Equinox
12 Jul 2010, 21:06
Yep , l-ai pus
Ah , ce perversa mai e Si obtine ce vrea , ca de fiecare data aproape
Mda , au mers tot la filmul de dragoste si s-a nimerit sa stea langa Josh si Sean Mai horror ca toate filmele horror =))))
Quote:Destul de ciudat,dar acolo vindeau si inghetate de toate sortimentele: arome de caramel si zmeura imbalsamau delicat aerul,armonizandu-se cu nuantele de fructe exotice si vanilie.Un cuplu de vreo 30 de ani luara o inghetata alb-verzuie,cu miros de ananas,care imi lasa gura apa.
Yummy

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12 Jul 2010, 22:07
[color=violet]Uuu..
Perversa de Lily.. ; ))
Ce culmea suna.
Bietul josh si banii lui.. Dar mai ales el.. adica.. imi pare rau intr-un fel.. Lily il foloseste mai mult..
Abia astept sa vad cum va fi filmul. :>[color]

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
13 Jul 2010, 09:10
Capitolul asta a fost prea tare , Desiree
Am ras aproape la fiecare replica.
Si mai ales la sfarsit , cand saraca Lily il observa si pe Sean

Quote:“-Poarta-te frumos in public”,am marait eu agasata in timp ce Melissa se indeparta.”Trebuie macar sa ne prefacem normali!”
“-Eu sunt normal,asa ca,te rog,vorbeste la singular.”

E foarte tare faza asta , Desiree
Stii ca asa vorbesc si eu uneori ?

Quote:Un cuplu de vreo 30 de ani luara o inghetata alb-verzuie,cu miros de ananas,care imi lasa gura apa.
Daca ma gandeam bine,si Hamburger-ul cu piept de pui imi facea cu ochiul.La fel si floricelele,si Coca-Cola,Hot-Dog-ul abia facut si…

Nu stiam ca Lily e asa pofticioasa .
Pe langa ca e obsedata de haine , acum e si pofticioasa

Quote:“-Oh.Am si uitat conversatia aia.Doar stii ca imi pierd capul cand ma enervezi.”
I-am zambit.
“-Eu cred ca minti doar ca sa fugi cu banii mei”,rase Josh suspicios.

Recunosc
Si eu folosesc uneori replica lui Lily .
Prima data ma gandeam ca Josh chiar nu ii va da bani de data asta
Quote:“-Perversa mica si lacoma”,ranji el.”

Imi place cum suna replica asta

Quote:"-Ba pe dracu’ iti platesc”,sari Josh.”Am cheltuit deja prea multi bani cu tine.”

Nu ma asteptam ca Josh sa spuna asta
Dar in fine.
Astept nextul cat mai repede

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

13 Jul 2010, 10:20
scuze de intarziere, Dess
mi'a placut mult capitolul
a fost foarte tare, unele faze penale chiar
aia cu "perversa mica" a fost cea mai tare
si aia cu "eu sunt normal,asa ca,te rog,vorbeste la singular" asa ii mai zic eu lui Rose cateodata
"Ba pe dracu’ iti platesc" Josh se satura sa ii tot dea bani?? interesant
vrem next
18 Jul 2010, 23:54
ador ficul asta
Josh + Lily=Laaav beibi laav[ci ti pup ] chiar daca nici ei nusi dau seama
sper sa se indragosteasca pana la urma de josh si faza cu Gelozia? obsesie, tata

[Image: 2igkmd1.png]
19 Jul 2010, 12:16
deci Lilly la cam falimentat pe Josh
oricum, eu stiu sigur ca tot de Josh se va indragosti pana la urma no matter what
imi pace felul in care se cearta ei 2, de la ura la love nu e decat un step

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
21 Jul 2010, 20:15
Capitolul 20

LiLy P.o.V.

