A new hope
|
26 Jun 2010, 19:20
|||
|
|||
deci am ajuns si eu
cam tarziu dar mai bine mai tarziu decat niciodata am citit si il ador pur si simplu abia astept sa vad carei treaba cu criminalul asta la inceput am crezut si eu ca Luke e criminalul dar acum ca ai spus ca nu e... abia astept nextul Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
27 Jun 2010, 12:06
|||
|
|||
la cererile Helenei, next'ul vine marti
va va placea capitolul..care e dedicat cuiva |
|||
27 Jun 2010, 13:44
|||
|
|||
marti? abia astept si cui ii apartine dedicatia? daca nu e prea indiscreta intrebare
![]() |
|||
27 Jun 2010, 14:05
|||
|
|||
Ti'ai schimbat avatarul , fasola mea
Acum ma duc sa mi'l schimb si eu Astept nextul aici mai repede , altfel desfintez clubul ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
27 Jun 2010, 14:50
|||
|
|||
dapp, fasolo
l'am schimbat dar tu vad ca inca il ai pe cel vechi si next'ul vine marti cu dedicatie pentru..ma mai gandesc asa, si Bellatrix, nu desfiintezi niciun club |
|||
27 Jun 2010, 15:08
|||
|
|||
All right, oficial sunt si eu in club. [ asta dupa ce am discutat cu Bell.. thanks de primire. ]
Si sunt fasola, wa! Imi schimb avatarul imediat. [ Bells, trebe' sa fiu fasola ca na'.. aduce aminte de domn' Balauca si trupa lui ''Patru fasole'' ] Scuzati off-topicul. > ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
27 Jun 2010, 15:15
|||
|
|||
bun venit, Iss
fasolele schimbatoare cu multe avatare [am facut si o rima ![]() |
|||
27 Jun 2010, 19:19
|||
|
|||
Uuu.. si imi place rima.
![]() You run. I con.
|
|||
27 Jun 2010, 22:19
|||
|
|||
Fasolele schimbatoare Pentru noi sa fie dedicatia , apoi nu?
Acu' ma duc sa-mi schimb avatarul , am ochit o alta poza frumusica. ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
27 Jun 2010, 22:41
|||
|
|||
Daa, Hel.
Ce fain ar suna ''Dedicatie - Pentru doua fasole schimbatoare si o pastaieeee. \m/'' 8-> =)) You run. I con.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|