Equinox
31 May 2010, 20:31
Capitolul 11

Oh,nu,Doamne.Nu asta.Lucrul acesta ar fi insemnat sfarsitul vietii mele,sa nu mai pot merge la cumparaturi.De ce era destinul atat de crud cu mine?
Nu!Viata mea nu se putea termina doar la 16 ani!
“-Sean”,am rostit eu senzuala.”Am uitat ca usa din fata e inchisa,iar cheia e in casa.Trebuie sa mergem prin usa din spate.”
M-am uitat in drepta mea ca sa-l vad cum rasufla sub greutatea numeroaselor sacose cu haine.Obosit,aproba din cap.
“-Ok,hai sa mergem.”
Am pasit cat de gratioasa am putut printre firele de iarba.Am trecut pe langa balansoarul din lemn,rugandu-ma ca mama sa nu se uite pe balcon in momentul acela.
I-am deschis lui Sean usa,caci mainile lui erau cam ocupate.Am auzit din casa sunetul melodiei de la emisiunea de gatit si mi-am dat seama ca mama era in sufragerie.Slava Domnului.
Sean intra in casa si se impiedica din greseala de tocul usii.
“-Lily,esti acolo?”striga mama.”Sau esti Melly?”
Oh,nu,nu,nu.Stai acolo,te rog.Fie ca la televizor sa fie o reteta interesanta de salata de castreveti sau ceva asemanator.
“-Da,am intrat in casa”,am raspuns eu.Mi-am dat seama ca imi tremura putin vocea.
Cum?Mie,Lily Carter,intotdeauna curajoasa,o adevarata leoaica la cumparaturi,imi tremura glasul?
“-Am scapat din greseala sticla cu suc pe jos”,am adaugat eu cu o voce mieroasa.”Stai acolo,ca trebuie sa strang.Nu vreau sa te murdaresti si tu.”
“-Ok,Lily,dar sa ai grija.Vezi ca este o carpa langa calorifer.”
Am rasuflat usurata.Apoi m-am panicat din nou.Sean statea in drepta mea si se uita la mine cu niste ochi mari,gri-metalici.
“-Uh…pai,i-am luat si mamei mele ceva.Si vreau sa fie o surpriza.Daca da buzna aici va cotrobai prin toate sacosele.Si nu vreau asta.”
Am schitat un zambet inocent si am clipit mai des,ca sa maresc efectul.
Sean se uita nedumerit la mine o clipa,apoi afisa si el un zambet.
“-Ok,hai sa mergem sus”,spuse el.
Baiatul incepu sa faca pasi mari spre sufragerie…adica spre mama mea,fara sa stie.
L-am prins de brat si i-am zis:
“-Nu,nu pe acolo.”
“-De ce?”
“-Mama tocmai a frecat parchetul cu o solutie cleioasa si urat mirositoare.Mi-a spus cand am plecat sa am grija sa nu calc pe acolo.Hai sa o luam pe hol.”
M-am mirat de rapiditatea cu care mintea mea gasise o minciune plauzibila.
Din nou,multumesc Doamne,ca mai era o cale de a ajunge in camera mea.
Sean se uita mirat la mine,dar accepta propunerea mea.Amandoi,am urcat scarile spre camera mea,el miscandu-se mai greu din cauza hainelor mele.
Imediat ce am ajuns acolo,el a trantit toate sacosele pe patul meu.Mi-am dat seama ca era vulgar de usurat ca a scapat de povara.
“-Multumesc ca m-ai ajutat”,am soptit eu.
Ce puteam face acum?Sa-I zambesc,sa-l iau de mana,sa-mi lipesc buzele de ale lui?Nu-mi mai stiam replicile.Sa plang sau sa zambesc…?
El parea ca stie ce va urma.Asteptase asta de la bun inceput.
M-am apropiat de el si am inceput:
“-Sean,eu…”
O voce melodioasa mi-a intrerupt declaratia sensibila de dragoste.
“-Ai venit!”zise zambind Melissa in timp ce intra in camera.
In mod incredibil,fata s-a aruncat in bratele lui Sean,Sean al meu.El o cuprinse delicat cu bratele si sopti:
“-Iubita mea,am venit la tine…”
“Iubita mea,am venit la tine…”
Am privit cum buzele ei le cautau lacome pe ale lui.Sarutul fu unul pasional si salbatic,ce imi sfasie inima.
Nu am mai suportat continuarea.Am fugit de acolo,lasandu-I singuri si feriti de privirile mele pline de amaraciune.M-am refugiat in baie si am incuiat cu cheia usa,lasandu-ma prada deznadejdii si a sperantei distruse.
“-Iubita mea,am venit la tine”,am soptit eu intimp ce lacrimile imi curgeau siroaie pe obrajii aprinsi de emotie.
Cuvintele lui Sean erau adresate ei,nu mie.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
31 May 2010, 20:34
prima