Bratul lui Josh se sprijinea nonsalant de spatarul scaunului meu,incercand sa ma imbratiseze.Ii simteam degetele printre suvitele parului meu,dandu-le bland la o parte,dar eu nu reactionam deloc la atingeri.
O electricitate ciudata,dar cunoscuta,emana din partea stanga,si nu din dreapta.
Sean,am oftat eu in sinea mea.Te recunosc chiar si daca ai fi la 20 de kilometri departare.Chiar as vrea sa se termine toata chestia asta,sunt satula de treaba cu patratul amoros.As dori se sa termine,dar nu de mine depinde asta.
Daca mi-ai spune ca ma urasti si ca iti distrug viata,chiar as inceta cu toate astea.Dar tu nu o vei face,asa ca probabil vom continua jocul.
Chiar e atat de greu sa iubesti..?Sau e doar iluzia de a iubi?
De ce nu ma puteam comporta normal,nici macar la o intalnire in oras?De ce nu ma interesa filmul de pe ecran?
Melissa isi lasa multumita capul pe umarul lui Sean.Acesta zambi,iar mana nu mai contenea sa-I atinga fata.Degetele lui subtiri desenau cercuri…ba nu,inimioare..
La naiba,inimioare!Gretos de romantic.Parca Josh era mai cu picioarele pe pamant.
Treaba complicata e ca Josh nu e Sean.Sunt doua persoane diferite,am sentimente diferite fata de amandoi.Doi poli opusi,dar de care eram atrasa in mod diferit…
Buzele lui Sean erau ingropate adanc in parul Melissei,parca soptindu-I cuvinte dulci la ureche.Timp de cateva minute agonizante,as fi vrut sa fiu eu cea care primea duioasele atingeri.
Doua ore,120 de minute,7200 de secunde in care trebuia sa suport toate acestea…
Trezeste-te,idioato!Suspini dupa baiatul asta de luni intregi,se vede ca e o cauza pierduta.Tocmai tu,care poti avea pe oricine.Dar nu,tu te incapatanezi si ramai la asta.
Pot avea pe oricine…numai pe el nu.
Dar l-am avut.Acum mult timp.Cand tacerea nu era atat de lunga iar cuvintele atat de dificile…

”-Hai,Lily!”
Am alergat si mai repede,desi vroiam sa ma opresc.Copacul din fata mea,cu crengile mangaiate de lumina tarzie a unui soare de vara,parea o lumanare a carei flacara se stingea treptat.Pe aripile vantului plutea o mireasma de pin si de mosc,arome nepotrivite avand in vedere ca eram pe camp.
Si el alerga,departe de mine.Si vroia ca sa fug si eu.Jocuri copilaresti,dar de o valoare neestimabila.Iarba scransea delicat sub talpile mele.Flori de iasomie ma inconjurau,petale de un alb inocent.
Ma simteam fericita,una cu natura.
Raze de soare se jucau in parul lui ciufulit.Alergam in paralel,dar ii vedeam fata: puteam citi o bucurie la fel de mare ca a mea.Eram liberi,nu ne pasa de nimic.
Frumusete,bucurie si iubire.Toate puteau fi ale mele,pentru totdeauna.
“-Fiecare zi e un dar de la viata”,murmura el.
Iar eu il intelegeam.

Inca de atunci,o zi indepartata acum doi ani,mi-am dat seama ca il iubesc neconditionat.Insa nu i-am spus-o.
Iar acum e prea tarziu pentru regrete.
Am dat-o in bara.Nu era menit mie.
Si cand el isi ridica ochii spre mine,de parca imi auzise retragerea,am vazut o privire ce putea sparge zidul dintre noi.
“Te iubesc”,mi-am zis eu,iar inima imi batea din ce in ce mai tare.”Te iubesc,te iubesc,te iubesc..”Cum putusem sa renunt la el,fie si numai pentru o secunda?Privirea aceea…
Si apoi,de parca as fi avut dreptul,i-am soptit incet numele.Dar a fost indeajuns pentru el: ma auzise.

Josh P.o.V.

