Equinox
|
05 Jun 2010, 20:35
|||
|
|||
in sfarsit
doamne, e super tare si eu am primit provocare o data sa'l sarut pe unu', dar nu a fost asa placut foarte foarte tare next |
|||
05 Jun 2010, 21:35
|||
|
|||
deci, este super tare
si eu am primit provocare la banchet sa ma sarut cu un baiat, si apoi am jucat si invarte sticla, si mam mai sarutat cu doi dar la noi nu dura nici 2 secunde imi place cum Lily este extrem de convinsa ca Sean o iubeste, dar dupa cum se termina capitolul, urmatorul se anunta a fi foarte wow ![]() |
|||
06 Jun 2010, 13:51
|||
|
|||
wow, ce chestie
nu stii niciodata de cine te poti indragosti Aalyah si Josh de potrivesc de minune am citit toate capitolele in detaliu si am obsevat o mica geseluta o pereche de pantofi Prada doar 350 de lei? poate 1000 ei bine acum depinde si de pantofi Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
06 Jun 2010, 17:03
|||
|
|||
Sophia Mason Wrote:am citit toate capitolele in detaliu si am obsevat o mica geseluta Erau la reducere
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
06 Jun 2010, 18:01
|||
|
|||
Ah, Desiree, am citit si eu ultimele doua capitolele..
![]() Sunt super.. Abia astept sa vad ce se intampla cu Lily si Josh.. Sau Lily si Sean.. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
06 Jun 2010, 18:06
|||
|
|||
da-l naibii de Sean
hai cu Josh Josh rulzz si hai cu nextul ca m-am plictisit de cand astept Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
06 Jun 2010, 18:15
|||
|
|||
Sophy,astepti abia de ieri
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
06 Jun 2010, 18:55
|||
|
|||
pai si e mult
foarte mult ar trebui sa postezi capitolul urmator sa nu mor de nerabdare Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
06 Jun 2010, 19:18
|||
|
|||
pai si cand ai de gand sal postezi?
asa de curiozitate ![]() |
|||
06 Jun 2010, 20:21
|||
|
|||
Dupa ce postez si la Going Under (asta s-ar putea sa dureze ceva )
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|