Equinox
|
09 Jun 2010, 21:59
|||
|
|||
deci chiar daca lilly e adolescenta e dotusi prea egocentrista
crede ca totul se invarte in jurul ei si ca toata lumea o iubeste pentru ca e frumoasa asta e ce ma enerveaza la ea Josh e cel mai tare din parcare e cel mai dulce tip e exact pe gustul meu scuze ca am intarziat atat imi place foarte mult ficul asta Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
11 Jun 2010, 16:38
|||
|
|||
si mie imi place mult
si miar placea si mai mult daca ai pune nextul mai repede ![]() |
|||
11 Jun 2010, 18:34
|||
|
|||
Alice Morris Wrote:si miar placea si mai mult daca ai pune nextul mai repede :-w Stiu Dar lucrul asta il spuneti la toate ficurile mele Si eu incerc sa fac cat mai bine fata
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
11 Jun 2010, 18:40
|||
|
|||
nu e vina mea ca ai inceput patru ficuri
incearca sa te descurci dar, no pressure si de fiecare data cand cineva spune fara presiune, mereu exista presiune ![]() |
|||
14 Jun 2010, 11:02
|||
|
|||
Nextul vine cel tarziu diseara( )
Nu e cine stie ce,asa ca am facut un "P.o.V. a trois" ca sa-l infrumusetez Sper sa va placa P.s:Next dupa ce 3 persoane diferite comenteaza
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
14 Jun 2010, 11:02
|||
|
|||
haide desiree
sunt in stare sa fac 100 de conturi ca sa pui o data next'ul asta te rugam |
|||
14 Jun 2010, 11:04
|||
|
|||
3 puncte de vedere?
OOO se anunta a fi un capitol interesant si eu sunt una dintre cele 3 persoane Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
14 Jun 2010, 11:05
|||
|
|||
Sophia Mason Wrote:3 puncte de vedere? Nu prea cred Inca o persoana (hai ca ma apuc sa termin capitolul )
|
|||
14 Jun 2010, 12:04
|||
|
|||
3 puncte de vedere?
abia astept al treilea comm ![]() |
|||
14 Jun 2010, 12:06
|||
|
|||
Hai Desiree
Grabeste'te - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|