, 19:34
|||
|
|||
http://www.youtube.com/watch?v=0JjMBsh8x_g
Marcooooooooooo Doamne...pentru prima data...imi place melodia asta Ati observat ca Bad Romance ca urcat in topuri indiferent de gen muzical? ![]() ![]() |
|||
13 May 2010, 19:37
|||
|
|||
ca tot vorbeam de melodiile lui lady gaga fara lady gaga:
http://www.youtube.com/watch?v=VGe2cwsR-IQ E cel mai tare cover pe care lam auzit in viata mea si pustiu nare decat vreo 12-13 ani Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
13 May 2010, 20:12
|||
|
|||
Varsta nu conteaza Si Alice canta suuuper la chitara
![]() ![]() |
|||
13 May 2010, 20:25
|||
|
|||
Te contrazic Ichi, conteaza si varsta
revenind la subiect: alta melodie: Backstreet Boys- The Call si o melodie epica, pe care o ascult de nebuna cand mi se mai pune pe creier ceva pentru melodii profunde : Globus- Take me away ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
13 May 2010, 20:27
|||
|
|||
Daca spui tu Samantha
![]() ![]() |
|||
13 May 2010, 20:28
|||
|
|||
Ce bine arata tipu' din profilul asta
![]() Mda...nu-mi place Lady Gaga Dar e tare tipu' [ 8-> ] Samm...fata mea! Asculti BackStreet Boys? Te ador! ![]() ![]() |
|||
13 May 2010, 20:29
|||
|
|||
Conteaza foarte mult varsta. De obicei copii mici au un talent innascut dar odata cu varsta vine si experienta si talentul este cizelat.
Ce a vrut Ichi sa zica e ca uneori copii au mai mult talent decat cei mari Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
13 May 2010, 20:30
|||
|
|||
Sophia...filoloaga noastra
![]() ![]() |
|||
13 May 2010, 20:33
|||
|
|||
nu sunt filoloaga da imi cam place sa fac pe Psihologu' (cand am ales sa fac stiinte sociale voiam sa fiu psiholoaga)(acum vreau sa fiu jurnalista)
Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
13 May 2010, 20:34
|||
|
|||
Mda..asta am vrut sa zic
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|