Mi-am plimbat degetele in parul ei,ciufulindu-I suvitele negre.Dar nu-mi spunea nimic,nu reactiona.Parea cufundata in ganduri,asa ca am decis sa o las in pace.In fond,fiecare om avea dreptul sa gandeasca in liniste,fara presiunea altei persoane.
Problema era ca nu vroiam sa o las in pace.Doream sa o trag cu forta langa mine,sa o oblig sa-mi spuna ca ma iubeste pe mine,nu pe Sean,nu banii mei sau naiba stie ce.Caci eu nu vroiam sa iubesc o minciuna…
Ai putea fi mult mai mult decat am sperat…dar tu nu-ti dai seama…
Ti-am dat o sansa,te-am iubit chiar daca nu-ti stiam numele.Sper sa nu distrugi totul,asa cum esti tu obisnuita.
Chiar am incetat a privi filmul ca sa ma uit la Lily.Oricum nu-mi placeau filmele de dragoste.Exact ca ea,preferam ceva horror.
Nici nu se uita la film.Vroiam sa o intreb ce avea,la ce se gandea,daca ii placea sau nu ce vedea.Fiindca atunci chiar nu stiam ce se intampla si eram in stare sa fac orice ca sa aflu.
Desi ar fi fost foarte simplu sa-mi dau seama.
Mana mi se crispa pe spatele ei in timp ce am auzit o soapta aproape imperceptibila in aer.Sean,murmura ea.
La dracu’.

~~~
Sper ca a iesit bine

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
21 Jul 2010, 20:21
yeee
ai pus next
si a iesit foarte foarte bine la fel ca de obicei
o mica precizare, acolo cred ca era electricitate
Quote:O electicitate ciudata,dar cunoscuta,emana din partea stanga,si nu din dreapta.
si mi'a placut si faza "Chiar e atat de greu sa iubesti..?Sau e doar iluzia de a iubi?" e preferata mea
vrem next
la toate fic'urile
21 Jul 2010, 20:24
Yep , e super A iesit chiar bine
Quote:Trezeste-te,idioato!Suspini dupa baiatul asta de luni intregi,se vede ca e o cauza pierduta.Tocmai tu,care poti avea pe oricine.Dar nu,tu te incapatanezi si ramai la asta.
Ce-mi place bataia asta crancena din mintea lui Lily Parca sunt eu
Quote:Mana mi se crispa pe spatele ei in timp ce am auzit o soapta aproape imperceptibila in aer.Sean,murmura ea.
La dracu’.
Chiar asa Eu il prefer pe Josh de o mie de ori Adica nu stiu , se potriveste mult mai bine cu Lily , au personalitati asemanatoare In schimb Sean...Finna

Asteptam nextul care va veni curand >Happywide<

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
21 Jul 2010, 21:20
Desiree Rose Wrote:Chiar e atat de greu sa iubesti..?Sau e doar iluzia de a iubi?

Vin si eu la comentat.
Si de la mijlocu' unui capitol in loc s-o iau frumos cu-nceputul. Anyway.
Let's see.
So.. partea asta mi-a placut cel mai mult. Love

Desiree Rose Wrote:Melissa isi lasa multumita capul pe umarul lui Sean.Acesta zambi,iar mana nu mai contenea sa-I atinga fata.Degetele lui subtiri desenau cercuri…ba nu,inimioare..

Aww.. that's so sweet. Blush

Desiree Rose Wrote:Doua ore,120 de minute,7200 de secunde in care trebuia sa suport toate acestea…

Uu.. Ce inteligenta e.

Desiree Rose Wrote:”-Hai,Lily!”
Am alergat si mai repede,desi vroiam sa ma opresc.Copacul din fata mea,cu crengile mangaiate de lumina tarzie a unui soare de vara,parea o lumanare a carei flacara se stingea treptat.Pe aripile vantului plutea o mireasma de pin si de mosc,arome nepotrivite avand in vedere ca eram pe camp.
Si el alerga,departe de mine.Si vroia ca sa fug si eu.Jocuri copilaresti,dar de o valoare neestimabila.Iarba scransea delicat sub talpile mele.Flori de iasomie ma inconjurau,petale de un alb inocent.
Ma simteam fericita,una cu natura.
Raze de soare se jucau in parul lui ciufulit.Alergam in paralel,dar ii vedeam fata: puteam citi o bucurie la fel de mare ca a mea.Eram liberi,nu ne pasa de nimic.
Frumusete,bucurie si iubire.Toate puteau fi ale mele,pentru totdeauna.
“-Fiecare zi e un dar de la viata”,murmura el.
Iar eu il intelegeam.

Partea asta a fost pur si simplu superba.
Mi-a placut totul. Descriere, partea aceea micuta de dialog.. totul. Love

Desiree Rose Wrote:“Te iubesc”,mi-am zis eu,iar inima imi batea din ce in ce mai tare.”Te iubesc,te iubesc,te iubesc..”Cum putusem sa renunt la el,fie si numai pentru o secunda?Privirea aceea…
Si apoi,de parca as fi avut dreptul,i-am soptit incet numele.Dar a fost indeajuns pentru el: ma auzise.

Si partea asta a avut farmecul ei. pacat insa.. ca nu ii spunea asta lui Josh.. Love

Desiree Rose Wrote: Josh P.o.V.

Mana mi se crispa pe spatele ei in timp ce am auzit o soapta aproape imperceptibila in aer.Sean,murmura ea.
La dracu’.

Daa, mi-a placut si asta. Bietul Josh.. Chiar mi-e mila de el.. :-<

Desiree Rose Wrote:~~~
Sper ca a iesit bine

Exact ca fiecare capitol scris de tine.
A iesit perfect.
Asteptam next. Love

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.