Equinox
|
01 Jul 2010, 20:29
|||
|
|||
finally
si daca mai zici ca e groaznic te bat e foarte tare mi'a placut cum ai descris la inceput, vesnica obsesie cu hainele ador fic'ul asta..si vreau next cat mai repede si nu mai spune ca e prostie..eu scriu prostii nu tu |
|||
01 Jul 2010, 20:53
|||
|
|||
Aoleu , ma enervati , pe bune!! Cum naiba puteti spune ca scrieti prostii? Ma supar pe voi daca mai ziceti asa ceva Si nu voi fii singura
E super ficul Si mie imi place obsesia asta cu hainele , e amuzanta Si imi mai place cum obtine ea mereu ce vrea Insa Sean nu o merita pe Aalyah De Josh imi place mai mult ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
01 Jul 2010, 22:05
|||
|
|||
mersi Doamne ca ai facuto pe Desiree sa se indure de noi si sa puna un next
e foarte tare imi place obsesia ei pentru haine seamana intr-un fel cu mine[da eu nam asa de multe ca ea ] totusi, e foarte tare Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
02 Jul 2010, 07:46
|||
|
|||
E foarte tare
Adica , toata obsesia lui Lily Si bunatatea Melisei ma sperie Astept capitolul urmator - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
02 Jul 2010, 11:42
|||
|
|||
o dat Domnu' nu teai grabit deloc
dar, a meritat asteptarea este un capitol super, si imi place mult fraza asta Quote:Acum era randul meu sa ma hilizesc.Probabil ca Josh isi iesise din fire rau de tot.Rabdarea nu era una dintre calitatile lui.am ras o gramada la faza asta deci, urmeaza sa pui next si la celelalte ficuri ![]() |
|||
02 Jul 2010, 12:06
|||
|
|||
Desiree Rose Goth Wrote:“-S-a intamplat ceva?”intreba ea,afisand un calm desavarsit. Dess.. faza asta mi-a placut mult. ![]() Desiree Rose Goth Wrote:Si Sean…speram doar ca nu era prea suparat pe mine,pentru toata asteptarea.Oricum,va merita cand va vedea cat de frumoasa sunt. Doamne, tipa asta nu vrea sa renunte, nu-i asa? All right, un capitol la fel de superb ca si restul. Desiree, de ce iti place sa ma enervezi ? Daca mai spui o singura data ca e groaznic.. Vaai.. Si asa ne vedem duminica.. O pun pe Jenna sa sara pe tinee. Asteptam next. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
02 Jul 2010, 21:10
|||
|
|||
Nu stiu ce am cu chestia cu "groaznic"
Ma enerveaza faptul ca nu pot face prea multa descriere aici,la ficul asta Imi pun in cap sa fac desciere,dar cand scriu...pur si simplu,nu mi-o pot imagina pe Lily descriind lucrurile din jurul ei Next la anul,cu putin noroc
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
02 Jul 2010, 22:24
|||
|
|||
Cum la anul ?
Atat iti trebuie :-w - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
02 Jul 2010, 22:41
|||
|
|||
Asta imi aminteste de o faza.. ''Ba, nu musca.. Nu musca, sau le bat!'' [Matt knows better.. =))]
Si asta ar veni cam asa: ''Cum la anul, wei? Nu la anul ca te bat!'' [Ma rog, pentru cine stie faza e mult mai amuzant. ![]() Dess.. Saptamana viitoare poate avem si noi un next? Sau.. peste doua saptamani.. Numai nu la anul. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
02 Jul 2010, 22:42
|||
|
|||
Pana marti astept nextul , altfel , vei fi un om pe cale de disparitie :-w
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|