deci, e foarte tare nu am ce sa comentez, desiree

mi'a placut faza asta
Quote:Fie ca la televizor sa fie o reteta interesanta de salata de castreveti sau ceva asemanator.
penala

next
Find all posts by this user
31 May 2010, 21:09
Mersi,Bell
Mai comentati,ca sa stiu daca sa continui ficul

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
31 May 2010, 21:11
lume

aici sa va vad

la topicul lui desiree

fac urat daca nu comentati

si tu, domnisoara, scrie next'ul
31 May 2010, 21:48
E superb
Deci nu stiu de unde ai atata inspiratie

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

31 May 2010, 22:57
Cum sa nu ne placa, Desiree???
Auzi...il ador
Imi place nebunia lui Lily si de abia astept sa vad ce se ami aude despre Josh.
Deci...vreau nextul rapid... Fugi si scrie-l

Rose Evans

Half-Blood

[Image: 250v610.jpg]
01 Jun 2010, 10:58
so, scz ca am ajuns mai tarziu dar de 2 zile vreau pur si simplu sa dorm, si la ora 10 is moarta de somn
asa, revenind, imi place la nebunie, si imi place felul in care minte Lily, fara sa se inroseasaca, fara nimic
so, cand vine nextul?

[Image: 2igkmd1.png]
01 Jun 2010, 10:59
Nextul...poate in weekend

Love you, Bells.
02 Jun 2010, 12:44
relativ rapid pe langa cat am avut de asteptat pentru nextul asta, care acum nu mai e next, ci e ex-next, si ceea ce zic eu nu are nici un sens asa ca pot sa tac

