A new hope
30 Jun 2010, 16:04
Wow , ce super descrii Si actiunea , si tot
Dar unele lucruri raman neclarificate...Thinking Next-ul cand il avem? >Happywide<

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
30 Jun 2010, 16:19
deci ca sa inteleg eu bine
Luke si Ed sunt vampiri
dar de unde pana unde?
cred totusi ca Ed e criminalul misterios despre care se vorbeste
si care-i treaba cu lazuritul. Am auzit ca e o piatra destul de importanta intr-o anumita serie de carti cu vampiri
si m-am saturat sa va tot schimbati pozele, si tu si bella si Helena aveti poze cu aceiasi tipa la avatar si mie foarte greu sa va mai recunosc

e foarte misto capitolul
abia astept next

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
30 Jun 2010, 16:21
Sophia, nota 10
Edward e intr'adevar criminalul, dar nici Luke nu e prea departe de a avea acelasi titlu..de ce? veti vedea in capitolul 9..si nuj sigur daca ii poti numi vampiri nu consuma sange, asta e problema dar tot pe acolo
next'ul va veni saptamana viitoare cel tarziu..dar cum vreti voi
30 Jun 2010, 16:27
dar daca nu consuma sange atunci ce consuma?
carne de om? sange? oase? sange? piele? sange? dinti? [ca zana maseluta ]

e destul de interesant ca nu sunt vampiri
dar mie mie cam mila de Stephan, adik imi da impresia ca e fratele mai mic si mai fraier care traieste mereu speriat de faptul ca fratele mai mare ii va face ceva vreodata
cred ca ar trebui sa faci ceva ca sa ne arati cat de curajos si indraznet si neinfricat si alea alea ...este el cu adevarat

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

30 Jun 2010, 16:31
Banuiam eu ceva de genul cum ca nu sunt normali Sunt cumva vampiri energetici , daca nu bautori de sange uman? Au puteri supranaturale , sunt varcolaci? Si Sophia , te descurci la descifratul povestilor am observat Happywide

30 Jun 2010, 16:33
nu consuma sange..dar nici dinti, Sophia totusi..
si Stephan isi va arata adevarata fata curand
30 Jun 2010, 16:37
abia astept sa isi arate adevarata fata

PS: am pus nextul la Not myself anymore

30 Jun 2010, 17:36
pai..Stephan va avea de ales intre a muri si a trai ca sa zic asa..
dar nu va pot spune mai multe, nu stric secretul
next'ul vine cand vreti voi..doar nu maine..duminica e ok?
30 Jun 2010, 17:38
Sambata e ok? Si duminica ar fii bine...Thinking
Pune-l oricand , numai saptamana asta sa fie Finna

30 Jun 2010, 18:01
Deci, incerc si eu sa fac un comm kilometric cat de cat si credema ca o sa ma doara degetele, ca am cantat azi la chitara o ora jumate in continuu si degetele mele de la mana stanga sunt varza acum, iertatima ca ma plang
Deci, in primul rand, capitolul este super, te face sati pui multe semne de intrebare si e catchy, si descrierea este super, si tot ce vrei tu.

Bell Evans Wrote:trimitandu’mi fiori de durere si emotie in tot corpul.
exact asa mam simtit si eu cand am citit paragraful dinainte de fraza asta dar e de bine, fiindca transmiti cititorului emotiile personajelor, si mai ales ca scrii si la persoana I, este foarte tare, si un lucru demn de laudat
Quote:Haide, Lisa, nu fi mai idioata decat esti deja! O sa creada ca esti cine stie ce nebuna scapata de la psihiatrie!!
eu am fost mereu de parere ca trebuie sa ai o imresie buna despre tine insuti si, cum ar spune un coleg de'al meu: "esti nebuna?" "da, da de ce intrebi?"
foarte buna impresie are Lisa despre ea dar mia placut faza cu scapatul de la psihiatru
Quote:nu a vrut sa ma creada ca semeni atat de mult cu Anabell, asa ca l’am adus sa se convinga de unul singur”
baiatul asta tot nu renunta e patetic deja, dar cred ca am mai ziso si el vrea sa convinga pe toata lumea ca are dreptate penibiiil
Quote:Super, ajunsesem exponat!
Asta e faza mea favorita cat am ras este foarte funny, si echilibreaza lipsa de amuzament a restului capitolului in rest e mai profund, mai trist, mai sentimental si avea nevoie de asta

Quote:-Nu mi’ai zis ca seamana chiar atat de mult” spuse el, socat. Avea chipul transpirat si mainile ii tremurau.
½-Ba ti’am zis, dar nu ai vrut sa ma crezi!
si banuiesc ca e foarte fustrat din cauza asta ma rog, nu are rost sa repet ce am scris si mai sus doar ca, e [a se citi mai sus ^^]
Quote:-Ai observat ca poarta ceva la gat? Cel mai protector cristal, Lazurit!
e ceva ciudat cu Lazuritul asta si nu are nicio legatura cu alta serie de carti sau serial e doar ciudat
ah, si.. Lazuritul nu e cristal, e o piatra, alcatuita din mai multe minerale, nu doar unul, ca si cristalele [cercetare stiintifica, facuta de Sophy]

Quote:-Asteapta’ma aici” murmura Edward, dupa care disparu.
chiar ma intrebam unde se duca defapt deloc eram sigura ca se duca sa...sa...sa.
Quote:-Am uitat de regula aia cu gemenii. Nu ai voie sa te atingi de sufletele gemene sau pereche.
Quote:M’am apropiat in graba de cei doi pusti, care privisera speriati spectacolul si i’am rezolvat in cateva secunde.
daca nu ai voie sa te atingi de gemeni, atunci Luke cum ia rezolvat
Quote:Au plecat repede, fugind.
ia rezolvat cumva ca si pe pustiul de mai sus daca da, inseamna ca in final si la urma urmei pe ala nu lau killerit wow dar cred ca pun prea multe intrebari.
Quote:-Anabell?” am, intrebat eu, la randul meu.
Oooh, not again bai frate, care e problema tipului asta ca deja incepe sa ma enerveze
Quote: Mi’am inceput lectura, aparent uimit de sentimentele si trairile pe care le simtea fratele meu. Chiar socat as putea completa.
ei, de aia nu e bine sa citesti jurnalele altora e ciudat sa vezi ce parere au unele persoane cred despre restul lumii, si poti sa afli lucruri fara de care ai fi putut trai o viata intreaga linistit
dar nuuu, te impinge curiozitatea sa iei jurnalul omului si sal citesti, ca asa e romanu, batman iertati'ma, aberez

In concluzie, mia placut, a fost super dar totusi ceva ma roade cand pui nextul?

[Image: 2igkmd1.png]