Materiile preferate la scoala
|
08 Jun 2010, 19:50
|||
|
|||
materia mea cea mai preferata e franceza
nu prea ma descurc dar profa e foarte cula imi venea sa plang cand am auzit ca la anu pleaca Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
08 Jun 2010, 21:02
|||
|
|||
La noi cea mai "cula" profa e cea de FIZICA.
E super tare!Imi place ca face misto de cretini,asa ca mine. ![]() |
|||
08 Jun 2010, 21:10
|||
|
|||
Bai... nu stiu ce aveti cu geometria [ca daca ma plictisesc, rezolv problemele si fara desen macar dau rezultate bune
![]() 1. Urasc Fizica o.O Daca ati avea'o pe profa mea [ care era sa'mi dea 4... tocilara de mine nu a invatat =)); m'am revansat cu nota din lucrare ![]() 2. Asa, Helena! Nici mie nu'mi place Tehnologia o.O Profa mea - Luni [era vineri] sa aduceti dosarele ca de nu aveti 4! Ha! Da' de unde! Ne incheiase mediile deja... toata clasa a uitat intentionat dosarele PS. Scuze de OFFTopaceala ![]() I love DOLLS. I love R. |
|||
03 Jul 2010, 01:01
|||
|
|||
Imi place cel mai mult Istoria,proful e super de treaba + a fost profesorul si lu sorumea + sunt prieten cu fiuso,invat aproape mereu la Istorie de asemenea imi plac si Matematica si Engleza,si cea mai NASPA e Romana
If you are sad,come on at me,i can to help you,with my hand i can destory all your enemies.You can't be forggoten in the dark,you cant killed by a shark,you cant be like DarkMark!
|
|||
03 Jul 2010, 12:09
|||
|
|||
@Helena
Daca crezi ca profesoara ta e insuportabila, ar trebui sa o vezi pe a mea ![]() Ea oricum...zice chestiile astea doar ca sa va sperie,in nici un caz n-o sa mai tina ea minte ca "vaaai..cu un an in urma le-am zis...elevilor din clasa cutarica sa invete lectia cu otelul" Profa mea,face scandal in FIECARE SECUNDA. Este cea mai urata profa din scoala,la propriu,deci nu exagerez deloc. Nu exista OM care sa o placa pe profa de chimie. Toti o injura pe la spate (aaa...este si profa de tehnologie si de chimie ) Asa...mi-a facuut in ultimele doua zile scandal ca "VAAAI !!! AI CHIULIT,ITI DAU MEDIA 8!" Si...eu n-am chiulit ![]() Plus,profa mea e enervata pe prietenul meu,pentru ca el chiuleste la chimie,si ....a zis..ca daca tot nu-l poate freca pe el (ca-i e frica de taica-su),sa ma frece pe mine. Dar,nu i-a mers,ca l-am chemat si eu pe tata la scoala si i-a facut scandal ![]() Profa asta mi-a facut 3 MARI SCANDALURI,din care toata cancelaria ma stia... CEva in genu. Eu ma ridic din banca,inainte sa se ridice ea de la catedra..pentru ca ea sta 2 ore sa-si stranga catrafusele,si urla la mine 2 ore...ca sunt necivilizata...si imi face scandal in toata cancelaria,si pe urma toti profii incep sa ma ia la baza,daar cu timpul s-au obisnuit toti profesorii ca eu sunt cea mai cuminte eleva pe care o au,si ca nu trebuie sa o mai asculte pe baba Plus ca e fumatoare de 40 de ani,si tuseste cate doua ore in timp ce urla la noi |
|||
03 Jul 2010, 12:13
|||
|
|||
Oh , ce profa oribila si tampita ai
La mine profu' de tehnologie e un mosneag gras caruia ii place sa tina predici Dar a facut si urat...mai ales ca cei de-a saptea , cand am fost noi in excursie , l-au filmat cand se dadea in balansoar cu copii si l-au pus pe you tube , a iesit scandal...=)) Pinguinu' ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
03 Jul 2010, 12:15
|||
|
|||
si eu am avut de fruca la tehnologie cu proful
