A new hope
|
29 Jun 2010, 12:58
|||
|
|||
Edward... Edward Rochester.
E cel mai tare fic ever. Cea mai tare povestire din toate timpurile. Îmi pare bine cã mi-ai menþionat numle, ºi mai ales cã te-ai þinut de promisiune. ªi-mi place cã sunt ca un fel de "BAD ASS" în povestire. Bell, eºti cea mai tare! I'll be back one day ! ![]() |
|||
29 Jun 2010, 13:00
|||
|
|||
ms Edd
capitolul asta e pentru tine si da, Edward din poveste e rau next'ul nuj cand vine..cand vreti voi am ajuns la capitlul 9 |
|||
29 Jun 2010, 13:01
|||
|
|||
Vrem maine next-ul! Facem cu tura! Un capitol la cateva zile , apoi next-ul in ziua urmatoare! E bun asa?
![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
29 Jun 2010, 13:02
|||
|
|||
Da =]]
Buna idee , Helena - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
29 Jun 2010, 13:10
|||
|
|||
ok, atunci maine
daca asa vreti voi numai sa mai vrea cineva |
|||
29 Jun 2010, 13:44
|||
|
|||
deci, atat am de zis: ce greu se citeste capitolul la ecranul telefonului ca al meu comp este parolat de a mea draga sora, si abia am facut rost de parola
cat despre capitol, este super wow, dar nu prea am inteles o chestie cand se intampla cele doua actiuni? oricum, mi se pare putin ciudat Luke, si Edward, parca imi aminteste de ceva de o scena din Twilight e oricum foarte ciudat si, scuze ca nu las comm kilometric, dar, este totul super si, o mica observatie stii ca "stii" se scrie cu doi de "i" si nu doar cu unul ![]() |
|||
29 Jun 2010, 13:45
|||
|
|||
dap..cu doi de i
si de ce scena din twilight?? chiar nu m'am inspirat..nici numele de edward |
|||
29 Jun 2010, 14:09
|||
|
|||
nu, doar ca, atunci cand ai zis ca a luato pe Lisa de mana si au plecat departe de Luke mia amintit de faza aia in care Edward a duso pe Bella sa vada cum arata el in lumina soarelui
si tot nu mia raspuns la intrebare actiunea din a 2a parte a capitolului cand are loc? ![]() |
|||
29 Jun 2010, 14:20
|||
|
|||
Apropo, Edward va continua sã aparã, sau... va stagna?
I'll be back one day ! ![]() |
|||
29 Jun 2010, 19:45
|||
|
|||
logic ca va continua sa apara
doar nu l'am pus doar asa si va face muuulte ai sa vezi si Al sincer, nu m'am gandit la chestia aia din Twilight |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|