A new hope
|
25 Jun 2010, 17:24
|||
|
|||
nu doar eu vreau nextul? cum poti sa crezi asta? si, chiar daca ai avea un singur fan, nici macar de dragul lui nu ai posta? ;; )
eu as faceo, si as continua sa scriu chiar daca nu as avea niciun fan, pentru ca scriu de placere, iar tu, care ai mai multi fani decat mine, crezi ca doar eu vreau nextul? nextul il vrea si Sophie, care e langa mine acum, il vrea si Matt, care nu e prezent, dar pot sa garantez pentru el, si Izzy, care mia spus ca ea citeste ficuri, dar nu prea comenteaza, si Desiree, care e colega ta de suferinta cand vine vorba de rugamintile primite pentru a pune next, si Bella, care din cate am inteles e plecata, dar eu garantez si pentru ele Deci, stii ce ai de facut [sper ] ![]() |
|||
25 Jun 2010, 17:31
|||
|
|||
Da
Pune nextul,Bells Nu fi rea
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
25 Jun 2010, 17:47
|||
|
|||
Si eu vreau nextul ala [ thanks ca ai garantat si pentru mine, Aly ]
Ar trebui sa fii fericita ca ai atatia fani, Bell.. Nu ca mine.. Asa ca nu vreau sa mai aud [citesc ![]() ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
25 Jun 2010, 18:29
|||
|
|||
nu era vorba ca nu l'as fi pus maine
il puneam doar si pentru Al, nu era problema dar ma bucur ca mai vrea si altcineva next'ul app, Al, sti ca te iubesc mai mult decat tu pe mine |
|||
25 Jun 2010, 18:30
|||
|
|||
wanna bet
nu incepe nu iar ![]() |
|||
25 Jun 2010, 18:35
|||
|
|||
pe pariu ca da?
mult mai mult |
|||
25 Jun 2010, 18:37
|||
|
|||
Scuze ca am intarziat
Am citit capitolul si e .. .. beton , asfalt sau ce vrei tu E foarte tare Si vreau next :-w - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
25 Jun 2010, 18:38
|||
|
|||
Bell Evans Wrote:pe pariu ca da?cred ca facem prea mult off topic si nu ar fi mai bine sa ajungem la un armistitiu? eu te iubesc la fel de mult cat ma iubesti tu, si cu asta basta ![]() |
|||
25 Jun 2010, 18:38
|||
|
|||
si eu il vreau pe ....
bellatrix, maine aveti next cine vrea promit si Al, nu..nu sunt de acord |
|||
25 Jun 2010, 18:39
|||
|
|||
bine, bine, nu ma mai cert cu tine[ pe forum] oricum, vroiam sa'ti zic ceva pe mess despre ce am discutat noi aseara
dami Buzz ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|