Equinox
|
14 Jun 2010, 12:18
|||
|
|||
In sfarsit am terminat
L-as fi pus mai devreme,dar curentul s-a luat(din nou ) Criticati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Capitolul 15 Lily P.o.V. Era atat de bine sa fiu iubita lui Josh. Si in acelasi timp simteam o urma de regret,caci inima mea tanjea dupa bratele altcuiva. Crezusem ca l-am uitat pe Sean.Crezusem cu nu ma mai voi uita la el cu interes erotic. M-am inselat amarnic,iar acum eram mai derutata ca niciodata. Chiar simteam ca il iubeam pe Josh,dar dragostea fata de Sean eclipsa totul.Fiecare imbratisare,fiecare sarut,fiecare soapta,fiecare atingere dintre mine si Josh era de fapt pentru Sean. Cat de derutant putea fi totul! Si Sean practic m-a ignorat din ziua cand am jucat Adevar sau Provocare,adica acum 2 saptamani.Toate mesajele date pe Messenger,toate apelurile,toate ciocaniturile la usa casei lui au ramas fara raspuns.Ma simt mizerabila fiindca m-am purtat ca o tarfa. “Si totusi…nu-mi pare rau ca il sarut intruna pe Josh”,mi-am zis eu in timp ce inima imi tresarea,ranita.Deci dragostea pentru Sean nu era chiar “imaculata”. Dar Josh avea atata grija de mine,spre deosebire de el.Imi cunostea obsesia pentru haine si chiar mergeam la Mall impreuna.Partea mea favorita era ca numai banii lui aveau de suferit. Si se pricepea atat de bine la ales haine!Niciodata nu am vazut un baiat caruia sa-I pese de asa ceva.Daca nu l-as fi cunoscut,as fi spus ca avea apucaturi feminine.Stia toate magazinele cu haine de calitate si afla intotdeauna unde erau cele mai bune reduceri.Avea gusturi bune si imi alegea intotdeauna lucruri care imi placeau. Si geanta alba,delicata,care mi-o daruise saptamana trecuta… Ah,nu din nou.Aveam mereu tendinta de a-l lauda pentru darurile facute.Atata timp cat cadourile nu ma faceau sa-l uit pe Sean,ce rost aveau? Pe care din ei sa-l aleg?Pe fiecare ii iubeam in mod diferit,iar dragostea mea se manifesta in modul ei propiu.Salbatica,necontrolata, la Josh.Doritoare,delicata,la Sean. Josh P.o.V. Inca nu stiu daca am facut alegerea corecta. Si pun pariu ca inca il iubeste pe celalalt.Insa,spre multumirea mea,nu a mai pomenit de el in ultimele zile.Poate incepe sa-I revina mintea la cap,doamne ajuta.In fond,nici nu stiu ce vede la Sean al ei. Sau poate ca am devenit eu prea gelos in ultimul timp. Insa Lily e fericita,deci sunt si eu multumit(partial).Cel mai mult ma amuza cand o vad la cumparaturi.Face niste ochi atat de mari si de rugatori cand vede o rochie sau un top incat ti se face mila de ea.Si dupa ce ii cumperi ce isi doreste,iti face viata placuta. Probabil ca nu ar trebui sa-ti cumperi dragostea,insa imi incerc si eu norocul cat pot de bine. Sean P.o.V. Uneori imi urasc viata.Asta fiindca te joaca dupa placul ei,fara sa-I pese. Fusesem atat de suparat dupa petrecerea aceea idioata,incat am inceput sa o ignor pe Lily.Si asta fara niciun motiv.Am iubit-o mereu ca pe o sora,iar sentimentele mele fata de ea sunt aceleasi. Sarutul ei cu Josh nu a schimbat nimic,insa tot ma simt vinovat.Asta pentru ca am simtit un fel de neputinta cand s-a intamplat,de parca as fi vrut sa impiedic toate evenimentele. Daca ar fi fost dupa mine,nu s-ar fi intamplat asa. Si ma simt si al naibii de vinovat fata de Melissa.Desi aceea a fost o emotie incetosata,Lily isi avea locul in sufletul meu.Mel ar fi meritat mult mai multe din partea mea. Din fericire,ea nu isi da seama de tot ce se petrece in jur.Cred.Melissa e atat de inocenta,incat nu ar crede ca cineva apropiat ar trada-o.Si asta apreciez cel mai mult la ea.Intr-o lume nedreapta,plina de viclenie,ea este la fel de fericita si de zglobie. Deci mai am timp sa indrept lucrurile.Sper ca o voi face pe Lily sa inteleaga ca nu putem fi impreuna.Sa ii arat ca acela era doar un capriciu copilaresc de-al ei.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
14 Jun 2010, 12:21
|||
|
|||
Imi place foarte mult
Renunt la Sean & Lily Lily merita mai mult .. Sean e atat de .. idiot ! Next ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
14 Jun 2010, 12:24
|||
|
|||
Bellatrix Cullen Wrote:Lily merita mai mult .. Sean e atat de .. idiot ! ~ Cat am ras
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
14 Jun 2010, 12:25
|||
|
|||
Zi mersi ca nu am zis ceva mai rau
Lily & Josh rullz ^_^ - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
14 Jun 2010, 12:33
|||
|
|||
Deci...ma apuc de next dupa ce 5 persoane mai comenteaza pe aici
|
|||
14 Jun 2010, 12:34
|||
|
|||
Eu eu eu !
Ma numesc X Y si imi place ficul tau Pune next Poti sa te apuci de pe acum Si cand comenteaza mai multi il pui direct :-w - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
14 Jun 2010, 12:36
|||
|
|||
Da,stiu ca vrei nextul,X Y
Dar nu pot sa-l pun daca numai tu il vrei
|
|||
14 Jun 2010, 12:40
|||
|
|||
Sunt sigura ca vei mai avea fani , dar daca nu , fa'o pentru mine
Please ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
14 Jun 2010, 13:12
|||
|
|||
imi plashe la nebunie
mi se pare totusi cam frustrat Sean adica, spune ca nu o iubeste pe Lily, dar se gandeste la ea daca asta nu e nici macar un "crush", atunci eu nu stiu ce e ![]() |
|||
14 Jun 2010, 13:14
|||
|
|||
Uitee
Inca un comentariu Deci Desiree , hurry up :-w - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|