dar am trecut la liceu deci am scapat de profu' de tehno care era un idiot si jumatate stia doar sa urle si sa ne puna sa repetam definita educatiei si a tehnologiei..pe care nu o stia aproape nimeni in fiecare ora incepea cu "Chiar da v'am spus de atatea ori ca daca nu veti fi disciplinati nu veti ajunge nicaieri, voi tot asa faceti" si incepea cu vesnica poezie..m'a tinut o data la usa ca am fost pana la cabinetul medical in pauza a venit diriga si a zis ca si asa mi'e rau, ma mai tine si el la usa mi'a placut faza..dar eu cu Rose faceam misto de el in ore, ca are o "burtica" asa draguta..si ziceam ca nu'l strang hainele si astea sa nu mai spun ca avea ceva cu mine..mereu auzeai de la el "Alexandra [my god, ce ma enerveaza cand imi zice lumea asa ![]() si mai era profa de franceza, care pe langa faptul ca nu stie nimic din ce preda, mai face si mofturi si fite si te face nesimtit daca iti ridicai pixul de pe jos blonda profa de chimie e cea mai tare, din toata scoala stie sa predea, dar are o psihologie pe care rar o intalnesti la profi..te face sa inveti nu de frica sau obligatie iar profa de fizica e cea mai rea dintre toate..intra in clasa, noi salutam, ea nimic.."X treci la tabla, problema de la pagina bla bla"..alta blonda dar, acum la liceu, alte timpuri sper sa ma descurc..cred ca o sa'mi placa in continuarea chimia si romana si engleza |
|||
03 Jul 2010, 12:19
|||
|
|||
Ah
Materiile mele preferate sunt : Romana si Engleza . Imi place si desenul , dar profa e o idioata. Si la sport ar fi fain , daca proful nu s'ar mai tipa la noi. Imi place mult si Istoria Deci pana la urma , raman cu Romana , Engleza si Istoria ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
03 Jul 2010, 12:23
|||
|
|||
Noi avem o profa super la fizica Cu toate ca am avut doi de 4 la ea ca n-am stiut la tabla Mda , eu si problemele Insa la teorie am 10 Si nu tocesc , invat logic
In rest , am o pasiune pentru biologie! Iubesc materia asta , iar profa e super de treaba , preda intr-un mod foarte bun Ca sa numai zic ca ea e cea care a organizat grupurile astea eco... ![]() Romana nu-mi place , profa la fel. Un coleg a avut o pagina rupta cu tema iar profa i-a pus doi. Mda , va dati seama. La mate murim de ras in ore si proful preda calumea matematica E cel mai iubit prof din scoala si pe deasupra si director La Geogravarza mereu ma plictisesc. Engleza o iubesc , profa e nebunatica de felul ei La franceza imi vine sa ma dau cu capul de pereti , cred ca deja stiti parerea mea despre limba asta A fost o faza dura in ore , cand profa ne-a pus niste muzica franceza si se aude unu' deodata cum sforaie =)))))) ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
03 Jul 2010, 12:30
|||
|
|||
biologia
am uitat'o de fapt, e doar anatomia [din a7a :>] ca plantele si ecolgia sau zoologia nu m'a prea pasionat dar anatomia a fost bestiala am fost si la olimpiada [hai sa ma laud, am luat prima mentiune la judeteana ![]() daca tot dau la medicina, normal ca tre' sa'mi placa chimia si biologia pacat ca la fizica sunt ceva mai mult decat paralela..probleme varza de teorie nu mai vorbesc dar am avut media 10 era culmea sa am doar la fizica 9 si la restul 10 la teste luam mereu peste 9 deci tot e ceva dar profa e idioata, asta nu se schimba |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Top 5 melodii preferate + Vid :D | Matt I. River | 58 | 8,018 |
10 Jan 2012, 02:42 Last Post: Isabella River |
|
Scoala pe Preferinte | Jade A. Crawford | 15 | 3,880 |
24 Dec 2010, 22:30 Last Post: Layla Wong |
|
Filme preferate | Helena Daphne Rose | 144 | 26,514 |