Melodia dope care esti nebuuuun...
|
09 Jun 2010, 19:31
|||
|
|||
Da...
Si mie tot 3 melodii imi plac de la ei
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
09 Jun 2010, 19:40
|||
|
|||
mie imi plac Pain, Never too late si the Animal i have become
am mai ascultat si Riot si Home dar nu imi plac in mod special ![]() |
|||
09 Jun 2010, 19:45
|||
|
|||
Si mie imi plac Pain si Never too late
Si Over and Over e prima melodie care am auzit-o de la ei(si care o ascult in momentul asta )
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
09 Jun 2010, 19:53
|||
|
|||
imi place si Over and over
deci se fac 6 melodii ma pot declara rockerita[like that would ever happen] in momentul de fata imi place mult Billionaire Thx Zoya EDIT: sau varianta asta ![]() |
|||
09 Jun 2010, 21:04
|||
|
|||
Bullet for my valentine - Say Goodnight (acoustic)
http://www.youtube.com/watch?v=iVwK3wMXUao ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
09 Jun 2010, 21:38
|||
|
|||
alt cover - Eenie Meenie
![]() |
|||
09 Jun 2010, 21:50
|||
|
|||
Helena Granger Wrote:Bullet for my valentine - Say Goodnight (acoustic) Super
|
|||
09 Jun 2010, 22:33
|||
|
|||
ca tot e nebunie cu Aerosmith acum in tara pun si eu o melodie care imi place la culme
Airosmith- Don't want to miss a thing Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
09 Jun 2010, 23:14
|||
|
|||
We are the fallen-Bury me alive
http://www.youtube.com/watch?v=i1RJAVUcQ0Y
|
|||
09 Jun 2010, 23:55
|||
|
|||
@AliceM si Desiree: mie imi plac TOATE mel de la 3days grace
![]() imi plac Pain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() acum ascult in prostie Cheryl Cole - Parachute [OUT: aia 2 care danseaza, cantareata si blondul - - imi aduc aminte de Draco si Ginny ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|