[Image: 2igkmd1.png]
05 Jun 2010, 20:33
Capitolul 12

Nu ar trebui sa existe lacrimi.Nu ar trebui sa fie facute pentru a fi varsate pentru persoana iubita.Nu ar trebui sa existe atata durere cand plangi din dragoste.
Nu,nu voi mai plange niciodata din cauza lui Sean.Lacrimile sunt facute pentru a implora o persoana sa-ti dea ceva ce iti doresti.De exemplu,dragostea.
Am privit vicleana in jurul meu si am schitat un zambet.Sigur,era foarte posibil ca azi se primesc un mic sarut de la cineva…
Eu,Melissa,Sean,Josh si inca un prieten de-al lui,pe nume Jason,stateam cu totii intr-un cerc restrans.Nu inteleg cum Josh venea mereu la momentul nepotrivit,exact cand nu trebuie;insa,daca eram atenta,el nu va constitui o problema.
Jucam “Adevar sau provocare”,la sugestia lui Jason.Rasetele se auzeau des,chicotelile nu lipseau,iar sticla goala de plastic din mijlocul nostru se invartea incontinuu,ca la o petrecere.
Asteptam sa fie randul meu,ca sa pot da lovitura de gratie.Si el va fi atat de placut surprins!
Sticla se roti rapid de trei ori si cazu cu varful spre mine.
Am oftat si m-am indreptat spre Jason,care trebuia sa-mi dea intrebarea.
“-Adevar sau provocare?”
“-Adevar”,am raspuns eu increzatoare.In fond,cat de grea putea fi intrebarea ce mi-o putea da?
“-Ok”,zise Jason ranjind.”E adevarat ca….il iubesti pe Josh?”
Asta chiar m-a luat prin surprindere.In mintea mea,planul nu decurgea asa.
Se pare ca era o conspiratie exact in spatele meu.
“-Nu”,am spus eu hotarata.
M-am asteptat ca sa-l vad pe Josh cum se stramba de neplacere in dreapta mea.Insa,la o mica privire cercetatoare,in ochii lui dansa triumful,iar buzele lui au schitat un zambet viclean,identic cu al meu.
Stai putin…un zambet la fel de viclean ca al meu?De unde am mai scos-o si pe asta?
Oh,nu.Parca ranjeste si mai tare acum.Da Doamne sa nu fie ceea ce ma gandesc eu.
“-Atunci trebuie sa-ti dau o provocare”,zise Jason,prefacandu-se ganditor.”Ia sa vedem…”
Nu.Te rog.Nu aia.
“-…saruta-l pe Josh pasional timp de 30 de secunde.”
Bleah.De ce nu am zis “Da” de la bun inceput?Sunt aiurita si se ia!
“-Nu,nu,nu!”am protestat eu vehement.
“-Trebuie,esti obligata”,spuse Josh smecher.
Da.Cat de convenabil era pentru el.Buzele lui se tuguiara in semn de asteptare,iar ochii lui pareau sa imi impuna sa-l sarut.
M-am uitat intristata la Sean.Oare va simti ceva cand va vedea ca fata pe care o iubeste se saruta cu altul?
“-Haide,Lily”,adauga si Melissa.”Un sarut mic.Stii ca la “Adevar si Provocare” a trebuit sa flirtez odata cu 5 baieti?M-au obligat si n-am avut ce face.”
Am zambit un pic enervata.Melissa a fost terifiata de faptul ca flirtase cu 5 baieti intr-o zi?Eu am primit o provocare mai complicata de la Aoede,acum cateva luni.Am flirtat cu 25 de baieti intr-o ora,la club.
“-Da,hai mai repede”,adauga Jason.”Vreau si eu sa fiu provocat la ceva.”
M-am apropiat cat de incet am putut de Josh,incercand sa-I arat cat de scarbita eram de perspectiva unei sarutari de la el.
Mi-am lipit buzele de ale lui,gandindu-ma cum voi rezista 30 de secunde in felul acesta.
Insa nu m-am gandit si la raspunsul lui la atingerea noastra.
Isi stranse delicat bratul in jurul taliei mele,obligandu-ma sa ma apropii si mai tare de el.Gura lui o acoperi pe a mea si am simtit cum ceva necunoscut imi alearga prin vene.Adrenalina si…dorinta.
Acum ii puteam raspunde si eu.Trupul meu se lipi si mai tare de al lui,iar degetele mi-au alunecat in parul lui ciufulit.Buzele mele roz-pal,ce sarutau atat de delicat cand venea vorba de alti baieti,acum erau stapanite de salbaticie si de dorinta coplesitoare.
Raspunsul il mira,dar il si multumi in acelasi timp.Nu era numai triumful lui;ci si al meu.
Niciodata nu ami simtisem asta.Nici cu Sean,nici cu altii.
“-Au trecut 30 de secunde!”anunta Melissa chicotind.”Gata,Lily.Ai scapat.”
M-am dezlipit fara dorinta de buzele lui Josh.Abia acum,cand incepuse sa-mi placa cu adevarat,se terminase.
“-Un filmulet si cateva poze”,zise Jason apreciativ,tinand in mana un telefon LG.”Numai bune de postat pe Youtube si pe Hi5.”
“-Daca le pui”,l-am amenintat eu inrosindu-ma,”chiar nu stiu ce o sa-ti fac.”
“-Lasa,Lily.O sa le pastram numai pentru noi”,spuse Josh ironic.
M-am uitat la el si am observat ca triumful inca ii sclipea in ochii caprui.
O singura persoana nu lua parte la bucuria generala.Sean.
Statea intr-un colt al sufrageriei si se uita la mine.Mirat si suparat in acelasi timp.Gura lui era strambata de dezamagire,iar ochii lui…erau inexpresivi.
Oh,Doamne.Ce naiba facusem?

~~~~~~~~~~~~~~
Sa-mi ziceti ce parere rea aveti

Love you, Bells.